וואו יש לך הרבה שאלות../images/Emo2.gif
אז ככה, בתקציב של 200-250 $ אני מקווה שאת מתכוונת רק לעלות המכשיר עצמו, אחרת כמו שירון כתב, וגם אני כותב לכולם שצריך לשמור עוד כ200 דולר לפחות על תוספות הכרחיות , כאמור-עברית, מגן מסך, כרטיס זיכרון, נרתיק (לא חובה אבל כדי כי הנרתיק המסופק עם המכשיר די מאפן), סוללה נוספת (בגלל שציינת שאת צריכה זמן סוללה רב ). לגבי מכשיר מומלץ, בתקציב שלך רק ה1935 מתאים לך, הוא הכי זול כ250$ בCircuit City. הסוללה שלו היא סטנדרטית מבחינת זמני עבודה, המסך נוטה קצת לגוון צהבהב בזוית מסוימת. לגבי מעבדי סאמסונג, פה את לכלכת, חברת סאמסונג מייצרת מכשירי אלקטרוניקה ומעבדים כבר הרבה מאוד זמן, בנוסף ידוע כי המעבדים האלה של סאמסונג יותר יעילים מאחיהם מתוצרת אינטל. בכל אופן, שתדעי לך שתקציב כזה הוא מינימלי ביותר במחשבי כף יד, אם את הולכת להשתמש בו ככלי עבודה ואת זקוקה לזמן סוללה עצבני ביותר הייתי מציע לך להשקיע כסף ולקנות את ה2210 עם סוללה רחבה. זה אומנם מקפיץ את התקציב ל500$ אך כאמור, זה כלי עבודה יעיל ונוח שיעבוד להרבה יותר זמן מאשר כל פוקט פיסי אחר בשוק. לגבי כניסות USB יש לך את האופציות הבאות : 1. לקנות כרטיס הרחבה עם כניסות USB HOST, בשביל זה תצטרכי לפחות את ה1935 ולא פחות. 2. לקנות את המיו 558 ב3500 ש"ח שבא עם הרבה זיכרון יחסית, כניסת USB מובנית, אלחוטיות רבה וזמן סוללה יחסית מעל הממוצע, מסך איכותי ועוד... כאמור החיסרון שלו הוא במחיר ובגודל. עוד דבר, לגבי Disk On Key, יש כרטיסי SD וCF שבאים עם מתאם קטן ומתפקדים גם כזיכרון כזה, וגם ניתן לפרק אותם מהמתאם ולהשתמש בהם באופן רגיל, דרך אגב, זו הצורה המהירה ביותר להעביר אליו נתונים (מניסיון אישי). אם את הולכת לקנות מחנות, אני ממליץ לך לקנות בCircuitCity ובCompUSA שהם שתי רשתות אלקטרוניקה גדולות שמציגות מחירים די נוחים. בכל מקרה, עדיף שלא תקני בניו-יורק כי שם המס הוא יחסית גבוה.