היי אנשים.... יש לי שאלה:

MineSweeper

New member
היי אנשים.... יש לי שאלה:

מישהו יודע את שם השיר והמבצע/ת של שיר הפתיחה של פליסיטי (העונה האחרונה, שמשודרת אצלנו עכשיו)??? איזה שיר יפה... תודה, אוסי...

היי, אני לא יודעת אבל...

אני רואה פליסיטי ואני ממש אוהבת את זה (נראה לי אני בין האנשים היחידים) ,חוץ מזה, כמה טוב לפגוש מישהו מוכר... אולי תשאלי בפורום שאלה קטנה? הם די יעילים שם, יודעים הרבה דברים, זהו, רציתי לכתוב הודעה ארוכה על פליסיטי אבל אני צריכה כבר לצאת מהאינטרנט אז אולי פעם אחרת... מישהו פה בכלל רואה פליסיטי????? לה לה לה לה

אני ! אני ! (יד מורמת בהתלהבות)

לשבתי שאני היחידי...וביום שני נגמרת העונה... החיים שלי לא יהיו אותו הדבר...עד לעונה הבאה כמובן...

אני!!! אני חולה על הסדרה הזאת!!

פעם גם כתבתי עליה איזו הודעה קצת ארוכה ונראה לי שאף אחד לא ממש הגיב....
חפיף. בקיצ קצ אני ח-ו-ל-ה על הסדרה הזאת עוד מהעונה הראשונה שהיתה הכי אבל הכי הכי מדהימה עד עכשיו... ואגב, אם כבר מדברים עליה אז מה קורה עם העונות? יש עוד פרקים לעונה הנוכחית ופשוט לא יצא לשדר אותם או שנגמרה העונה? מישהו אמר לי שיש עוד פרק אחד וזהו... זה נכון?
ומתי תהיה עונה חדשה? (צילמו כבר אחת כזאת?)
חומצה

אז ככה...

ביום שני הזה - ישודר הפרק האחרון לעונה הנכוחית והקצרה מאוד של "פליסיטי", אין לי שמץ מתי תשודר העונה הבאה...אני הבנתי המשגמה של טלעד היא לחבר גם את הדור הבא לסדרה אז אני מעריך שבסביבות 2009 נוכל לראות את כל הפרקים בש.ח. ואח"כ את העונה החדשה...

tvguy

New member
צפניה, קודם כל - ברוך הבא ../images/Emo13.gif

בתור אחד שעובד רוב שעות היום וגם לא ממש נער ספר לי קצת על פליסיטי

קטונתי...

מלספר על פליסיטי אבל מעבר לעובדה שהשרשור הזה מעוות בטירוף, בוא נתחיל.... פליסיטי פורטר היא בחורה מאוד נחמדה, שפעם, לפני הרבה זמן, עמדה להתחיל את לימודיה בקולג´, ואז...היא התאהבה באיזה מישהו (לא משהו בכלל עם חיוך עקום), והמטומטמת הזאת שינתה את כל חייה וטסה (?) אחריו לניו יורק והתחילה ללמוד באותה האוניברסיטה...לפחות היא למדה רפואה...והבחור ? אתה שואל...הוא התאהב בחברה הכי טובה שלה (הפאוור ריינג´רית הוורודה לשעבר), א-קיצר, פליסיטי מצאה לה מישהו אחר (הרבה יותר חמוד, בעיה קלה של איזון מנטלי) וככה כל עונה היא מתנדנדת לה בין השניים... וזה על רגל אחת...(מממ...קופירייט לא שלי ???)

אוף......אני שונאת את בן....

נואל לשילטון!!!!!!!!!!!!!!!נואל לשילטון!!!!!!!!!!!!!!!! פליסיטי היא באמת דפוקה...אבל ממש......... יש לה את נואל לידה שהוא מאוהב בה והיא נשארת עם בן, איפה? איפה השכל שלך פליסיטי?שכחת אותו בבית או משהו????????? תגיד צפניה זה השם האמיתי שלך הוא שזה סתם כינוי??????????אה?אה? טוב, צריך מתישהו לארגן איזה דיון-שיחה על פליסיטי אבל עכשיו אין לי כוח..... טוב ביי ביי לה לה לה לה

דיון ? תנסי אולי את המילה...

"מתישון", הרי ברגע שנתחיל לא נגמור...זה יהיה פשוט מתיש אבל count me in אני אגיע !

MineSweeper

New member
מה??? אני מתה על בן....

אני אוהבת מתוסבכים כמוהו... וכמה שפליסיטי ונואל מתאימים- זה פשוט לא זה... וידעתם שהמבטא של חווייר הוא לגמרי הצגה? אני לא, עד הערב, כשנתקלתי בו באיזו תכנית- מדבר אנגלית שוטפת. נהרסה לי הדמות!

~*~gaL

New member
טוב, אני לא מבינה בפליסיטי..

ואני לא רואה את זה.. אבל ניסיתי לעשות חיפושים לשיר. יכול להיות אבל שאני טועה - Peter Gabrial - Here Comes The Flood ויש גם - Heather Nova - Heart and Shoulder ו - Amy Jo Johnson - Puddle of Grace אולי?..

(: liat

New member
...

זה בטוח לא HEART AND SHOULDER כי זה של דוסון קריק... בכל אופן...אותי כדאי פשוט להכנס לאתר הרשמי של הסדרה כי בד"כ יש ברשמיים את השמות של השירים או דיסקים למכירה...

למעלה