היי אנשושים...

היי אנשושים...

סתם רציתי שתדעו שקוראים לי אנה והשיר של להקת משינה הוא בעצם ממש עליי אניטה

Lenard

New member
וואללה?!?

אז את גומרת ברבע שעה?? פישששש הרבה זמן....

כן...

השיר הוא באמת עלי.. תתפלאו!!! אני גומרת ברבע שעה... וזה די הרבה זמ אבל חיים עם זה וסקס זה לא הכל בחיים ולפעמים אני גם נוהגת לאחר אז גם נכון ולרוב אני לא מציאותי... ואני לא מבינה כי אני בלונדה סתומה.... אניטה

מריושי

New member
לא מדובר רק

על סקס את באמת מתחילה עם מישהו, יוצאת איתו עושה סקס וגומרת וכל זה ברבע שעה הילוך מהיר?

מה זה פה? פורום משינה או פורום של

"אני גומרת ברבע שעה"?!?! די
בשביל זה יש תפוז מסרים
אוף אני שונאת לכתוב הודעות כאלה....

ומאז החכמתי ולמדתי שלא אומרים כאלה

דברים בפורום הזה. את רואה? הסקתי מסקנות ואני משתדלת (לא תמיד יוצא לי) לרשום הודעות שקשורות לנושא! ואתם צריכים להעריך את זה, כי אני פטפטנית לא קטנה!

Mashina Girl

New member
i´m sorry too ../images/Emo7.gif

אז אני גם מצטערת...(שדיברתי על נושאים שלא קשורים לפורום - אבל זה היה מפתיע ומשעשע..וגם מגניב...ומה שאנה כתבה באמת לא יצא לה מזה כלום חוץ מזה ש..כל הבנים הזילו ריר (?!) ולי ולניצן כן יצא מזה משהו.. טוב,לא משנה. בקיצור הנה לכם חברי פורום יקרים את התנצלותי,גם אני השכלתי מזה :) Mashina Girl

שלמונזה

New member
התנצלות מתקבלת ../images/Emo8.gif

ועכשיו זה הזמן להפסיק לקשקש על כל מיני נושאים כאלה, ולחזור לדבר על משינה!!! או לפחות תרשמו המלצות להופעות ביום העצמאות (חוץ מרוק עצמאות...). שיהיה לכולנו יום טוב שלמונזה

טוב תראו מה נראה לי

אני גם לא יכולה להטיף על לדבר על משינה כל הזמן, כי גם אני רשמתי הודעות אישיות על הגיוס שלי וליעל וכו. ההצעה שלי היא שנוכל לכתוב לפעמים הודעות של OFF TOPIC כי בכל זאת - לא תמיד יש על מה לדבר

אני לא מכירה הרבה

אני מכירה רק את נגעה בשמיים ולהתראות נעורים.... אה וגם פחי שואו! אז פחי שואו..

Lenard

New member
ריקוד המכונה...

קליפ שהוא חלק מסרט... הסרט של האוסף הראשון... כן יש דבר כזה...

ואני מוסיפה עוד משהו לטופיק:

אם אפשר, גם תיאור של הקליפ כדי שאנשים שלא מכירים יוכלו לפחות לדמיין!!!

Lenard

New member
דמייני לך...

את חברי להקת משינה, יושבים על חומות העיר קיסריה. כאשר כולם רוקדים חוץ מיובל ואבנר (שמנגן בסקסופון)... ואז הם יורדים לחוף הים... ואז יש אקסטרים שוט על אבנר... ואז זהו...

אה,מה?סרט אוסף ראשון?

אני דורשת פירוט ורציני אין לי מושג,איך באמת הולך ריקוד המכונה?אני יודעת אני בורה מה לעשות לפחות אני לא גרה בג´נין,גם זה משהו

Lenard

New member
הם עשו...

הם עשו סרט של האוסף הראשון (גבירותי ורבותי: משינה)...ובכן זהו לא בדיוק סרט, זה כל הקליפים של האוסף הזה על קלטת וידאו... משם כל הקליפים של: רכבת לילה, אהובתי, בדרך אל הים, ריקוד המכונה, שלח לי מלאך, הזברה עם הפיג´מה.... ובכן, אלה הקליפים שנשארו לי על הקלטת. כל השאר... מטושטשים... הקלטת חרא! (מבחינת איכות טכנית, אבל זה המחיר של קלטות בנות 12 שנה...)

למעלה