היי אנשיםםםם../images/Emo70.gif
מה המצבבב??? טוב קוראים לי בר ואני בת 14 + חחח מישוב ליד נתניה... ואני מכורה לתוכנית מהפרק ה-3 כי רק מאז התחלתי לראות... ויצא לי לקרוא הרבה הודעות בפורום מאז שהוא נפתח אבל פשוט לא יצא לי להגיב... אז קודם כל יש לכם אחלה פורום
ואני מאוד מקווה להשתלב בסבבה
טוב אז ככה ... קרה לנו היום משו קצת מוזר בביתצפר כי יחסית לביתצפר שומם בטירוף זה בהחלט היה מוזר ואולי מישו יוכל לתת לי תשבות.. טוב אני וחברה שלי נשארנו בכיתה בהפסקה פתאום נכנס ילד מהכיתה עושה לנו כזה "ואי איזה מושפעים כולם הם רודפים אחרי אחד מאהבה מעבר לפינה" אנחנו כזה "ממממממההההההההההההההה?!?!" חחח רצנו החוצה אנחנו קולטים כללל הביתצפר על זה שמשחק ת רועי <קוראים לו מעיין נדמה לי> וואלה זה היה מצחיקקק וסתם לא הבנתי בכלל מה הוא עשה אצלנו חחח זה היה מוזר... אבל פיייי הוא מאאזה סנוב הו כזה עושה לחבר שלו "אוף תוציא אותי כבר מכאן.." אז כולם קלטו אותו והלכו ממנו סתם סנוב עם הש' השורקת שלו חחח טוב סתם רציתי לשתף אותכם...דרך אגב הוא חזר לשחור...
מה המצבבב??? טוב קוראים לי בר ואני בת 14 + חחח מישוב ליד נתניה... ואני מכורה לתוכנית מהפרק ה-3 כי רק מאז התחלתי לראות... ויצא לי לקרוא הרבה הודעות בפורום מאז שהוא נפתח אבל פשוט לא יצא לי להגיב... אז קודם כל יש לכם אחלה פורום