היי אנשושים!

היי אנשושים!

אהלן, אני שירפז מבאר-שבע. יש פה מקום לדרומים או שאתם שונאים אותם? כי אמרו לי שכל מי שבהרצליה ממש צפוני כזה... אני לא יודעת מה איתחם, אבל אני לא קונה בליוויס או דיזל או כל החנויות האלו. וגם אין לי הרבה כסף. אבל יש לי נשמה! יש לי את אושרי שלי והוא הרבה יותר חשוב מכסף! אנשים כמוחם אף פעם לא יבינו את זה!

EO117

New member
איזה שטויות במיץ עגבניות!

הרצליה לא "עיר המליינים" כמו שחצי מדינה חושבת. בגלל שכונת הרצליה פיתוח חושבים שמי שמהרצליה הוא עשיר ובכלל בפיתוח אין עשירים אלא אנשים עם צרות.... בהרצליה יש אנשים ממעמד הביניים {הרוב הגדול בעיר} וכן יש לנו שכונות מצוקה ותתפלאי לשמוע שקיים אצלנו אגף רווחה גדול שעובד קשה מכל אגפי העירייה. הרצליה היא ממוצעת: יש צפונים, יש הרסים, יש מזרחחים, יש אשכנזים, יש שחורים, יש לבנים ויש את יעל גרמן! {מה הקשר?!) גם אני לא קונה בליוויס או דיזל, אני לא ממשפחה "עשירה ומכובדת", אני ממשפחה בורגנית ממוצעת... גם לי יש נשמה והאושר חשוב יותר מכל הון בעולם... אז שירפז, כולי תקווה שהרסתי לך את הסטיגמה "הצפונית" על הרצליה שבכלל לא נכונה. ואנא ממך אל תגידי את המשפט הזה עוד פעם "אנשים כמוכם אף פעם לא יבינו את זה!" ובכלל יש לך כאן מקום איתנו {מקום רב...}

*neta*

New member
אוי נו באמת

את כל כך גאה שיש לך נשמה אבל אין לך יכולת להבדיל בין סטיגמות? את רוצה שאני אגיד לך מה אני שמעתי על ב"ש..? חוץ מזה את שופטת אדם לפי איך שהוא מתלבש? ועוד אומרת שאנחנו לא מבינים שיש דברים יותר חשובים מכסף...

shiri_b

New member
איתכם, כמוכם, סבבה לך. ולפי מה שאני

יודעת לא מכרתי את הנשמה שלי לשטן (לא הציע מספיק עליה) ונחמד שאת שואלת אם אנחנו שונאים אותך ואז תוקפת אותנו בלי סיבה. בררי עובדות קודם.

EO117

New member
מה יש לך משגיאות כתיב?!

ככה היא חושבת שהרצליינים "צפונים", אז אתה עוד מוסיף?! יא צפונבון

AndreaCorr ©

New member
למה?

למה נראה לך שכל מי שבהרצליה "ממש צפוני כזה"? למה נראה לך שאנחנו יודעים מי זה אושרי? למה נראה לך שאכפת לנו מי זה אושרי? למה את כותבת "איתחם" ו"כמוחם"? למה את כותבת בפורום הרצליה אם את מבאר-שבע
זאת ועוד בפרק הבא.

למעלה