היי אנשיםםם =]

lidor love lee

New member
היי אנשיםםם =]

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה :|| אבל פעם שעברה שאלתי מה קורה עם בריטני ולא נכנסתי שוב כי לא יצא לי.. מי מוכן לפרט לי מה הולך איתה עכשיו? אני אשמח לדעת.. תודה

YugiBoy

New member
האמת היא שדיי שקט...

היא חגגה אתמול יום הולדת 26, היא צילמה קליפ לשיר POM, אמרו שמתכננים אירוע השקה דיי גדול, האלבום שלה שווה והיא נראית טוב

lidor love lee

New member
אה היא כבר התחילה לצלם לקליפ החדש?

יאא איזה יופי
שמחה לשמוע
תודה

YugiBoy

New member
סיימה ../images/Emo13.gifהוא בעריכה ויש סיכוי מאוד גדול שנראה

אותו הרבהה יותר מוקדם ממש שאנחנו חושבים (אפילו בשבוע הבא)

SuperShiro

New member
בשבוע הבא? לא ממש הגיוני../images/Emo3.gif

כשבריטניקה כתבה "אל תהיו מופתעים אם יהיו זיקוקים" ושמדובר ב "אירוע גדול" אני חושבת שזה די היה רמז מאוד מאוד עבה לכך שהפרימיירה תחול בסילבסטר, והאירוע הגדול המדובר הוא האירוע אותו עורכים MTV לכבוד הסילבסטר. האפשרות השניה אולי הייתה יכולה להיות יום ההולדת של בריטני, אבל הוא כבר חלף ואני לא ממש רואה בשבוע הבא שום אירוע שהוא אחד גדול המצדיק זיקוקים. אבל זו רק אני

YugiBoy

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

אין שידורים - MEANS - יש שידורים חוזרים ודברים כאלו, או שזה כמו יום כיפור? וכמה זמן חופשת חג המולד נמשכת?

Be you1

New member
זה לא כמו יום כיפור

נראה לי שיהיו תוכניות שקשורות לחג הזה .. או כמו שאמרת שידורים חוזרים או משהו..זה לא שאין שידורים בכלל כמו בכיפור.

Be you1

New member
תשעה באב וחג המולד מאוד שונים זה מזה

חג המולד זה החג הכי חשוב אצל הנוצרים והם עושים חגיגות שחבל על הזמן..ומשדרים את זה בטלוויזיה לפעמים.

tali44

New member
כן... כאילו אני מתכוות שמשדרים בטלוויזיה

דברים הקשורים לחג. (כמ ב-9 באב משדרים מאל תכניות על בית המקדש ומראים רבנים, ובתי כנסת וכאלה דברים...)

למעלה