היי אנשים... יש לי שאלה...

Co0L GirL

New member
היי אנשים... יש לי שאלה...

היום הסתובבתי עם החברה שלי ליד הבית שלי, ואז ראיתי בחורה יפה כבת 20... אני בטוחה שאני לא מכירה אותה, אבל כשראיתי אותה היתה לי הרגשה שאנחנו מכירות הרבה זמן ושהיא איזשהי חברה טובה שנשכחה... זה נשמע מופרך לגמרי... היא הסתכלה עליי וחייכה והלכה לעבר הבית שלה... יכול להיות שפגשתי אותה בגלגול הקודם? או שזה סתם שטויות?

1Spark1

New member
גם לי זה קרה.

ויכולתי להישבע שאני מכירה אותו על בסיס יומיומי, אבל לא. . בכל מקרה, לפי מה שאני יודעת כל נשמה שייכת לקבוצה מסויימת של נשמות שלפעמים ניתן לזהות אותן בחיים בהרגשה כזו של היכרות..

או

שבאמת ראית אותה בעבר,אולי אפילו דיברתן,ושתיכן שכחתן. זה קורה המון פעמים,לא צריכים ישר לקפוץ לגלגולי נשמות וכ'ו. חביב הקסם

אולי כן ואולי לא..

לא צריך לזלזל בהרגשה הזאת שאולי מכירים מישהו מגילגול קודם. זה ייתכן מאוד מאוד. בסך הכל כולנו נשמות שהתגלגלו בעולם המון פעמים בזמנים שונים ובגופים שונים כך שבהחלט יכול להיות שמתישהו במהלך הדרך היינו בקשר עם אותו אדם אותו אנו פוגשים כעת ומרגישים שאנחנו כבר מכירים אותו. אבל מצד שני זאת יכולה להיות סתם הרגשה כזאת נחמדה של אנרגיה טובה שמוקרנת מאדם מסויים ברגע שפוגשים בו -אפילו בפעם הראשונה.

I am a freak

New member
אפשר לחלוק על דעתך../images/Emo35.gif

"בסך הכל כולנו נשמות שהתגלגלו בעולם המון פעמים בזמנים שונים"
אני חולק על דעתך בנושא הזה, מכמה סיבות. אבל, לפני שאציג את דעותי בנושא, רק רציתי להיות בטוח.... האמונה שלך אומרת שמהות הקיום שלנו כאן היא פשוט להתגלגל
כלומר, לעבור זמן חיים אחד, למות- ואז לעבור לגוף אחר
אין שום יעד חוץ מזה
אשמח לתשובה, הפריק.

gaobot

New member
גם לי זה קורה

יש מישהי שיש לי תחושה מאוד מוזרה אליה (אני לא מאוהב בה או משהו) אם היא נמצאת באיזור יש לי דפיקות לב מהירות למרות שלא ראיתי אותה.. המון צירופי מקרים הביאו למצב שאני יודע איך קוראים לה, איפה גרה, איפה ההורים שלה עובדים, אני חולם חלומות על מהלך החיים שלה.. ועוד ועוד.. מעולם לא דיברנו, אין לנו שום קשר.... אני לא עוקב אחריה ולא רודף, פשוט אוסף מוזר של צירופי מקרים הסיפור ממש ארוך לספר לכם אבל נתתי את הפרטים הקטנים אני שוקל לבוא אליה ולדבר.. מה אתם חושבים כדאי לי? אולי היא לא רוחנית כמוני ותחשוב שאני איזה מטומטם... המטרה שלי היא פשוט לדעת אם זה גם אצלה...

Swicca

New member
אתה יודע שאתה יכול ..

.. פשוט לספר לה על כל העניין ולא להנחית את זה עליה ישר איך שאתה רואה אותה כמו : "שלום , את לא יודעת מי אני אבל אני חולם עלייך בלילה" למרות שזה לא נשמע גרוע כמו שחשבתי , בכל מקרה :) תנסה אולי לדבר איתה עם יש לה השפעה כזאת עליך ותנסה לשלב את זה איכשהו בשיחה ואז אני בטוח שעם לה קורה אותו הדבר או משהו דומה היא בטח תשמח לדבר על זה. בהצלחה.

למעלה