היי אנשים יקרים...

li 3 האחת

New member
היי אנשים יקרים...

מה שלומכם חברים ותיקים שלי.. אומנם לא יוצא לי לכתוב פה הרבה אבל קוראת לפעמים ולא שוכחת אתכם. אי אפשר לשכוח אנשים שהיו איתך ברגעים הכי קשים ושחורים של חייך..אנשים אשר נתנו כתף אומנם וירטואלית אבל עדין תומכת. אנשים שיכולת לבכות להם,להתפרץ,לצעוק,לשפוך את כל הכאב ואף פעם לא חשבו שאת משוגעת. כי הבינו מה עובר עליך.חברות שהכרתי פה והפכו לחברות טובות שמלוות אותי צמוד ברגעי האושר וברגעי הכאב.פשוט אין מצב לשכוח. אומנם כרגע אני כבר בפזה אחרת (לכן אין לי הרבה זמן לשבת במחשב).חייבת להגיד שטוב לי.שאני מאושרת.ושמחת החיים חוזרת.הנשואים האלו עושים לי רק טוב ברוך השם.. בימים אלו אני בהכנות מטורפות לבר מצווה של הנסיך הקטן שלי.בתוך כל ההתרגשות והלחץ יש המון תהפוכות במצב הרוח. הבטן מתהפכת והראש מלא במחשבות איך יעבור?מה יהיה?יהיה עצוב ושמח?איך אגיב שיקרא את הדרשה?איך אברך אותו? קשה.קשה מאוד..אבל מאמינה בבורא עולם ובטוחה שהוא יסדר הכל לטובה ויהיה בסדר.. אוהבת את כולכם ומתגעגעת מאוד ~ליאת

פשו שי ת

New member
ליאת היקרה

מאחלה לך המון המון אושר ושמחת חיים שתמיד יהיה לך טוב בעזרת ה' שמחה לשמוע שטוב לך כנשואה התקופה שלפני הברמצווה אמנם לא קלה והרגשות מעורבים אבל בערב עצמו הכל משתנה כשאת רואה את השמחה (מנסיון) ישנם ויהיו תמיד רגעים לא קלים כי אלו הם חיינו מאחלת לכם שתעברו את הערב המיוחד הזה בשמחה(מהולה בקצת עצב לצערינו) שיהיה מזל טוב לנסיך אוהבת ומתגעגעת חגית

יקרתי ../images/Emo24.gif

קוראת את שכתבת ושמחה עבורך ... את אשה חזקה ומעשית וכל הכבוד לך על דרך התמודדות שלך. בטוחה שבר המצווה יעבור במהרה ויהיה מרגש , ברור לך ולי שתהיה שמחה גדולה מהולה בעצב ..זו דרכנו היום לחגוג . שיהיה לך ולמשפחתך רק טוב מכל הלב טלי

כל יום מניא את הטוב שלו

הוא ילד חכם הבן שלך, תסמכי עליו שהדרשה שלו תהיה נפלאה בורא העולם ינחה אותו להגיד את המילים הנכונות עבורו ותברכי אותו כברך אם את בנה שהבורא יברך את שכלו ואת ידיו ויתן לו חיים טובים ושלום תודה לבורא את בפרק ב, תזכרי ספר בראשית התחיל באות ב , קודם הוא ברא ועשה סדר ואז יצא פרק ב שם הוא עשה סדר בעולמו, תקראי פרק א בבראשית, שונה מאד מפרק ב בבראשית , אותו המסר אבל בצורה אחרת את עשית לי את היום במסר שלך יפיופה , תזכרי בקרוב ב31/5 יום ההולדת שלך ואם נחשב 3+1+5+2+0+1+0=12= 3 ===> זה העתויל להכיר אנשים חדשים והזדניות חדשות בחיים זה עיתצוי גם לבלות ולנוח מהשנתיים שחלפו ובהם עברת המון דברים מורכבים ואני בטוחה שהבעל החדש יעזור לבן עם הדרשה שלו , אם לא אז אחותו תעזור לו ובר המצווה תהי בעזרת השם עם חיוך ושמחה בלב , כי אביו המלאך יביט בו מהשמים ויהיה מאושר שיש לו משפחה לגדול בתוכה , שהילדים שלו מאושרים וחיים במשפחה ברוך השם בורא העולם אוהב אותך יקירה עובדה שלךח לך אהבה נוספת לעטוף אותך ברכות שאת תחגגי יום הולדת דלתות יפתחו לפניך דלתות חדשות של שמחה ואושר ומםה שולחת לך חיבוק ענק מלא באור ואהבה , ומברכת אותך כבר עכשיו במזל טוב לך ולבנך

li 3 האחת

New member
תודה...

תודה חגית,תוה טלי ותודה ענקית נסיכה.. היום היה הנחת תפילין וברוך השם עבר בסדר.אומנם היה בכי והיה קשה אבל בסדר. הנסיך המדהים שלי קרא מקסים בן פורת יוסף איך שכולם החמיאו לו..בחיי ששמעתי אותו זה היה כמו אבא שלו ז"ל אותו קול ואותן עוצמות ככה בעלי ז"ל היה בתפילות תמיד חזן והיה קורא מדהים ברור וצלול. כל ההחברים מהכיתה משפחה ודודים הגיעו היה טוב מושקע ומוצלח אפשר לסמן וי ולהמשיך הלאה לשבת חתן.. תודה בנות על העידוד הייתי זקוקה לזה. אוהבת ומתגעגגת ~לי

למעלה