היי אנשים אני גלעד בן 24

גלעד 248

New member
היי אנשים אני גלעד בן 24

היי אני חושב שסוף סוף הגעתי לפורום הנכון אז כן קוראים לי גלע בן 24 - חלום להצליח ובגדול... להצליח עבורי זה להגיע ולממש את המטרות והחלומות שאני מכוון אליהם לעשות אתזה בהמון אהבהובדרך בה אני מאמין, כיום אני עובד כסוכן שטח בנד"לן נהנה אל לדעתי לא משם תבוא ההצלחה אולי הכסף אבל לא האהבה שלי לעשיה חברתית חשבתי לאחרונה לקחת מאמן אישי...

הי גלעד

הי, ברוך הבא לפורום!! אני מרגישה את ההתלהבות שלך לעשות למען עצמך ולהשיג את המטרות והחלומות שלך. האם יש משהו שאנו כאן יכולים לעשות למענך כדי לסייע לך להתקדם? אילת לבנון

גלעד 248

New member
חברים יקירים, תודה

יש כאן צוות נפלא .. ויש לי בשורה, יששש אני מתחיל להתאמן ביום חמישי אחר הצהריים, פגשתי מכרית ו אשת עסקים נפלאה, בסדנת חשיבה חדשנית, היא המליצה לי לבדוק מספר מקומות, אז לאחר בוקר של שני פגישות ו6 טלפונים יש לי מאמן אישי. אני אהייה כאן לעדכן ולחפש יוזמות בנושא מנהיגות לזו כוונתי לעשיה חברתית תודה לכולכם על המענה.

bridges

New member
ברוך הבא

היי גלעד, אני אשמח מאוד לשמוע על חלומותיך ועל מטרותיך. כשיש לך חלום אתה אף פעם לא יודע מהיכן תגיעה ההזדמנות להגשימו ומכיוון שאהבתך היא העשייה החברתית אז מאוד יכול להיות שתמצא כאן שותפים (מאמנים או לא). בהצלחה, רונן

יודה ב

New member
ברוך הבא

יש הרבה טעם במחשבה לקחת מאמן אישי שיעזור לך להגדיר את האהבה שלך, את נטיות הלב והיכולות שלך. כיצד הכל משתלב וכיצד ניתן ליישם את זה בחיים. אימון אישי הוא תהליך מעצים ומחזק, אבל יותר מהכל מאפשר להגשים את החלומות בעזרת תוכנית פעולה שגזורה לפי מידות המתאמן.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מטרות וחלומות

הי גלעד, נשמח לשמוע מהן המטרות והחלומות שלך. נפלא שיש לך כאלו - זה מכוון את העשייה שלך לכיוון הנכון. כאשר אתה אומר עשייה חברתית - למה אתה מתכוון?

למעלה