היי אנשים! לא הייתי...

American Girl

New member
היי אנשים! לא הייתי...

כאן הרבה זמן כי לא היה לי אינטרנט, ואני צריכה שתעזרו לי אני ילדה לא כל כך הרבה ביטחון, אני ילדה שקטה ויש ילדים שמציקים לי וזה מאוד פוגע אני ג'ינג'ית ויש ילדים שקוראים לי כתומה בגלל צבע השיער שלי (שהוא בצבע ג'ינג'י כהה) וקוראים לי מכוערת אבל אני האמת לפעמים מסתכלת על עצמי במראה ואני דווקא חושבת שאני יפה ואני לא יודעת מה רוצים ממני? ולפעמים כשמקללים אותי אני לא עונה כי אני לא יודעת מה להגיד ואז אני חושבת למה לא אמרתי משהו ואני מרגישה מושפלת. הרוב לא מקללים אותי הם יודעים שזאת נקודת החולשה אבל לי יש לא מעט חברות שאומרות לי לא להיתייחס אבל זה מאוד קשה. תעזרו לי? תביאו לי כמה רעיונות לקטילות שאם אני אגיד אותם אז לאותם ילדים לא יהיה מה להגיד תעזרו לי פליזזזז!

דבר ראשון רק רציתי להגיד

שאלה שיורדים עלייך סביר להניח שהם סתם ילדים קטנים ומפגרים שאין להם מספיק ביטחון עצמי כדי לעמוד ברשות עצמם אז הם מוצאים נקודות או אנשים כאילו חלשים מהם ויורדים עליהם כדי להרגיש שהם שווים משו ולכפר על הביטחון שחסר להם... אז להתעלם מהם זה תמיד אפשרי כי הם ממש לא שווים את זה אולי יגיע זמן והם יתחילו קצת להתבגר כי זה נשמע מה שהם צריכים בכל מקרה זה שאת מסתכלת במראה וחושבת שאת יפה זה כבר מספיק לפחות בשבילך.. בעיקרון בראש ובראשונה הכי חשוב זה מצה שאת חושבת על עצמך ומרגישה כלפי עצמך מניסיון אישי זה הדבר הכי חשוב בסופו של דבר אם יש לך את זה אז כבר את שלב מעליהם וזה שאת לא מגיבה.. לא דווקא בגלל שאת לא בטוחה איך.. רק מראה שאת לא צריכה לרדת על אחרים בשביל לאהוב את איך שאת נראית ולהרגיש נעלה או מעלה לאחרים.. ככה שהבעיה פה בהם... וזה מה שהכי חשוב לזכור.. שאת מעליהם.. יש להם בעיות תתעלמי.. תפתחי גישה.. תראי גאה ומרוצה מעצמך שלא שמה על אפחד מהם.. שמה שהם רואים לא מדגדג לך את האצבע הקטנה של הרגל ממה שזה נשמע את שווה הרבה יותר מזה אם למישו יש תוספות סבבה מקווה שעזרתי <הודעה ארוכה יצאה> חחח
תרגישי טוב בובית.. וברוכה השבה לפורום

¥EleVatioN¥

New member
בובע../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo107.gif

אני רוצה לומר לך שג'ינג'י זה יפה
ג'ינג'י שולט
ג'ינג'י זה מיוחד
ג'ינג'י זה אופייייי
אני נורא אוהבת ג'ינג'ים
אני נורא מסכימה עם נומי
את לא צריכה להתייחס אני יודעת שזה נורא קשה גמאני הייתי בסרט הזה
אבל הם פשוט לא שווים לא טוב לך קחי תרגליים ותלכי
תעשי להם חומהההההה |חומה| איגנוררררר |איגנור| חיחיח
המממפ לדעתי זה נורא מצויין שאת נראת בעצמך יפה
זה מה שחשוב
שתרגישי טוב עם עצמך

American Girl

New member
תודה רבה לשתיכם....

ואתן באמת צודקות כנראה שהם סתם מפגרים שלא בטוחים בעצמם וכדאי להרגיש שהם לא מפגרים ועם בטחון עצמי הם מחפשים אנשים שאפשר לרדת עליהם. לגבי מה שאמרתם לי להיתעלם אז אני מנסה אבל זה מאוד קשה אני מרגישה כאילו אני נותנת להם להשפיל אותי קורה שזה עובד אבל זה קשה.
תודה ענקית לכם

pinoki

New member
היי ילנה...

תקשבי, ילדים לפעמים יכולים להיות אכזריים, זה פוגע
אבל אפשר להתגבר, אי אפשר לא להתייחס אבל מישפט ששמעתי עזר לי מאוד, אנשים שצוחקים על אנשים אחרים סובלים בעצמם מביטחון נמוך... הם לא רוצים לראות את הפגם שלהם, אז הם מתמקדים באחרים. ג'ינג'י זה דבר יפה, זה שונה, ויש כאלה שרואים בך כמרכז העיניינים וזה לפעמים גורם לקנאה, את לא צריכה להרגיש רע עם עצמך. תקראי את המשפט בכרטיס האישי שלי... זה מה שאנג'לינה אמרה הנה הוא: If you have enough people sitting around telling you you´re wonderful, then you start believing you´re fabulous, then someone tells you you stink and you believe that too כלומר אדם אחד יכול לשנות את ההרגשה העצמית שלך וזה מעצבן... אבל בואי נלך על הרוב.... בואיי ננסה להתעלם ... כי סך הכל הם סתם ילדים .... יום נעים

American Girl

New member
../images/Emo24.gifתודה לכם עזרתם לי...

מאוד
כנראה שהם באמת סובלים מביטחון עצמי נמוך

. . .

אל תשימי על אף אחד !!! תעשי רק מה שבראש שלך ומה שטוב לך !!! רק שתדעי שברגע שתלמדי לאהוב את העצמך ככה אנשים יואהבו אותך .

למעלה