היי אנשושות יקרות

s h o o s h a

New member
היי אנשושות יקרות

כן, כן אני עוד כאן (חשבתם שבקלות תיפטרו ממני?) כן, פחות עצובה, עדין מעוטת כוח, מאד מעוטת אבל, גוררת את עצמי משתדלת לא לאבד תקווה יום רביעי הקרוב הוא יום מאד גורלי עבורי יום אשר יקבע את איך יראו חיי החל מאותו יום ואילך גם הכאב הגדול שהסבה לי מתנת הסיום של 2003 עדין בתוכי לא נמוגה אני מנסה לטשטש אותה בעשיות (אתמול השתגעתי [השתגעתי-כי אני לא מאלה שמשתגעות על הבית. לי יש "שיגועים" אחרים בראש
]ועשיתי רה-אורגניזציה של הסלון. אז מה, אתן שואלות? ב ו נ ב ו ן אז, בכי מהול בצחוק חיוך מתערבב בעצב מין סלט שלם כזה חוסר ודאות בכל כך הרבה פרטים ותחומים ואני רק מקווה שיום רביעי יוכל להיחשב לי כניצחון כי אם כן אז אנצח בגדול ודבר לא יוכל עוד להכניע אותי ויהיה בי הכוח להתחיל ולהמשיך ולהיות ואתן, חברות יקרות אוהבת אתכן ומודה לאל על שהפגיש אותי עם הבית הנפלא הזה ועם נשים נפלאות שכמותכן ואם אמשיך ככה להשתפך, קירות הבית יימסו ויתמוטטו אז, זהו אוהבת אתכן באמת
ב א מ ת

s h o o s h a

New member
שאוהבת אותך המונים, מליונים

כבר אמרתי? אז הנה - אוהבת אותך אשה יקרה

zviki8

New member
../images/Emo50.gifיקירתי, מחזיקה לך אצבעות

מאחלת לך המון הצלחה, מקווה שיום רביעי יגיע ואת בניצחון תזכי, למפרע
מחבקת אותך מכל ליבי ומקווה שאכן תודיעי לנו שניצחת בגדול והתגברת על הכל
וגם אם לא, אל ייאוש אנחנו פה נתמוך ונחוש לעזרתך בכל עת ומיחוש

פ ר פ ר ה

New member
באהבה אין סופית ממעריצה ישנה../images/Emo23.gif

את זאת שחשובה. זה מהלב, את זאת שמעניינת בסיפור הזה. חשוב שתהיי חזקה מספיק כדי להיות את במאה אחוז, תביאי את כולך בידיעה שמה שלא יעלה - העולם שלך יישאר איתן ואולי אפילו יתחזק ויגדל משם. ללא גמישות פנימית לא תוכלי להשתחרר מהמקומות התקועים וליצור את התנאים לשינוי. יקירתי, אני רואה בך אישה במלוא מובן המילה. את יפה, את נעימה, את חכמה, את מלאת עצמה, את מעניינת,את אינך צריכה לעשות דבר כדי להיות נפלאה - את פשוט כזו. פקחי את עינייך, התבונני במה שיש בך, העבר שלך הוא סיפור המתקיים בראשך בלבד, התבונני בו הביני וסלחי. אחר כך היפטרי ממנו , לתמיד. בתוך תוכך ישנה דרך מילוט. קיימות דרכים להתעלות, דרכים כדי להתקדם, את יכולה לפתוח את הדלת, דלת אמיתית של הזדמנות רגשית, את יכולה לעבור בה אך עלייך לעזור אומץ. איש לא יעשה זאת בשבילך. איש לא יקשיב לך עד שתקשיבי לעצמך. נסי לפתח את היכולת לעמוד מול כאב, ללמוד ממנו ולהתעלות מעליו. המסע שלך החל כבר, מסעך הרוחני הוא הדרך להחלמה ולצמיחה אישית, זהו תהליך של היטהרות במהלכו את מעלה מתוכך, זורקת מעצמך והלאה את האמונות השליליות שקיימות בך מן העבר ומרעילות את ההווה שלך. יש בתוכך כוח טבעי, שמתחדש ונגיש לך בכל רגע, הוא נמצא בתוכך - בחרי להשתמש בו. גמישות, להטיל ספק, לשאול שאלות ולחפש תשובות, ליצור אמון בעצמך. לראות בפרספקטיבה רחבה יותר. המציאות היא אין סוף של אפשרויות. חיי את חייך בשלמות פרפרה מעריצה ישנה...

*יערית

New member
שושה ../images/Emo24.gif

לא ממש מעורבת בסיפור{אם ערבת בכלל את הפורום} אבל מרגישה שאת זקוקה לאחיזת ידיים והרבה אנרגיות חיוביות.. אז מקווה שזה יעבור אליך
בהצלחה

*יערית

New member
שושה../images/Emo124.gif

מכיוון שהיום אני מחזיקה אצבעות לכמה וכמה אנשים...אני מרגישה איך האצבעות שלי כבר הופכות ציבען לסגול.. איפה את????????????????? מתי לשחרר?

Lonely In Blue

New member
ואפילו...

שפנית רק ל"אנשושות"... ואפילו שההודעה שלך מכוונת רק ל"חברות יקרות"... יש גם איזה "אנשוש" ש... טוב... נו... סקרן לדעת אם ניצחת... וגם... מקווה שניצחת

למעלה