s h o o s h a
New member
היי אנשושות יקרות
כן, כן אני עוד כאן (חשבתם שבקלות תיפטרו ממני?) כן, פחות עצובה, עדין מעוטת כוח, מאד מעוטת אבל, גוררת את עצמי משתדלת לא לאבד תקווה יום רביעי הקרוב הוא יום מאד גורלי עבורי יום אשר יקבע את איך יראו חיי החל מאותו יום ואילך גם הכאב הגדול שהסבה לי מתנת הסיום של 2003 עדין בתוכי לא נמוגה אני מנסה לטשטש אותה בעשיות (אתמול השתגעתי [השתגעתי-כי אני לא מאלה שמשתגעות על הבית. לי יש "שיגועים" אחרים בראש
]ועשיתי רה-אורגניזציה של הסלון. אז מה, אתן שואלות? ב ו נ ב ו ן אז, בכי מהול בצחוק חיוך מתערבב בעצב מין סלט שלם כזה חוסר ודאות בכל כך הרבה פרטים ותחומים ואני רק מקווה שיום רביעי יוכל להיחשב לי כניצחון כי אם כן אז אנצח בגדול ודבר לא יוכל עוד להכניע אותי ויהיה בי הכוח להתחיל ולהמשיך ולהיות ואתן, חברות יקרות אוהבת אתכן ומודה לאל על שהפגיש אותי עם הבית הנפלא הזה ועם נשים נפלאות שכמותכן ואם אמשיך ככה להשתפך, קירות הבית יימסו ויתמוטטו אז, זהו אוהבת אתכן באמת
ב א מ ת
כן, כן אני עוד כאן (חשבתם שבקלות תיפטרו ממני?) כן, פחות עצובה, עדין מעוטת כוח, מאד מעוטת אבל, גוררת את עצמי משתדלת לא לאבד תקווה יום רביעי הקרוב הוא יום מאד גורלי עבורי יום אשר יקבע את איך יראו חיי החל מאותו יום ואילך גם הכאב הגדול שהסבה לי מתנת הסיום של 2003 עדין בתוכי לא נמוגה אני מנסה לטשטש אותה בעשיות (אתמול השתגעתי [השתגעתי-כי אני לא מאלה שמשתגעות על הבית. לי יש "שיגועים" אחרים בראש