היי אנשים אני חדש פה..

ג ב ש ו ש

New member
היי אנשים אני חדש פה..

אני מעריץ שרוווף של אביב גפן..שומע גם עברי לידר היהודים כנסיית השכל ועוד..!!! אני חדש בפורום הזה של עברי אבל כבר הרבה זמן בקהילות של תפוז אז ממצב אנשים?!

Ez sLeeP

New member
שלום איש חדש..

כדי למשוך את תשומת ליבינו, ולקבל ברכות בהמוניהן, אתה צריך לעבוד קשה.. (או פשוט להתחבב על נועה, ואז ביחס ישיר, גם הקבלה ההמונית תבוא. תנסה. זה אחד מפלאות הפורום). ברוך הבא, התאקלמות מהירה! אם אתה כבר פה, מלא פק"ל הצטרפות.. (אני יודע שאין זה מתפקידי, אבל זה וולנטרי בלבד. תסלחו לי אם אני לא מדייק) שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב: אלבום אהוב: העדפה מוזיקלית מלבד עברי (נכון שציינת, אבל רק לפרוטוקול): שמונצס ושמעטס (כל מה שבא לך לרשום):
ושאלה שמוקדשת לאופירוש, ורק לאופירוש: אם היית חיה, איזו חייה היית רוצה להיות (שים לב! אתה מוגבל למספר חיות מצומצמם! על שם החיה המיועדת להתחיל באות שמתחיל שמך, ובבחירתך - עליך לצרף קובץ סאונד בו אתה מחקה את קולה של החיה!) טוב, האחרון זה לא ממש חובה, אם כי בדיחה פרטית שנויה במחלוקת. נדבו'ש! מייקל! שרשור הכרות לחודש ספטמבר! פרונטו!

S

sunshineBK

Guest
WELCOME../images/Emo24.gif

טוב אני לא ותיקה פה במיוחד ואף אחד לא ממש מכיר אותי בטח... אבל אני כאן אז אני יכולה להגיד ברוך הבא

מיטקין

New member
מי שבא? ברוך הבא!1../images/Emo140.gif

מה שלומך? הכל בסיידר???? אז תהנה בפורום שלנו.... שלך, טים סנופקין

שלווווווווום!

אני נועה.הזאת שנדב דיבר עליה. מה שלומך? קבלך התנצלות שלא התיחסנו. על הפק"ל שנדב כתב(חטף לי..) אתה חייב לענות!! נדב-תסביר לי מה פשר המשפט שכלול בו השם שלי..אני אשמח להבין למה התכוונת. יום טוב.

ג ב ש ו ש

New member
על עצמי::מי שביקש/ה

קוראים לי גבי אני בן 15 מאשקלון..!! שרווווווף על אביב גפן על היהודים על עברי לידר על ברי סחרוף ועוד ועוד..!!בכלל מוזיקת רוק זה בדם שלי..!!! אמממ מה עוד אתם רוצים לדעת זה מספיק לא?!@

ZVI Z

New member
לא,אבל מנסיון שצברתי בחיי הקצרים

אנשים שאומרים במשפט קצר 1 גם שרוף על וגם לא זוכר בדיוק אבל משהו בדם שלי אז הם בד"כ ערסים. שמח שטעיתי,מצטער..

ג ב ש ו ש

New member
סבבס!!!

אין לך מושג עד כמה אני שונא ערסים!!! שבוע שעבר כל הערסים פה באשקלון הלכו מכות עם הפריקים (שזה אנחנו) ושברו לחבר שלי את היד והוא עשה ניתוח ובלאגן שלם!!! שונא ערסים!

למעלה