היי אנשיםםם

nachmi

New member
היי אנשיםםם

קוראים לי טל אני לא כזה חדש בפורום אני יותר מסתכל מכותב. אז מה המצב?! רק רציתי להגיד שיש לי וללהקה שלי (outwit) יש הופעה בשבוע הבא בפאטיפון בתל אביב רחוב הרצל 32 בשעה עשר עם "איפה ג'וש". כרטיס כניסה עולה 30 ג'ובות חדשות:p אפשר לשמוע את הלהקה שלנו באתר www.myspace.com\outwit be there or be squar!

Sk8erJS

New member
זיןןןן!

מאיפה אתה מכיר את הלהקה?!?!?!? ידידה טובה שלי חברה של המתופף שלהם..

Sk8erJS

New member
טוב אז ככה דבר ראשון אני בן!!!!!!

ודבר שני על הלהקה שכתבת קודם outwit...

Outwit bass

New member
אני ו-Nachmi מהלהקה הוא הגיטריסט

ואני הבאסיסט מישו בא מפה להופעה ?

nachmi

New member
חח אה התכוונת לאפרת..

מצטער אחי בכל מקרה.. אתה בא? או בכללי מישהו מפה בא?

mrs paddington

New member
אממ....../images/Emo40.gif

אולי...אם אני אצליח לגרור את החברות המעפנות שלי שלא אוהבות מוזיקה...אז אני אבוא... אהבתי ת'שיר הקודם שלכם! וגם את זה שלפניו! חח ת'חדש אנ'לא מכירה...יש לכם ת'אתר שלכם..זה שאפשר לשמוע ת'שירים?? תביאו..

mrs paddington

New member
חחח

אוופס חשבתי לרגע ש"איפה ג'וש" זה שיר שלכם...חחח אבל אני מכירה ת'להקה...
עזבו..

Sk8erJS

New member
לא יודע נראה...

איפה זה בכלל ומי עוד מופיע... מקימום אני אשאל את אפרת...

nachmi

New member
אחי

יש פרטים בהודעה הראשונה של השירשור הרצל 32 בתל אביב outwit איפה ג'וש?

Sk8erJS

New member
מאיפה אני אמור לדעת איפה ג'וש?

איזה שאלה לא קשורה...

nachmi

New member
חחחחחחח הרגת אותי עכשיו!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח "איפה ג'וש?" זה להקה!!!!!!!!!

nachmi

New member
אגבב!

יש לנו פורום חדש (Outwit) תעזרו לנו להחיות אותו לכל מי שאוהב את השירים .. ובכלל מי שבא לו later dudes! :p

nachmi

New member
חח והפורום

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1379125

sk8er grrl

New member
סבבה *בצורה אדישה*...

לא, ס-ב-ב-ה! באמת... כאילו אתה לא חייב להגיד לי שיש לכם פורום... אף אחד לא מוסר לי אינפורמציה היום... אני צריכה לנחש... טל אני אסגור איתך חשבון כבר... אל תדאג... ס-ב-ב-ה! חחח... אני קורעת את עצמי :p

sk8er grrl

New member
לא... אתה ששש!

מה זה אמור להביע?! אתה הולך ואומר לאנשים שיש לכם פורום ומסתיר את זה ממני ככה?! איזה מן בנאדם אתה? איזה?!
חחח... נסחפתי קצת... ככה זה 9 שעות לפני מתכונת במתימטיקה... בא לי למות =\ נו טוב, אתה לא צריך להביא לי את הכתובת כי נכנסתי כבר לפורום... אני לא צריכה את העזרה שלך... :p אני אלך ואשתלט לי על הפורום... ייפיי! חבל שאין לי פה את הסמיילי ההוא עם התחת... חחח.. אם אתה יודע למה אני מתכוונת...

nachmi

New member
חחחחחחחחח :)

את פשוט גנובההההההההההה!! ואל תראי לי את הפרצוף תחת הזה!! ואני מצטער אבל יש לי *** אז יאלה בייP: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורע את עצמי.

למעלה