היי אנשיייים..

היי אנשיייים..

מה המצב? אני חדש פה.. אממ.. אני בן 10.. ואני מכור לאינטרנט כבר מגיל 8.. טוף, זה הכל בנתיים
ביי ביי..

lady_anne

New member
בן 10 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

וההורים שלך לא עושים כלום בעניין ההתמכרות הזו שלך? תרחיב קצת. יש לי בת כמעט בגילך ורק זה מה שחסר.

lady_anne

New member
יותר עצוב ממצחיק, לדעתי

כי כשאני נזכרת בילדות שלי עולים לי זכרונות של כל ילדי הבלוק נשארים בלילות הקיץ החמים עד מאוחר ברחוב מתחת לפנס ומשחקים חבל ומחבואים. אילו זכרונות יהיו לילדים שלנו? בהייה של שעות בסוניפלייסטיישן או איך מתחזים לכוסית (ותסלחו לי על המילה המאד מגעילה הזו) ומשגעים את הגברים בצ´טים? לא מספיק שמבוגרים מאמללים את עצמם בהתמכרות לאינטרנט אז גם הילדים צריכים? איפה "אלוהים מרחם על ילדי הגן ועל הגדולים לא ירחם כלל"? הגדולים איכשהו מצליחים להסתדר, אבל למה לילדים מגיעה כזו התחלה לחיים?

liz_liz

New member
ברוך הבא .../images/Emo24.gif

שלום לך ....... אין גיל לכלום .... שיהיה לך בהצלחה וברוך הבא .. תשמור על עצמך . ליז .

e-magine

New member
ברוך הבא וויזי

תשמע אתה חייב לצאת מההתמכרות הזאת ולך יש את הסיכויים הכי טובים מכולנו, מה שנקרא "אתה חייב להכות בברזל בעודנו חם." אם אתה רוצה אתה מוזמן לעשות את המבחן העצמי שנמצא בקישורי הפורום ולספר לנו מה התוצאות.

זה לא סתם התמכרות..

זה ממש.. מגיל 8 אני כבר פה ואני לא יכול להפסיק.. כאילו, אפילו יום אחד בלי אינטרנט שאני מנסה זה לא עוזר לי.. :( אגב.. רותם.. :) גם את פה? :)

שבילים

New member
אבל המבחן הזה

הוא יותר רלוונטי לאנשים מבוגרים, לא? כלומר השאלות כמו: באיזה תדירות אתה מעדיף את הגלישה באינטרנט על פני בילוי עם בן/בת הזוג? או: באיזה מידה התפקוד שלך בעבודה נפגם כתוצאה מגלישה באינטרנט? אלה לא ממש שאלות שמתאימות לכל גיל...

Rotem Lisa

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif

אבל אם זה היה גם במציאות, זה היה יותר פנטאסטיק..... *שותקת*.. אאא!!! איך עושים ת´מבחן הזה ? גם אני צה.. רועיצ´י ? האם תוכל להסביר לי ?
ו... יכול להיות שמחר לא נדבר, כי אני צריכה להתרים עווווודדד
.. ו.., הצ´אט\אינטרנט ממש דפוק! אבל, אל תשכח (*צועקת*) --- > יש תתתתמממייידדד טלפון :) אבל יש גם ביישנות.. <---- בעע-ביי, ולילה טופי..

לילה טוף ../images/Emo24.gif../images/Emo1.gif

לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף לילה טוף וחלומות פז
ויש ביישנות גם לג´ינג´ים.. ותעשי את המבחן דרך קישורים.. יש שם מצ´הו כזה.. אממ.. "בחינה".. אין לי מוצ´ג..
ואז תלחצי על מה צ´את רוצה
בעע-ביי, גוד נייט..

liz_liz

New member
חובה ?

לא חושבת שהוא חייב לצאת מכאן , או בכלל לצאת מהאינטרנט . למה ? בגלל שכאן זה אסור ? בגלל שכאן הכול מותר ? בגלל שכאן הפנטזיות עובדות שעות נוספות ? בגלל שכאן כל אחד יכול להיות מה שהוא רוצה ? כאן הוא לומד , כאן הוא רואה , כאן הוא מקשיב , כאן הוא מתבטא. הבחירה בידיו . זכותו להיות כאן .לא מחובתו לצאת מכאן . זכותו לשוחח עם מי שהוא רוצה , לראות מה שהוא רוצה , אבל לדעת להציב לעצמו גבולות . זה הכי חשוב . ליז .

liz_liz

New member
גם אני לא קונה .

איך יכול להיות שאתה רק בן 10 ויודע כל כך הרבה דברים על האינטרנט ? יכול להיות שיש ילדים בני 10 ויודעים הרבה ...? מה אגיד לך יודע או לא יודע שיהיה לך בהצלחה .

lady_anne

New member
ועוד איך אפשרי, ליז_ליז

הבת שלי בערך בגילו ובחוג מחשבים מלמדים אותם הכל: החל מגלישה באינטרנט, אי-מייל, צ´ט עם חברים מבתי-ספר אחרים ועוד. את רואה את המצגות שהיא עושה בפאוארפויינט את מתעלפת, עם קישורים לאתרים אחרים ותמונות מהאינטרנט. זה דור אחר היום, יותר מקושר, יותר גלובאלי, וזה בדיוק מה שמדאיג אותי. עם כל הנסיון שלי להיות אופטימית לדעתי יעלה בעתיד מספר המקרים של abuse ברשת כמו במקרה של אופיר רחום ז"ל, והלוואי שאני אתבדה.

סתכלו..

אולי אתם חושבים שילדים בני 10 זה תינוקות.. טוב, בכמה מובנים זה באמת תינוק.. אבל זה כבר לא ממש תינוק.. עוד שלוש שנים יש לי בר מצווה, ועוד שנה וחצי אני עולה לחטיבה.. זה לא ממש תינוק.. אז זה לא צריך ממש להפתיע אתכם שילד בן 10 עולה על האינטרנט והוא כבר מכור לזה שנתיים..

למעלה