היי אני צריכה עזרה...

15ש ח ר

New member
היי אני צריכה עזרה...

אני עצות לסידור החדר לפי הפאנג שואי

15ש ח ר

New member
שלום וברוכים הנמצאים... ובכן ככה...

החדר שלי הוא דיי גדול... המיטה שלי נמצאת באמצע החדר... ומשמאלה יש לי את הטלוויזיה הנרות הספרים הפיות שלי והרדיוטייפ. עכשיו מימינה יש לי שני חלונות עם וילונות ולידם הארון שלי שמסתיר את כל האור... כל החדר עשוי מעץ ויש לי חלון תקרתי מעל המיטה... כי התקרה שלי הולכת אלכסון... שטיח כחול כהה. ממול יש לי את הדלת ומאחורי הדלת יש לי מראה דיי גדולה... אני יודעת שזה דיי מסובך.. ואני חושבת שמשהו בכל זאת לא בסדר... אני מרגישה תמיד שהחדר שלי נורא אפל וחשוך... הוא חדר יפה ומעוצב יפה... כולם אומרים לי שהחדר יפה והכל... אבל בכל זאת חסר לי בו משהו... אם תוכלי לעזור לי אני אשמח... בתודה שחר

DOLPHINREEF

New member
שחר... נורא מזכיר את החדר שלי...

חלון תקרתי... תקרה באלכסון... לפי ההמלצות שאני קיבלתי... לא לישון מתחת לשיפוע שיש בתקרה... טלוויזיה חייבת להיות בחדר ? רדיוטייפ? (אם כן... לכסות בלילה עם בד ולנתק מהחשמל...) , אביבה תקני אותי אם יש לי טעת כלשהי ... לא רוצה להטעות... אולי תחליפי את צבע השטיח? ומה הכיוונים של חדרך? צבע הוולונות? זהו,מעט הידע שלי....

15ש ח ר

New member
תודה אבל אין לי אפשרות...

לא להחליף את הצבע של השטיח או לא לישון מתחת לשיפוע... רק חלק קטן מאוד מהתיקרה שלי ישרה... והיא גם נמצאת ליד החלונות... ואני ממש לא רוצה לישון מתחת לחלונות... הצבע השולט בחדר הוא בורדו וכחול כהה!!.. שילוב יפה אבל מגביל..

מה הפלא שהחדר חשוך

בורדו וכחול כהה, לא יכולים לתת אור... וזהו שילוב "לוחץ" למדי... בנוסף יש בחדרך גם את הלחץ שנובע מהשיפוע... האם את מוכנה לצבוע את חדרך? בשיפוע כדאי לתלות מנורה שאיר אותו כלפי מעלה, כך גם יהיה יותר אור בחדר עצמו את יכולה להגיד מה חסר לך בחדר? איזה תחושה חסרה לך בו? כשיש שטיח כחול כהה המשמעות היא שרגלינו כל הזמן נמצאות בתוך מים... זה עלול לגרום לבלבול, חוסר ריכוז ואף התפרצויות של בכי לעיתים קרובות... מה את אומרת?

15ש ח ר

New member
קצת בעיה

אממ... אני לי כל כך יכולה להחליף שטיח או לצבוע את החדר... כי ממש אין זמן ואנחנו גם אחרי שיפוץ.. לכן באת ממש לא באפשרותי לנקוט בצעדים אלה... חסרה לי תחושה של ביטחון בחדר. החדר שלי הוא נורא בעייתי... ואני לא יודעת איך לפתור אותו... אולי אני יכולה לשים בחדר קצת אבנים... לאנרגיות חיוביות או מפות נויי כאלה... אבל עניין של צביע והחלפת שטיח ממש לא בא בחשבון כרגע!

או קיי, זו בחירה כמו כל בחירה

אבנים ישפרו את האנרגיה, כי הן תמיד עושות את זה... מה שהצעתי יהיה הרבה יותר אפקטיבי אבל... אם זה לא בא בחשבון...אז לא... אבנים לחדר עם שיפוע וצבעים כל כך כהים יהיה בבחינת טיפה בים... מקווה בכל זאת שהן תעזורנה, ב ה צ ל ח ה !

למעלה