היי...אני צריכה עזרה...

סופי1

New member
היי...אני צריכה עזרה...

שלום!!! אני מתנדבת במד"א ואנחנו מנסים לשפר את חדר המתנדבים שלנו.... יש לכם אולי הצעות? תודה...

NULI17

New member
הצעות!

הי, יש לי הצעות בשפע... גם אצלינו אנחנו רוצים לשפר את המועדון רק מחכים שתגמר לה המלחמה ונחזור לפעילות נורמלית... תהי יותר ספציפית, באיזה תחום אתם רוצים לשפר את המועדון. לצבוע אותו? לתלות פלקטים? להוסיף מחשב? שיפוץ חיצוני או פנימי? מור!

סופי1

New member
חשבתי יותר על...

דברים שאפשר להוסיף...לשים.... לצבוע זאת בעיה בין המתנדבים...אבל המועדון נצבע לפני כמה חודשים אז לא בוער... נגיד להשיג וידאו, מכונת משקאות, אפילו שטיח שיהיה נחמד...ספורת נורמליות..

NULI17

New member
הצעות...

הי לך, לדעתי, אתם יכולים להתרים או להשיג ספירייה ישנה ולשים בה ספרים וחוברות עם חומר של רפואה, כל מיני כתבות מעניינות, מחקרים ומאמרים. אתם יכולים לתלות לוח מודעות עם טלפונים של כל המתנדבים ולתלות עליו ברכות לימי הולדת וכל מיני תמונות מקורסים של מד"א או תמונות פאדיחה של החבר'ה! שטיח זה רעיון נחמד עם כריות גדולות ופופים... תנסו להשיג מחשב למועדון! לנו יש ויש בו תמונות של התמנדבים מימי הולדת וחגיגות. יש שם גם תומונות של תאונות דרכים, פיגועים וכו'... רעיונות לא חסרים תתחילו בקטן ולאט לאט זה יתפתח... בהצלחה מור!

chanand

New member
לנן אין חדר מתנדבים!!!

ואני הולך לעשות עכשיו לילה - לישון על הריצפה במטבח
כמובן שארצה בהזדמנות זאת להודות באופן אישי למר הודי ליברמן ראש המועצה שעשה רבות למען חדר המתנדבים

Nייט

New member
אצלנו כולם מתנדבים אז

אצלנו כולם מתנדבים אז יש לנו אחלה של מקום! אני יעלה קצת תמונות בערב (שעון NY)

Nייט

New member
עוד המשך "הסטלבטיה"

אם אתם לא מזהים אז זה שולחן סנוקר משחקי ווידאו ומחונת פחיות (כל ההכנסות לתחנה)

Nייט

New member
ועוד בשביל הקטע (+התנצלות)

זה הדלת של המשרד המשוטף לEMS ולצוללנים. (אחי ואני החנו את השלט של הEMS) התנצלות: זה היה אמור להיות מכונת פחיות ולא מחונת פחיות (למי ששם לב...)

Nייט

New member
ואם כבר אז...

זה "הבפנים" של האמבולנס שלנו (מי שעיצבו אותו לא היה להם שום רקע של EMS) נ.ב. תתעלמו מה-ח וה-כ זה לא אני זה המקלדת (הכנו ולא החנו)...

orend123

New member
היי נייט

שמתי לב שהשולחן ביליארד ומכונות המשחקים מופעלים בכסף, למה לא לשחרר את התשלום? אגב, תחנה כזו בחיים לא נראה בארץ. ולמה המיטה באמבולנס באמצע ולא מוצמדת לקיר?

orend123

New member
אההה

אההה עכשיו שמתי לב שיש שם כיסא מטפל צמוד לקיר... אגב מה יש בכל התאים האלו?

Nייט

New member
השולחן לא בתשלום, רק המכונות.

כשקנו אותו הוא היה בתשלום סימלי לכסות הוצאות.

aflalo

New member
הצעות לשיפור

שלום סופי אני אחראי מתנדבים מד"א קרית גת ויש לי כמה הצעות בשבילך : 1. פינת בדיחת השבוע 2. פינת ימי הולדת 3. פינת העשרות- איידס , ספרים , מגזינים , אלבומי תמונות 4.תיבת פניות - זה חשוב לדעת מה המתנדבים רוצים ! 5.ספריית וידאו ( בתנאי שיש לכם וידאו בחדר מתנדבים ) שתמולא ע"י המתנדבים אם אני אחשוב על עוד משהו אני אשאיר לך הודעה ביי

zobra

New member
אפללו מה המצצצצצצצצצצצצבבבב

מה המצב אפללו אתה לא מכיר אותי כמו כולם אבל יבוא הזמן לא ידעתי שאתה בפורום נטלי גם מה קורה לא ידעתי שאת פה שלום שלום

evgenir2000

New member
זוברה מה המצב../images/Emo8.gif

זוברה כבר כבר כמה ימים לא כתבתה, מה המצב. מכיר אותי?

zobra

New member
בטח מכיר אם יש לכם אי סי קיו

תתחברו אלי האי סי קיו שלי הוא 198621605

למעלה