היי אנשות.....

מוררררר

New member
היי אנשות.....

מישהו פה???? אני בארוחה אצל סבא וסבתא שלי ושעמם לי..... עליתי על הדבר הכי גאוני בעולם....אני מקליטה את כל הפרקים ואז יש חנות ליד הבית שלי שממירה סרטי וידיאו לדי.וי.די ואני יעביר הכל..... מי שפה שיכתב הודעה!!!!!!

עדיץ

New member
אני פה ..:)

אני יודעת שאסור להעלות את הנושא בפורום .. אבל אני לא מוצאת בקאזה את הפרק השני של הכי גאים .. מישי יכולה לעזור ..? icq# 105939526 עדי

מוררררר

New member
זה ממש מוזר!!!!

אני רשמתי את מה שאת ואני מצאתי את זה בלי שום בעיה....... תנסי יותר מאוחר אולי אז זה יעבוד....

עדיץ

New member
אההם ..

מצאתי קובץ אחד שהגודל שלו זה 400 אלף ....!! זה לא קצת גדול ?

מוררררר

New member
משעמם לי......

אני עובדת כבר יומיים כל היום על טיול שאני מדריכה בחנוכה...אני היום תפרתי מצנפות וכריות ואני מתה מעייפות..... אני תקועה אצל בסבא וסבתא שלי ואני מתה ללכת הביתה לישון.... תצילו אותי וספרולי סיפורים מעניינם.... פפפלללייייייייייייזזז!!!!

עדיץ

New member
לסבא וסבתא יש מחשב עם אינטרטנט ??

הלוואי עליי סבתא וסבא כאלה !! :)

מוררררר

New member
כן....

הם מפותחים כמו ל אחד בארץ......למזלי.... אבל עדיין משעמם........ ספרי לי סיפור

ayaliar

Well-known member
בדיוק אתמול הורדתי אותו

והיו לפחות 4 הורדות. זה לוקח מלא זמן! לקח לי איזה 5-6 שעות! ואח"כ לצרוב את זה....ממש תיק אני אשתדל לא לפספס יותר פרקים כי לא אהבתי את הקטע הזה של להוריד

ayaliar

Well-known member
ועכשיו אחרי שראיתי

אני חייבת להצדיק את מעיין. מייקל היה ממש ממש ממש נחמד לג´סטין ואולי נוא אמר את מה שהוא אמר גם מתוך קנאה אבל הוא לא שיקר, לדעתי הוא אפילו קצת ריכך את המכה עבור ג´סטין כשבריאן כבר אמר לו מה דעתו. זה כ"כ כיף לראות את ג´סטין סובל ככה, עכשיו כשאני יודעת איזה זבל הוא נהיה אח"כ. פרק נחמד אבל ממש לא להיט, מעט מידי אמט, יותר מידי ג´סטין

מור 007

New member
יש לך איי סי?

אולי תשלחי לי אותו? גם אני לא ראיתי...ואני לא מצליחה להוריד אותו... אה ו..גם אני פה!

למעלה