היי אני צריכה עצה

hadardit

New member
היי אני צריכה עצה

לחבר שלי יש בסוף החודש יום הולדת 20, שהוא לא כל כך שמח ממנו, כי הוא משנה קידומת, אפילו לא רוצה לחגוג. אני לא יודעת מה לעשות. אנחנו ביחד כמעט חצי שנה,מאוהבים מאוד, והייתי רוצה לקנות לו משהו או לעשות לו משהו מיוחד ליום הולדת. מסיבת הפתעה לא תבוא בחשבון, אנחנו לא אוהבים מסיבות הפתעה וכל זה, ורציתי לעשות אולי משהו רק שנינו. הוא החבר הראשון שלי, אז אני לא יודעת איך "הנוהל" של ימי הולדת במערכת זוגית. למישהו יש רעיון? גם לדרך לחגוג וגם למתנה?

צימר

זה רעיון נחמד .. קחי אותו לסופשבוע גם לחגוג וגם מתנה ... או שתעשי לו את חמשת החושים אצלך בבת משהו רגוע בקטנה אם הוא ממש לא רוצה לחגוג..

אההה נכון !

אז סבבה אפשר לעושת משהו רגוע בית חמשת החשוים (זה יכול גם לא לעלות כסף) פיקניק בים בשקיעה , ארוחת ערב שתבשל לו יש מלא רעיונות צריך רק לבחור

../images/Emo6.gif לא התכוונתי להתנפל עליך../images/Emo6.gif

פשוט לפעמים אנשים מה זה מגזימים עם הצעות "מתנת יומהולדת" שלהם.. וואלה, לא הייתי רוצה שחבר שלי יקרע את הת*ת בשביל לקנות לי מתנת יומהולדת .. כאילו..וואווו.. מה ההסחפות הזו ?

hadardit

New member
עוד פחות מחודשיים

אני מתגייסת וגם לו תהיה טירונות, אבל בינתיים הוא עם צבא ולימודים. היום הולדת יוצא בתקופה של פסח, אומנם החופש של בתי הספר, אבל עדיין זה מייקר דברים. אני עובדת אבל עדיין יש גבול לכמה כסף אני אבזבז. פיקניקים אנחנו עושים לאחרונה, פיקניקים של טיב טעם... אבל המשחק של חמשת החושים נשמע ממש טוב, אני אחשוב על זה. הבעיה היא שהוא לא רוצה לחגוג. אני רוצה לעשות את זה מצד אחד, משהו שנראה שלא השקעתי עליו הרבה מחשבה (ודווקא אני כן, אני שואלת פורום, ובד"כ אני לא עושה זאת), אבל עדיין הוא לא ישכח את המחווה הזאת. אפילו תנו לי רעיון למשהו נחמד למתנה או לעשות לבן זוג שלא ליום הולדת.

משחק חביב ונחמד

זה כשאת עושה לו אוסף של מתנות בנושא חמשת החושים למשל שמיעה - את יכולה לעשות אוסף שירים שצרבת - לא עולה כסף... או ריח - לקנות לו בושם קטן או להביא לו משהו עם ריח שיריח מישוש - תתני לו למשש חפצים או דברים אחרים כמו אותך , טעם - תני לו לאכול משהו מתוק שהוא אוהב כמובן במהלך הכל הוא עם עיניים קשורות והוא צריך לנחש מה את נותנת ל זה משחק נחמד שגם מפתח את החושים וזה גם מרתק סקסי ומעניין האחרון חביב זה חוש הראיה - שזה אותך כמובן

למעלה