אה.. שמעתי על זה.. מה המצב של ההוא שנפגע?
ב בובה יקרה New member 12/9/03 #18 הלו הלו הלו! חבר'ה-מישהי מאיזורי! אשקלון הא?! מכירה את קיבוץ ארז-אני רבע שעה ממך! איזה יופי שיש מישהו מהאזור שלי..כולם או מאילת או מהצפון-מרכז. יה! אני מתרגשת.
הלו הלו הלו! חבר'ה-מישהי מאיזורי! אשקלון הא?! מכירה את קיבוץ ארז-אני רבע שעה ממך! איזה יופי שיש מישהו מהאזור שלי..כולם או מאילת או מהצפון-מרכז. יה! אני מתרגשת.
ל לירן מם New member 12/9/03 #28 אין לי מושג...היו פעמיים ואחת מהם הייתה כתגובה להודעה שלי...רק שלא הזכרתי בה לשון זכר או נקבה אז לא ממש הבנתי מה הטענה פה ואיך זה בדיוק מתקשר אלי...יכול להיות אי הבנה ויכול להיות שהוא פשוט לא התכוון אלי...
אין לי מושג...היו פעמיים ואחת מהם הייתה כתגובה להודעה שלי...רק שלא הזכרתי בה לשון זכר או נקבה אז לא ממש הבנתי מה הטענה פה ואיך זה בדיוק מתקשר אלי...יכול להיות אי הבנה ויכול להיות שהוא פשוט לא התכוון אלי...
ל לירן מם New member 12/9/03 #33 חחח זה לא היה ללשון נקבה...זו הייתה סתם ברכת ברוכה הבאה...לזכר ולנקבה...
מ מורי לנצח New member 14/9/03 #36 הי גבי ../images/Emo66.gif פתאום שמתי לב שלא אמרתי לך עוד שלום אז שלום לך ומה שלומך? התאקלמות מהירה וטובה c u
הי גבי ../images/Emo66.gif פתאום שמתי לב שלא אמרתי לך עוד שלום אז שלום לך ומה שלומך? התאקלמות מהירה וטובה c u