היי אנשים אני חדשה

היי אנשים אני חדשה

תשמעו יש לי בעיה יש לי פצעי בגרות ואני לא יודעת איך להסתיר אותם יש לי קונסילר ופודרה מיוחדים לפצעי בגרות אבל שאני שמה אותם הפנים נהיותלי כתומות אני גם מאוד בהירה מה לעשות

RReuTT

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

דבר שני את לא צריכה להלחץ אם אנשים לא ענו לך אחרי כמה שעות... זה לא ביג דיל.... את יודעת... לאנשים כאן יש חיים משלהם.. הם לא נמצאים כל היום מול המחשב! וזה מכוון לכל אלה שנעלבים אחרי כמה שעות על כך שלא עונים להם! דבר שני, כנראה שהמייק אפ והפודרה לא מתאימים לך... אני מציעה לך ללכת לסופר פארם או אפילו יותר טוב לחנות של מוצרים מקצועיים כמו איל מקיאג' או בועז שטיין, ופשוט תבקשי שיתאימו לך מייק אפ טוב שנותן לך כיסוי אחיד ומושלם לפנים.

רעות-היא משתמשת רק בקונסילר ופודרה

ה..לא במייקאפ. כמו שראית שהיא רשמה.

RReuTT

New member
אז זה מה שאמרתי...

כנראה שהם לא מתאימים לה.. ועדיף שתתאים לעצמה מייק אפ ופודרה + קונסילר בהתאם לעור שלה. וכבר הסברתי כמה פעמים למה עדיף לא לשים פודרה בלי מייק אפ.

אבל הבעיה היא שמה שיש לי זה הצבע

הכי בהיר ואני מאוד בהירה זאת הבעיה האמיתית ואני משתמשת במוצרים של קליניק

RutyTuti

New member
אם יש לך עור בעייתי עם פצעים

אני ממליצה לך להשתמש במייק אפ ובקונסילר של ד"ר עור , זה פותח במיוחד לעור בעייתי עם פצעים , לא סותם את הנקבוביות , על בסיס מים . לי רוב במייק אפים גם עשו לי בעיות כמו שלך עד שהתחלתי להשתמש במוצר שלהם וזה לא עשה עוד פצעים או משהו..

che55

New member
גם המוצרים של אנה לוטן יהיו לך מעול

מעולים(Ana Lotan), תנסי אצל קוסמטיקאית או מכון יופי. זה על בסיס מים ועם כיסוי מושלם, אבל לא שפכטלי, מיוחד לעור בעייתי ואדמומי. עזבי אותך מכל הקונסילרים הירוקים והבהירים, שימי מייקאפ טוב וזה יכסה לך את הכל. במקביל אני ממליצה על טיפול שבועי אצל קוסמטיקאית, שיכלול פילינג לחידוש העור ויוריד לך את האדמומיות. מגיל ההתבגרות מומלץ ללכת לקוסמטיקאית ולדאוג לעור הפנים. תשתדלי גם להימנע מחשיפה לשמש, שימוש במקדם הגנה, ולשטוף את הפנים 3 פעמים ביום עם סבון פנים שמתאים לעור שלך. וכמו כן - חיטוי עם מי פנים יעיל ביותר ומרגיע את העור.

RutyTuti

New member
שיש עור עם פצעים - אסור לעשות פילי

שיש עור עם פצעים אסור לעשות פילינג , זה בעצם כאילו מפוצץ את החצקון ומותיר כתמים.. רק אם העור שלה נקי מפצעים ויש עליו כתמים אז יועיל לה לעשות פילינג.

che55

New member
RutyTuti - מי אמר לך את זה???????

פילינג זה קילוף של שכבות העור המתות. כל יום אנחנו עושים/עושות פילינג בלי לשים לב ע"י שפשוף העור עם סבון רגיל או גרגרים (בעיקר אם משתמשים בליפה)/גילוח השיער וכדו'. ישנן 22 שכבות של תאים מתים בשכבה העליונה של העור שנקראת "קרנית". התאים בעור כל הזמן מתפצלים לשניים ובכך מתחדשים ודוחפים את הותיקים כלפי מעלה, שככל שהם עולים לשכבה העליונה הם מתים לאיטם בתהליך טבעי. בשפשוף רגיל ויומיומי או ע"י סבון גרגרים או קרם פילינג לשימוש יומיומי, אנחנו עוזרים לנשירת התאים המתים, אבל - לא מקלפים את כולם. אלו תאים מתים שאנחנו עוזרים להם ליפול מהגוף - מזרזים את התהליך הטבעי. הקומטיקאית מגיעה עמוק יותר, היא מסירה תאים מתים בלבד ומזרזת את תהליך חידוש העור, בבקרה לעומק יותר ממה שאנחנו מסוגלים לעשות בבית לבד. ישנו גם פילינג רפואי עמוק, בו יורדים עמוק יותר, מתחת לשכבת הקרנית - אבל זה מבוצע ע"י רופא עור בלבד!!!!!! במקרים קשים מאוד!!!!!!!!! לא ע"י קוסמטיקאית. ההמלצה לאקנה שהוא לא דלקתי (את זה תקבע הקוסמטיקאית שמבינה), גם במקרה של פצעים אדומים ונגעים למינים זה - שבוע פילינג, שבוע ניקוי "השחורים" מהפנים - ולא לבד ולא במדבקות, רק ע"י קוסמטיקאית מוסמכת
הכל שאלה של מצב העור, לא שאלה של גיל ולא שאלה של יש או אין פצעים. אני מדברת כאן בכלליות, כמובן שרק אבחנה מדוייקת של המצב/עור שנעשית במכון קוסמטי תוכל לעזור. אבל זה לא נכון לאמר ש"אסור" לעשות פילינג כשיש פצעים בפנים! חובה ללכת לקוסמטיקאית ולא לנסות להסתיר עם מייקאפ - כי לפעמים הבעייה יכולה להיפתר על הפן הרפואי ולא האסתטי בלבד!

RutyTuti

New member
לא הבנת.

מה שאמרת , צודק לגמרי , להוציא תאים מתים , וכך התאים בעור מתחדשים ויש עור חלק ונקי. שהעור עם פצעים - את לא יכולה לעשות פילינג , במקום לחכות שהפצע יתרפא מעצמו את בעצם מוציאה אותו תוך שפשוף חזק של העור (שזה הפילינג ) , מה שבמקום להבריא את הפנים מותיר לך פנים מוכתמות!.

che55

New member
אז ככה - כמה הסברים:

בלי להיכנס לסוגים ולשמות, כל טיפול בסיסי אצל קוסמטיקאית מורשית הוא כולל פילינג וטיפול בפצעים. הדרך בה זה נעשה לא משאיר סימנים/כתמים, בגלל הכנה נכונה של העור ע"י הטפחה, וכמובן שלא מדובר על מקרים דלקתיים קשים. אסור סתם כך לעשות פילינג על עור שלא מוכן לכך......לכן רק הקוסמטיקאיות רשאיות "להתעסק" עם אקנה - והטובות גם לא משאירות כתמים! אז שוב, לשם ההבהרה - פילינג כן עושים במקרה של פצעים, ואפילו מומלץ, אבל רק אצל קוסמטיקאית.

RutyTuti

New member
אבל נניח פילינג של משחות שקונים

בסופר פארם של כול מיני חברות.. זה פילינג קל , וזה לא אמור להזיק לעור , אז אפשר לשים נניח פעם בשבוע כך לא?

che55

New member
מה שנכון לעשות==>>

להתייעץ ולא ב - סופר פארם - עם המוכרות, אלא לגשת לקוסמטיקאית. היא תאבחן את מצב העור, ותאמר איך ובמה להשתמש. אבחון נכון+שימוש בתכשירים טובים יגרום לעור הפנים להיראות טוב יותר, ולא נצטרך לנסות ולהסתיר את כל הפצעים המדוברים... וככל שנקדים בגיל , כך הסיכוי שלא יישארו צלקות/כתמים בעתיד ייגדל. מרגע גיל ההתבגרות, חשוב להקפיד על טיפול נכון. אני תמיד ממליצה לגשת לייעוץ ראשוני אצל קוסמטיקאית מורשית ומנוסה, ולהמשיך לטפל באופן יומיומי בבית.

KerenWelling

New member
ממש לאאא

דווקא פילינג מומלץ לבעלות חצ'קונים! זה מוריד את השכבות המתות בעור וככה פותח את הנקבוביות החדשות ולא מצתבר לכלוך וכך אין נקודות שחורות וזה מפחית אקנה....

che55

New member
נכון מאוד ../images/Emo45.gif

זה בדיוק הרעיון!!!!!!!!!!

yottami

New member
ראשית ברוכה הבאה.......כנסי

אני בדעה של רעות....לכי לאחת מהחנויות לאיפור מקצועי ויתאימו לך מייקאפ קונסילר ופודרה...ולא פחות חשוב התאימי לעצמך סומק כדי שתוכלי לתת חיים לפנייך ובכך לטשטש את מראה המייקאפ...אני ממליץ לך ללכת על מייקאפ של איל מקיאג' או בועז יש להם דרגת כיסוי הכי טובה....

RReuTT

New member
אני אוהבת את הכיסוי של המוצקים

של בועז שטיין!

למעלה