היי אנשים! מה המצב?

HoLaT_NeFeSh

New member
היי אנשים! מה המצב?

אני חדשה פה קוראים לי סיון בת 14.5 מאילת וכותבת הרבה בפורום על בנות ועל בנים. תכנסו לשם לפעמים. כדאי. ו... אמ... מישהו פה שומע מרילין מנסון? למרות שזה בטח לא הסגנון שלכם...

מודה באשמה

לא סתם אני פחות או יותר שומעת אותו אני אוהבת חלק מהמסרים שלו (``הממסד דפוק``וכו`) אבל בתור אמן מופיע הוא איכסה. אורית

טלושית14

New member
היי סיוון

אני גם מהפורום על בנים ועל בנות... ואני לא שומעת אותו!!! אגב השמועות עליו נכונות??

HoLaT_NeFeSh

New member
כן אני יודעת ראיתי אותך שם כמה פעמי

ם. תלוי איזה שמועות. למשל זה שהוא הוציא את הצלעות- לללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!! אבל תני לי איזה שמועה אני יגיד לך אם כן או לא (לפי מהב שאני יודעת.....) סיון נ.ב ~~~ קורט, איזה דיסקים שלו יש לך? יש לך ``הוליווד``?

HoLaT_NeFeSh

New member
אה וואלה?!! בלאד, איזה שיר את/ה הכי

אוהב/ת מהדיסק הזה? אני את 11 שכחתי איך קוראים לו..... אה! דה דת` סונג (שיר המוות) סיון נ.ב ~~~ את/ה בן או בת??

Bodom-child

New member
אני אוהב רק שיר אחד שלו

את הקאבר ל SWEET DREAMS של יוריתמיקס שאר השירים שלו הם קקי

Bodom-child

New member
אני לא יכול להתאפק אבל

ממש לא... ולא הבנתי איך הגיטריסט שלהם או הבסיסט (כבר שכחתי) יכול לנגן כשהוא מנענע את הראש שלו מצד לצד במהירות. זה מבלבל את המוח התנועה הזאת. טוב נו, כשמנגנים שני פאוור קורדס לא צריך ממש להתרכז

shay or eli

New member
אני שומע אותו

יש לי די הרבה mp3 שלו (למרות שרובם באיכות ממש גרועה) ואת הדיסק החדש שלו (Holy Wood). אני מתכנן לקנות גם את The Last Tour On Earth.

למעלה