היי אנשים אני חדש...

• פותח הנושא orush
  • פורסם בתאריך

orush

New member
היי אנשים אני חדש...

אז מה קורה אנשים? הכל בסדר? אז אני אספר קצת על עצמי.. קוראים לי אור ואני מחיפה אני בן 13 ואני הומו גאה.... talk to me....

EverMan

New member
היי

שלום , אני ענבר ואני שמאלני (אוהבים אותך ענבר). אני בן 16 וחצי , מכרמיאל , פעיל בנוער העבודה ומתנדב במדא. אהה , ואני סטרייט
בושה לי ...

haddas

New member
ענבר, לא חייבים להיות ציניים...

ברוך הבא אור!!

EverMan

New member
לא הייתי ציני ../images/Emo13.gif

זה בדיחה פרטית שלי ושל ההוק

EverMan

New member
שרימפי

אתה אמרת אותה ! ציטוט : "יא סטרייט מסריח
"

TheHock

New member
שלום אור

ברוך הבא.... אני THEHOCK (למרבה הצער אין לי שם אחר :) אני מכרמיאל, בן 17 וגם כמו הרבה בעירי הומו...

חחחח../images/Emo6.gif ...אני חייב להעיד

שמכל הפעמים שביקרתי בכרמיאל אתה באמת כמו הרבה בכרמיאל...חחחח

gstav

New member
אתה בן 13...

אני הכי תומכת בהומאים בעולם, אם תכיר אותי קצת יותר תדע.. אבל, אתה בן 13. מה כבר היו החוויות המיניות שלך שהחלטת שאתה נמשך לבנים? אני לא שואלת בזלזול! חס וחלילה.... באמת מסקרן אותי. -לא החוויות המיניות שלך, אלא איך החלטת בגיל כל כך צעיר שאתה הומו.... אגב, אם ככה אתה מרגיש- תמשיך להיות גאה!!

EverMan

New member
לא שאלת אותי

אבל עדיין ... רוב ההומואים שאני מכיר יודעים את זה מגילאים כאלה , של 9-13. זה דיי פשוט , אתה פשוט נמשך לגברים ולא לנשים. אתה רואה משמר המפרץ ומסתכל על דייויד האסלהוף ולא על פמלה אנדרסון...

Gloria_Nathan

New member
Yo yo yo S´up?

היי אור, ברוך הבא! בקשר לזה שאתה רק בן 13- בתור בת 16 שרק עכשיו התחילה להתעסק בנושא הזהות המינית שלה, וגם זה בקטן מאוד אני חושבת שבאמת גיל 13 זה צעיר כדי להגיד "אני גאיי". מאוד יכול להיות שהזמן יעבור ובאמת תהיה גאיי, ואין שום דבר רע בזה שאתה כבר עכשיו מודע לעצמך. (אפילו ההפך...) ובכל זאת- אני חושבת שזה מוקדם מדי. אבל כל עוד אתה טוב עם עצמך- אני גאה בשבילך. ובכללי בקשר להומוסקסואליות וסטרייטיות: אני מאמינה שכל אחד מאיתנו הוא בי-סקסואל. מה זה אומר? שכולנו נמשכים לשני המינים. זה לא אומר שזה בא במידה שווה- אבל לכולנו יש בתוכנו משיכה גם לבנים וגם לבנות. הבחירה של עם ללכת אחרי המשיכה הזאת תלויה בהרבה דברים: החינוך שקיבלת, מידת הסובלנות במקום שבו אתה חי, הפתיחות כלפי בי (יש הרבה מאוד כאלה שמקבלים הומואים אבל לא יכולים לקבל בי) ומציאת האדם הנכון. יכול להיות מישהו שכל חייו יהיה רק עם בנות, זה לא אומר שאם הבן הנכון היה מגיע הוא לא איתו. אתם לא חייבים לקבל את זה, אבל לדעתי זה אחד ההסברים היחידים להרבה מאוד מקרים של סטרייטים שפתאום בגיל 40, אחרי שהם נשואים+, ´מגלים´ שהם הומואים. זה לא שהם לא אוהבים את האשה שלהם, זה פשוט שילוב של חינוך שבטח לימד אותם שהם סטרייטים והעובדה שהם לא פגשו את הבן הנכון. בנוסך המעבר הישיר מסטרייט להומו, בלי הקטע של הבי, מראה על כמה החברה שלנו סגורה כלפי בי. אם כמה שקשה להיות גאיי אצלנו, אני בטוחה שבי זה הרבה יותר קשה.

אריאל1

New member
גלוריה

מאז שחזרתי לא ראיתי אותך... לאן נעלמת? בכל מקרה מה שלומך? ואחיך?

ענבר מה קורה לטעם שלך בגברים?

חחח דייויד האסלהוף???- אוי פאסה. יש שם עכשיו את כל הבלונדינים והשחורדינים הצעירים והשריריים...יותר מסתכלים על זה מאשר על המזדקן המרקד האסלהוף....למרות שמעדיף להסתכל עליו מאשר על פמלה.

EverMan

New member
אותי ממש לא מעניין

משמר המפרץ. אני בקושי רואה טלוויזיה. אני גם בקושי בבית ...

guypele

New member
תגובת המדור:

השאלה שאת מציגה מורכבת - מצד אחד אמת כי הזהות המינית איננה נוטה להתגבש בנעורים המוקדמים ובהחלט תתכן זהות אמביוולנטית לכמה שנים - ומצד שני...מי שבגיל צעיר כ"כ מצהיר בבטחון שהוא הומו (וסביר להניח שהוא ייחודי בסביבתו בחברתית לעשות כן), ואינו "מבולבל", "פוחד ש..." וכו´ הוא כנראה באמת אחד משלנו. אישית ממרום גילי אני זוכר משיכה ברורה לבנים בלבד כבר בגילאי 12-13. לא נחוצות בהכרח חוויות מיניות - המאווים והפנטזיות קיימות עוד קודם. תסמכי על הדחפים הביולוגיים שאם אור ידידנו הינו ביסקסואל, פטישיסט, אורליסט, אנאליסט או whatever - זה יתגלה בהמשך... בכל מקרה אור, אני גיא (זקן השבט?), בן 20 מהשפלה הלחה והדביקה, עוד כמה חודשים ירושלמי וכן, גם אני "בקטע"... נ.ב. כל הכבוד אור! ותמסור ד"ש לנועה הממושקפת מהאגודה בחיפה (אם היא עדיין באה לפגישות ביום שבת)...

metal_slug

New member
אני מניח שאני כנראה

הסטרייט הכי מבוגר בפורום
אני בן 19

למעלה