Yo yo yo S´up?
היי אור, ברוך הבא! בקשר לזה שאתה רק בן 13- בתור בת 16 שרק עכשיו התחילה להתעסק בנושא הזהות המינית שלה, וגם זה בקטן מאוד אני חושבת שבאמת גיל 13 זה צעיר כדי להגיד "אני גאיי". מאוד יכול להיות שהזמן יעבור ובאמת תהיה גאיי, ואין שום דבר רע בזה שאתה כבר עכשיו מודע לעצמך. (אפילו ההפך...) ובכל זאת- אני חושבת שזה מוקדם מדי. אבל כל עוד אתה טוב עם עצמך- אני גאה בשבילך. ובכללי בקשר להומוסקסואליות וסטרייטיות: אני מאמינה שכל אחד מאיתנו הוא בי-סקסואל. מה זה אומר? שכולנו נמשכים לשני המינים. זה לא אומר שזה בא במידה שווה- אבל לכולנו יש בתוכנו משיכה גם לבנים וגם לבנות. הבחירה של עם ללכת אחרי המשיכה הזאת תלויה בהרבה דברים: החינוך שקיבלת, מידת הסובלנות במקום שבו אתה חי, הפתיחות כלפי בי (יש הרבה מאוד כאלה שמקבלים הומואים אבל לא יכולים לקבל בי) ומציאת האדם הנכון. יכול להיות מישהו שכל חייו יהיה רק עם בנות, זה לא אומר שאם הבן הנכון היה מגיע הוא לא איתו. אתם לא חייבים לקבל את זה, אבל לדעתי זה אחד ההסברים היחידים להרבה מאוד מקרים של סטרייטים שפתאום בגיל 40, אחרי שהם נשואים+, ´מגלים´ שהם הומואים. זה לא שהם לא אוהבים את האשה שלהם, זה פשוט שילוב של חינוך שבטח לימד אותם שהם סטרייטים והעובדה שהם לא פגשו את הבן הנכון. בנוסך המעבר הישיר מסטרייט להומו, בלי הקטע של הבי, מראה על כמה החברה שלנו סגורה כלפי בי. אם כמה שקשה להיות גאיי אצלנו, אני בטוחה שבי זה הרבה יותר קשה.