היי אנשושים

היי אנשושים ../images/Emo6.gif

יש לי לספר לכם משו שקרה לי בעקבות השיר "פעמון מלחמה". זה הולך ככה: בוקר יום ראשון, 13.10.02 הלכתי לי שמחה וטובת לב לביה"ס, כשבתיקי דיסקמן, ובדיסקמני דיסק, "פחד מוות". ואני מאושרת, שמחה ויפה, הולכת לי לכיתה, וכעבור 4 שעות של קריעת תחת על "ספסל הלימודים" החלטתי שבהפסקה הארוכה הזאת אני הולכת לשמוע לי קצת מוזיקה, וקצת להתנתק מכולם. בתחילת ההפסקה, נכנסתי לכיתה ח´4, צחקתי קצת עם כולם וזי וזה וזו, והפעלתי את הדסיקמן על הווליום הכי גבוה, והתחיל לנגן השיר האהוב עלי בדיסק- Father. שמחה וטובת לב, עמדתי לי מתחת למזגן וזימזמתי את השיר, שכל שניה מישהו אחר בא ונדבק ושאל "מה את שומעת?"... אוקיי, העברתי ל"פעמון מלחמה". בקטע של : "..כשלאל נמאס, הוא פשוט מחייך וחותך" איבדתי את ההכרה, התעלפתי, ושכבתי מעולפת על הריצפה. כולם נבהלו, ושפכו עלי מים והחטיפו לי סטירות וניסו להעיר אותי, דבר שלא הצליח להם, ולאחר רבע שעה התעוררתי ע"י מורה לתנ"ך, כשהדיסקמן היקר שלי כבר לא לידי, והכיתה ריקה מילדים, ורק 3 מורות נמצאות סביבי. כל שאר תלמידי ביה"ס חיכו מחוץ לדלת, שמעתי אותם רבים עם המורים, שמעתי את הידידים הטובים שלי ואת החברות הטובות שלי ואת השנואים עלי והאהובים עלי רבים עם המורים, על מנת להכנס ולראות רק שהכל בסדר איתי. לקח לי קצת זמן לקלוט שאני חייה, כי שמעתי מורה שצורחת "תוציאו את הלשון שלה, אנחנו מאבדים אותה!" ואז הייתי בטוחה שאני מתה, כשלפתע פרצו לתוך הכיתה 2 אנשים לבושים חלוקים לבנים ארוכים והם אמרו: "אור, אנחנו לוקחים אותך" והייתי בטוחה שאלו מלאכים, שלוקחים אותי לגן עדן. צרחתי:"לא! אל תקחו אותי בבקשה! אני לא רוצה למות!" וראיתי לפתע את אמא שלי לידי, בוכה, דבר שגרם גם לי לבכות. פתאום , הייתי על אלונקה, והסיעו אותי עד לאמבולנס שחיכה מחוץ לשער ביה"ס, כשמאחוריי גדודים של ילדים, וחברים טובים, שכולם בוכים וצועקים "תישארי איתנו!" ואז , פתאום הייתי במיטה בבית חולים לניאדו בנתניה, לאחר בדיקות שלא הרגשתי, והודיעו שהמצב לא כ"כ יציב. רצו לאשפז אותי, וראיתי את אמא ואבא מתווכחים עם הרופאים, כדי שלא אשאר שם. ואז אני אמרתי "אני לא רוצה להישאר פה. יש לי מחר מבחן במתימטיקה, ואני חייבת לחזור להתכונן" ולבסוף הרופאים הקשיבו לתחינותי, קיבלתי הפניות לבדיקות דם וזי וזה וזו, ונסענו הביתה, שמחים, כאובי ראש, וטוביי לב. איך שהגענו הביתה, קידמה את פני אחותי הקטנה, עם הדיסקמן בידה, ודודי היקר והצעיר אחרייה. ואז היה לי נחמד, כי כל השכבה כמעט הגיעה לבקר אותי והביאו לי המון המון סוכריות גומי ושוקולדים וממתקים ובלונים ועוד בלונים ופרחים ופרחים נוספים ומה לא... ואז בלילה, לא היה לי נחמד, כי שכחתי להתכונן למבחן, ואז התברר לי שהתבלבלתי בימים והמבחן בעצם ביום שלישי- 15.10.02. אז היה לי יום נוסף להתכונן. ולבסוף, עשיתי את הבדיקות וגילו שהיה חסר לי סוכר בגוף, ושהמוזיקה השפיעה עלי כי היא הייתה בווליום גבוהה מידי, וזה לא בסדר ואני נבהלתי ממה ששמעתי. מה שנסגר- אסור לי לשמוע רוק במשך שבועיים [
] ואני חייבת לאכול המוןןןןן מאכלים עם סוכר. בקיצור ....
! שמתם לב לאייקון החדש?!
רווווווולז ......!!! אור

וואו.., קשה להאמין שזה אמיתי אבל

אני מאמין..... איכס, ותגידי מה את רציני??, מה זה צריך להיות תוציאו אותי מפה יש לי מבחן??? יפראיירית!!!!!!, תפספסי את המבחן ותעשי אותו אחר כך.... אור אור , שתהיה בריאה...

זה חלום או משו??../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif

אם לא אז זה נשמע ממש ממש לא אמיתי.. אבל סיפור חמוד ביותר!!!! נשמע לי מגניב להתעלףף.. אף פעם לא קרה לי
היהודים רולזזזזזז
אני
את

L a y L a

New member
וואי חשבתי שהתחלת לספר על

חלום שהיה לך ...:) זה נשמע ככה .. חח :) תרגישי טוב , ותשני ת´ניק לילדה סוכר .. חחח :)

קומיקס

New member
חח תהייה בריאה...

סיפור יפה מאוד
אין מה להגיד את פשוט חייבת להחליף את השם לילדת סוכר... תשלחי מכתב ליהודים ותגידי להם מה השירים שלהם גורמים לאנשים... אני בטוח שהיה מישהו שהיה תובע אותם על דבר כזה... בקיצור תהיי בריאה,מקווה שהצלחת במיבחן גם לי היה היום והלך לי קל... ת´שמעי רוק בסתר ותאכלי הרבה הרבה סוכר...

guitar lan

New member
היא אמרה...

שאחותה הקטנה הביא לה אותו... דרך אגב, סיפור גדול, לא מהבחינה של ההתעלפות, אלה מהבחינה שזה קרה בזמן ששמעת היהודים, באמת את צריכה לכתוב להם...
מדברים על דיסקמן, מישהו מוכר?

אם זה לא היה קורה

בזמן ששמעתי את היהודים, לא הייתי כותבת לכם את כל זה
מה אפשר כבר לכתוב להם? זה באמת לא יעזור

מה פתאום לתבוע אותם....

ואגב.., ילדה סוכר בגל כאילו קודפ כל השיר של מוקי, יש לו שיר ילדה סוכר וכאילו בגלל שהיה חסר לך סוכר...

Superunknown1

New member
../images/Emo3.gif אם כבר אז כבר...

אז לפני חצי שנה, הייתי בתה ח´, חזרתי יום אחד מבצפר, שמח וטוב לב, כהרגלי. שניה אחת לפני שאני שלח את ידי כדיי לפתוח את הדלת.. אני מתעלף במקום. לאחר שעה וחצי.. שעתיים אולי... התעוררתי. מצאתי את עצמי שוכב, ערום כביום היוולדי, מסביבי המון יצואים מוזרים ומפחידים... ירוקים, עם עיניים בולטות ושלוש אצבעות דקות וארוכות. הם התחילו לגעת בי בכל מני מקומות וביצעו בי מעשיי סדום נואיים. "freek show" מילמלתי לעצמי, תוך כדי שאחד מהם, בוב 186 קראו לו, משחיל לי חוטים דרך האב אל פי הטבעת. לאחר חמש שעות, או שלושה ימים, ככה זה אצלם, חזרתי הבייתה. עייף כולי מחן המסע הארוך נשכבתי במיטתי הרכה וצללתי אל תוך חלום נוראי. התעוררתי, נוטף זיעה קרה. בצעדים שקטים וזהירים גררתי את עצמי אל המחשב, ונכנסתי ל"תפוז", אינדקס אתרים ומאגר פורומים ישראלי. כתבתי שם הודעה ארוכה על כל מה שעבר עליי באותו יום, תוך כדיי בכי תמרורים שאפילו שרה השכנה שמעה. ומאז ילדים... בכל חודש, ביום ה-15, אני נכנס לאחד הפורומים בתפוז ומצחיל לשקר כאילו אין מחר D-: np:weezer-undone. *מוקדש לניר
*

guitar lan

New member
דביל...

דבר ראשון הסיפור הזה... בדיוק אתה!! סתם... אממ... טודא על ההקדשה, אבל בפורום הזה יש שני ניר (אני והמנהלת) ושחר... פות!

למעלה