היי אנשים חמודים!

היי אנשים חמודים!

אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מונולוגים ממחזות של מישהי עד גיל 25! אם תוכלו בקצרה לספר לי על מה מדבר המונולוג זה יהיה נפלא! תודה רבה ופסח שמח!!! :)

היי הילה

הילה... כמה זמן לא ראיתי אותך פה.. התגעגעתי... אין לי מונולוג.. סורי.. וגם אם היה לי ה בטח משהו שאת כבר מכירה..... (את זו שהמלצת לי על "לדבר עם"..)
מור...

איזה מתוקה!

האמת שאני לא כזה מומחית במחזות.. רוב המחזות המדוברים פה אני לא מכירה. אבל תודה בכל מקרה! :)

קראתי את זה פעם...

אני לא זוכרת אם אהבתי את המונולוג שלה.. על מה הוא מדבר?

היי אנשים חמודים! 2

וואו מה זאת מתקפת הבקשות שלי אליכם?!?!? טוב בכל זאת אני ממממשממשממממש אשמח אם מישהו מכם יכתוב לי מי השחקנים בהצגה "ליל ירח לממזר" בבית צבי, ובהצגה "עומר כיאם". אם תוכלו כמה שיותר מהר.... בקופה הם לא יודעים להגיד לי שמות... שיהיה לכם יום נעים וסופשבוע מהסרטים!

miki barrr

New member
ילדי קנדי..

אם לא תמצאי את המחזה אני אכול לסרוק לך קטע ממנו,המחזה כולו בנוי ממונולוגים של חמישה אנשים שונים(נדמה לי חמידה..). בכל מקרה,2 חברות שלי עשו משם קטעים בשנה שעברה ויצא ממש טווווווב! ממליצה על קטע מסויים,של קארלה.דברי איתי אם בא לך..! בהצלחה כל מקרה...!

וואי נחמד

אבל זה לא ספר מונולוגים כמו "לדבר עם" נכון? זה מחזה עם עלילה נכון?

היי אנשים חמודים! 2

אני מקווה שאני לא מציקה יותר מידי עם כל השאלות והבקשות.. אבל יש לי עוד משהו שאני נורא אשמח אם תעזרו לי בו: אני וחברה שלי ממש רוצות ללכת להצגה כלשהי של בית צבי, ואנחנו רוצות לדעת מי משחק בהצגה. בקופה לא ידעו לתת לי שמות. אז אם מישהו יודע מי משחק ב "עומר כיאם" ו"ליל ירח לממזר" זה יעזור לנו ממש!!! שיהיה לכם יום נעים וסופ"ש מהסרטים! :)

למעלה