היי אנני חדשהה!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

כן, כבר היו לי כמה חוויות לא נעימות עם פרחות בהופעות של עברי, מה שגרם לי להבין (אחרי כ-17 הופעות), להגמל לזמן מה (ועתה אני מצטער, כי אני מפספס את המופע פסנתר היום. אבל יש דנה ברגר לפיצוי, אז אני מחוייך). בכל אופן, מופע אינטימי, בישיבה, מקומות מסומנים, ופרחה מטומטמת מחליטה בתחילת ההופעה לעמוד על הכסא, כשעכוזה תקוע לי בפנים ומסתיר לי הכל, כשהערתי לה (100% אסרטיביות), היא איימה שתרביץ לי
(פחח, בטח.
).

../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif

אני ביום שישי הולכת להופעה שלו בגני תקווה אני כבר יודעת מראש מה מצפה לי... עניין של הרגל ואל תדאג שברתי גם תשיא שלך ההופעה בגני תקווה תהיה ההופעה ה-21 שלי שלו...
תהנה היום דנה

0mroosh

New member
דנה בוטלה, ../images/Emo7.gif

אבל היינו בארומה והיה משעשע, וכמעט עשינו תאונה. D:
(אני כל כך אוהב ת'אייקונים הללו). שמעתי כמעט את כל ההופעת פסנתר בפלאפון, ורציתי להרוג את עצמי. זה טוב הזמן עכשיו ביום שמש יפה כמה שאני אוהב,
אופ. רציתי אותם נורא,
. נפלאות הטכנולוגיה, אני צריך מופע פסנתר.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני שמעתי רק את ביום שמש יפה. בכלל לא ידעתי שהיה הזמן עכשיו עד היום בבוקר
ובכלל היה פלייליסט מושלם. אופ אני כ"כ מתחרטת שלא הלכתי. כ"כ מקווה שבגני תקווה יהיה כשהקיץ יבוא הזמן עכשיו וביום שמש יפה אם לא אני.. אני...
ובקשר לדנה, אז לשנינו לא הלך איתה השבוע
לא נורא חבר.. אולי תבוא ביום שישי לדום בת"א היא בטח תשיר רק שיר אחד או שניים אבל יהיה גם ברי וזה גם למטרה נעלה.

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

אני בדיוק שומע את "יותר טוב כלום מכמעט", לאחר תקופה שלא שמעתי ת'אלבום, והגעתי ל"כמה שאני אוהב", והוא עשה אותו אתמול,
. :(

שלום שחף.

הייתי מוסיפה איזה אייקון מחבק, אבל החדש קקי. ברוכה הבאה, אני ג'ו

ברוכה הבאה גם אני ירושלמי ../images/Emo24.gif

יש לנו מגפת ירושלמים בפורום חחחחחחחח אגב מה זה לומדת בבית הכרם? לא זכור לי שיש שם של תיכון כזה את לומדת בזיו אולי? ואגב איפה זה ליד מבשרת? מוצא? בית זית? מצטער על החקירה זה סתם מסקרנות חחחחחח

*עין כרם

זה השם של בית הספר... אולי בגלל שהוא קצת גרוע...לא שמעת עליו... ואני ממוצא...איך אתה מכיר כל כך טוב?..מאיפה אתה?

חחחחחח את לומדת בתיכון החקלאי???

אם כן באמת קצת עצוב לי בשבילך. אני מכיר שם את הנוער מהישוב "אדרת" והם לא בדיוק אנשים איכותיים. אני הייתי מציע לך לעבור גם אם זה רק ליב'. חבל שסתם תייהי במקום שלא מתאים לך. ואגב מוצא מקום מדהים! היה לי חבר מהכיתה משם(עמוס הולצמן) וחברה שלה אח שלי לשעבר גרה שם(מיכל דוייץ') אני לא מבין למה לא הלכת להראל וזהו. אגב אני מהצד השני של ירושלים- כפר אדומים(ליד מעלה אדומים) למדתי בתיכון לאומנויות. אגב היית במקרה בחווה של מיספלאג בסטנגה?

איזה נוער מיישוב אדרת?

השכבה שלי ממש אחלה...אני מתה עליה...ואולי פעם כן רציתי לעבור אבל עכשיו לא כי באמת טוב לי... אולי יש קצת מורים לא טובים אבל חוץ מזה ממש אחלה...ואין אנשים מופרעים וכאלה...אין לי מושג למה התכוונת.. ואיזה חווה?

למעלה