היי אני צריכה עזרה

היי אני צריכה עזרה

יש לי בעיה והתוכת הצאט הזאת אני לא יכולה לשלוח ממנה תמונה... אנא אמרו לי בבקשה מה אני צריכה לבדוק כדאי לדעת למה לא נשלח לי ומה אני אמורה לעשות כדי שזה יעבוד

Sandro

New member
מה זה בדיוק עושה?

תתארי מה שאת עושה (איך את שולחת) ואיך זה מגיב אם בכלל..

רינת4

New member
היי! שאלה באותו נושא.

אני משום מה לא מצליחה לשלוח קבצים דרך המירק הוא רושם שהוא מחפש את היוזר ואז הוא כאילו מתחיל לשלוח ואז: connection failed או משהו כזה. וזהו. הוא לא שולח את הקובץ זה משהו בהגדרות שלי? ועוד גבר- המירק שלי פתוח באופן תמידי. אבל משום מה אחרי זמן מה, אם הוא פתוח הרבה זמן , פתאום אני עפה החוצה. זה בדרך כלל כשאני לא נוגעת במחשב הרבה זמן אבל לפעמים זה מעיף אותי גם בזמן שאני משתמשת ואפילו לעיתים בזמן שנשלח לי קובץ. מה בדיוק הבעיה ואיך אני פותרת אותה? תודה רבה!!

Sandro

New member
ככה.. אני אנסה להבין..

דבר ראשון, תבדקי אם את יכולה לשלוח קבצים למשתמשים אחרים, יכול להיות שזו בעייה אצל המשתמש מהקו השני שאולי לא יכול לקבל קבצים.. אם לא אז תנסי אחת מהשיטות הבאות: אם זהו סקריפט כולשהו, (מירק שלא שהורד מmirc.com או שהורד אך נערך) יש לבצע את הפקודה: "/remote off" לשם כיבוי הרימוט - יכול להיות שיש משהו לא נכון שמפריע למערכת.. במקרה שיש שימוש כולשהו ברשת, הפיתרון הוא כנראה "מיפוי פורטים", מאמר שנכתב בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=289&art_id=19 במקרה שלא עוזר, נסי להתקין מחדש את המירק, לפעמים נדפקים שם קבצים (לי לפחות לעיתים קרובות) ואם ממש כלום לא עוזר.. תחזרי לכאן.. בהקשר לשאלה השנייה, אני לא יודע בדיוק מה מעיף אותך, זה תלוי בסרבר שבו את מורידה קבצים ו/או עושה דברים אחרים.. יכול למשל להיות שאם החדר עמוס מידי יש הגבלה במספר האנשים ו"בוט" מסוים בחדר מתוכנת להעיף משתמש שנמצא שם למשל מעל ל-3 שעות.. זה רק ניחוש, כי בעיקרון, זה משהו בסרבר..

למעלה