היי אנשים!! DDD:

מאי 88

New member
היי אנשים!! DDD:

אז.... היום (כי כבר אחרי 12 ומשעמם לי), סיימתי י"ב. 12 שנות לימוד. כן, את כל החגיגה. אלוהים אדירים, אני נהפכת לאט לאט לזקנת פורום ם.ם זקנת פורום מבריזנית ומשועממת. בכל מקרה, חשבתי שזה אממ... אירוע ראוי לציון? XD בגלל הזיכרון הגרוע שלי אני מפחדת לכתוב כאן מי עוד סיים עכשיו. אני עוד אעליב מישהו. וזה, כמובן, יהיה רע ביותר. וחוץ מזה, רציתי לומר שאני מאוווווווווווווווווד מאוד מקווה שעכשיו שאין לימודים, אני אתחיל להתנהג יפה ואכתוב פה קבוע <: עכשיו כשאני חושבת על זה השרשור הזה מיותר והיה צריך ללכת לאוף, או משהו. אבל בבקשה, אם אתם באים עם הקלשונים, רק לא בפנים!!! יש לי מסיב(ו)ת סיום >:

Hawkgirl

New member
הווו!

ברוכה הבאה לגיל הזהב! זו תחושה נהדרת כשמסיימים את בית הספר! מתי הגיוס?? D:

מאי 88

New member
...

אממ... אני לא אגיד תודה, אם תרשי לי, כי אני בהכחשה וזה נוגד את העקרונות שלה > >'' אבל בכל מקרה, אני לא יודעת אם זה נהדר, זה מוזר בעיקר. ועצוב >: ויש לי עוד זמן. עוד המווווווווווווווווווווווווווון זמן. GOGO ילידי דצמבר DDD:

Hawkgirl

New member
לולז, למה?

בית ספר זה קקה. אני התחלתי להנות מהרגע שבית הספר נגמר~ ולמה לא ביקשת שיקדימו לך ת'גיוס? זה בזבוז זמן לדעתי... בזמן שחבר'ה שלך כבר ישתחררו ויתחילו ת'חיים, את עדיין תיהיי בצבא X:

מאי 88

New member
אני רואה את זה אחרת.

עד הצבא יש לי המון מה להספיק לעשות. חוץ מזה, עם הצבא גם קצת מגיע הקץ לדיבוב, לא? ): לפחות לתקופה מסוימת. אני רוצה לנסות להספיק לעשות משהו עד אז!! ותאמיני לי שאני מהאנשים שהכי לחוצים על 'להתחיל את החיים' שלהם כבר. זה שאני קטנה נותן לי יותר זמן לעשות דברים, ואני הולכת לנצל את זה.. :)

amityosovich

New member
מאיהצ'אן מבין אותך לגמרי...

עצוב לסיים, ולהרגיש שאתה ב"חיים האמיתיים"...כאילו, אין שום מחוייבות לכלום, וגם לא יודעים בדיוק מה יקרה איתך... זה מפחיד. וגם זה שאנחנו כבר פאקינג בני 18...ולחשוב שהכרנו בגיל 14 O.O זה מטורף... אבל אין ספק שאני לפחות אשתדל להישאר חבר בפורום כמה שיותר, לכתוב ולהתעדכן וגם אשתדל מאוד להגיע למפגשים. זה טוב שהפורום קיים כי אז יש דרך מאוד מסודרת לשמור על קשר עם חברים... נגיד החברים מהבצפר...רוב הסיכויים שעם רובם לא תשמרי על קשר בצבא ואחריו...בזכות הפורום אפשר לשמור על קשר עם כולם. :) ומאוד כדאי שתחזרי לכתוב פה יותר! :)

מאי 88

New member
או!

סוףסוף מישהו שמבין לחלוטין את מה שאני מרגישה! ניסחת את זה נהדר. איפה היית כשניסיתי להסביר את זה לאנשים?! יש סיבה שנשארנו חברים ארבע שנים.. לא? {:

razop90

New member
ברוך שובך מאיה!! ../images/Emo3.gif

באמת שטוב לראות אותך בפורום שוב!
ממש מבין אותך בנוגע לכל מה שאמרת...אני מנסה לדחות את העובדה שיש לי רק עוד שנה ><" מקווה מאוד שייצא לך לכתוב פה הרבה יחסית ולפאנדאב!

מאי 88

New member
תודה!!! ^^

כייף לחזור חיחי ^^ תתעודד!! אם תחשוב עכשיו על מה שיקרה עוד שנה, לא תוכל להנות מי"ב, שהיא שנה אדירה. כי סוףסוף אין אף אחד מעליך ואתה יכול לרדות בכל השאר~ ואני בהחלט מתכוונת לכפר על חטאיי ולחזור חזק לפאנדאבים!!

AvishagChan

New member
מאיהצ'אאאאן, התגעגעתי 3> ../images/Emo175.gif

לא דיברנו שנים!!! ><""" אני ממש ממש ממש מבינה אותך. אמנם אני "רק" עולה לי"א, ככה שיש לי עוד כמה שנים טובות, אבל אני בטוחה שכשאני אסיים את הביצפר יהיה לי די קשה, מוזר, מסובך, מפחיד >< אבל תחשבי על זה שסיימת חוויה עצובה ומשמעותית בחיים, שאחראית לכ"כ הרבה שינויים באופי שלך, מערכות יחסים חדשות, הרפתקאות, אפשר אפילו להגיד P: בהצלחההההה ^__^

AvishagChan

New member
אני חושבת שהתכוונתי לעצומה* ../images/Emo175.gif

לא עצובה ס.ס טוב... תלוי מתי XD

מאי 88

New member
אבישגי~~~~~~~~~~~~~

כיוון שאנחנו שיבוטיות, אני יודעת שכל התקופה הזו שלא דיברנו לא אומרת שהקשר בינינו נחלש P: ו... זה היה אמור לגרום לי להרגיש טוב יותר? לדבר על כל מה שהיה טוב בבצפר? XDDDDD

Eyal 1 2 3

New member
היעד הבא: צבא

*מבט קריפי* חח סתם, אבל זה באמת מפחיד... יש לי עוד שנה אבל עדיין אני פחות או יותר מבין למה זה מוזר לך מקווה שאיפה שלא תהיי [צבא, אוניברסיטה ושאר שטויות] תמצאי את המקום שלך כי בתכלס הבצפר הוא סך הכל תחנה אחת בכל החיים...

מאי 88

New member
אמ.. תודה XDD

זה לא כזה יעד קריפי, אני חושבת. זה השלב הבא ומעניין אותי מה הוא יביא. וכמו שאמרתי לרז, תהנה מהשנה הזו!!! י"ב זה שולט ביותר.

מאי 88

New member
מה, זהו? >:

זה כל מה שאני מקבלת ממך? ): מה עם קצת... אני יודעת... חום? אהבה? התייחסות להודעה שלי?...

האמת... XD

שראיתי את ההודעה שלך בזמן בו מיהרתי לצאת, קראתי אותה, סגרתי ופניתי לענייני. כעבור כמה ימים כשחזרתי לרפרף בין הודעות הפורום, חזרתי להודעה שלך, ושוווב לא היה לי ממש זמן אז פשוט הגבתי במהירות! [שזה מה שאני בדרך-כלל עושה, אגב. פעם קוראת ופעם אחרת מגיבה, כי בדרך-כלל אין לי זמן לעשות את שנייהם XD] מאיהצ'י, אני יודעת שאת לא מאושרת מסוף הלימודים... אבל בעיניי? גאד, לא היה דבר טוב מזה! O,ם ואני מאוד, אבל מאוווד מקווה שתישארי קבוע ותקחי חלק בפאנדאבים, בדיונים, משחקים, וכדומה... :} את באמת חסרה כאן [בעיניי].

למעלה