היי אנשים מה קורה...???

רינה ד

New member
היי אנשים מה קורה...???

יום שלישי, ה-29 בנובמבר 10 בלילה יודה שלנו הופיע בגני התערוכה ולא יכלתי להגיע אבל קיבלתי דיווחים ואמרו לי שהיתה הופעה מדהימה (לאנשי הייטק אם חשוב לכם לדעת מי היה הקהל...) ויש לי משהו חשוב לספר לכם... מלחין יווני שמע את יודה שר את השירים שלו, כ"כ אהב את הביצועים של יודה לשיריו שהשיג את כל האלבומים של יודה, התאהב בו (איך אפשר שלא...) ויצר קשר עם יודה!!! אז שתדעו שכנראה יש גם אלבום יווני בדרך בנוסף לאלבום שייצא בקרוב...

willo1

New member
../images/Emo51.gif על התמונות

יודה

ענתי44

New member
מרגשששששששששששששש

ואיזה נפלא שיודה הירוק באהדתו לובש שחור אדום כצבע הפועל

ira87

New member
רינהההההההה.... לאן נעלמת?

איזה כיף שחזרת אלינו!!!
. תודה רבה על התמונות. קיבלת את מה ששלחתי לך?

פוליקר

New member
רינה ניוז

מה קורה? סחתיין על החדשות ועל התמונות- תודה :) (שכחתי לחזור אליך להודעה האחרונה- סורי, אבל בטח כבר קראת שכתבתי)

איזה כייייף!!! תודה שחזרת אלינו עם

ועוד יותר שיש בפיך חדשות כאלה...אז יהיה לנו גם אלבום יווני??? ישששששששששששששששששששששששששששששששששש יאסו יהודההההה!!!!!!!

gadoso

New member
התחלה חדשה

וואו כיף לשמוע שפוליקר יוציא אולי עוד אלבום יווני,כי בד"כ שירים יוונים זה שירים שמחים,ובאמת צריך מפוליקר עוד דיסק שמח ומקפיץ... אבל עזבו אותכם מזה,קודם כל שיוציא את הדיסק שכל הזמן אנחנו מחכים לו ולא יוצא!כבר אי אפשר לחכות!!!

willo1

New member
../images/Emo6.gif בדיוק מה שאני אמרתי ../images/Emo6.gif

אם כבר יווני, אתמול שמעתי את עיניים שלי- את כל הדיסק. אחרי שלא שמעתי אותו מלא זמן. וגילתי שממש התגעגעתי לשירים היונים האלה

willo1

New member
רינהה יקירתי! ../images/Emo24.gif

טוב ששבת
קודם שיוציא את הדיסק שהיה אמור לצאת- לפי יתמר- ראש השנה שעבר אח"כ נעבור ליווני

ראש השנה שעבר??? אני אשמח אם יצא

לסילבסטר הקרוב...יש סבלנות נחכה כמה שנצטרך...ואני כבר מת לשמוע גם את התקליט היווני, איך קוראים למלחין היווני, ידוע לך??? ומי זה בתמונה? יהודהל'ה??? חשבתי שזה יהיה יהודהל'ה שלנו...מי זה האיש???

gadoso

New member
הוא חייב עד סוף דצמבר

הוא חייב עד סוף דצמבר להוציא ת'דיסק(למרות שהוא עוד לא הוציא סינגלים אז קשה לי להאמין שבדצמבר יהיה דיסק) אבל בסוף דצמבר זו היומהודלת שלו ושלי,ואיזה מתנה יכולה להיות יותר טובה לשנינו מאשר דיסק של יהודה פוליקר?!:) נ.ב. היום גילו שהתאריך שהציפייה הייתה שאני אוולד בו זה ה25.12 אבל אחרתי ביומיים!:)

willo1

New member
ככה אני ויתמר האמנו

יותר נכון, אני האמנתי ליתמר שהאמין לעיתון
וואי זה היה לפני יותר משנה שאלוהים ישמור

קרן ב1

New member
שירן, אפשר לשאול אותך משהו?

למה את מתעקשת להוריד לאיתמר את ה-א'???

קרן ב1

New member
טוב, כל אחד והשריטה שלו ../images/Emo13.gif

רינה למשל מורידה לאנשים את האות האחרונה בשם, לבת דודה שלה הילה היא קוראת היל ולי הרבה פעמים היא קוראת קר (וזה תמיד מזכיר לי את הפרסומת של care שירותי רפואה). אז אני יכולה לקרוא לך ירן??? זה בסדר, את תתרגלי.

למעלה