היי אנשים... זה אני

היי אנשים... זה אני

ניר בעבר ידוע בכינוי פולינג אנג'ל... מה לעשות הייתי חייב לרענן את הכינוי ועודף יצירתיות זה לא משהו שאני נושא איתי... אז מה נינים כולם? חזרתי כי הבנתי שאירו מארגנת מסע הופעות לאירופה ומי שמכיר אותי יודע שהבטחתי לעצמי מלפני כמה שנים שאם זה קורה אז אני שם. אז... מי יודע איזה תאריכים יש ואיפה ? הבנתי מאחי שיש פסטיבל מטאל בבלגיה של שלוש ימים ואירו יהיו ביום הראשון.. אני מעדיף הופעה באירלנד - יש אחת כזו נכון? אז מי עם העזרה והמידע? ומי מתכוון ויכול ברצינות לנסוע?

AeroTom

New member
או, איזה אורח! ../images/Emo12.gif

VERY long time no see... ברוך השב! מקווה שנראה אותך כאן יותר עכשיו. עניינים מתחממים, חוזרים לאירופה אחרי 8 שנים...Stick around. באמת אבל, זה חבל שאנשים קבועים נעלמים פתאום
יש לנו אחלה קהילה והיא יכולה להיות ממש יותר גדולה. אז אנא הישאר נא איתנו, ניר
Welcome back!

בָלבָל

New member
היי ניר! טוב לראותך פה!!

בדיוק באתי לדווח משהו... נראה שדאבלין נמכר כ"פסטיבל" בAF1 אבל - מישהי התקשרה למקום ונאמר לה שזה לא פסטיבל, רק אירו יופיעו, אבל הגודל של המקום זה יהיה כמו היידפארק... זה בעצם פארק ענקי..........

ninelives99

New member
הו, ניר

בהחלט הרבה זמן עבר...
אכן מאוד מרגש מה שקורה עם כל התכנונים האלו של אירוסמית' באירופה... אולי עוד יתגשמו פנטזיות. כיף.

SaintJohn

New member
אהלן ניר!../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך פה שוב. אתה צריך להישאר פה קבוע, הקץ לזיגזוגים!
יש תכניות לטוס לאירופה בקיץ, אני לא מוותר על הופעות של אירו כשהם מחליטים לחזור סוף סוף לאירופה אחרי 8 שנים.

למעלה