היי.. אני צריכה עזרה..

היי.. אני צריכה עזרה..

לא יודעת אם זה המקום הנכון מקווה שתוכלו לעזור לי. אני רוצה לעשות לחבר שלי משהו מיוחד שישאר לו למזכרת..משהו שיעלה לו חיוך על הפנים.. יש רעיונות? תודה.

נתן.ל

New member
זה לא אתגר בכלל

אוירה רומנטית ארוחה טובה (את מבשלת או מזמינה) שהוא אוהב ואחר כך סקס סקס סקס
כמובן שאת כל סוגי הסקס עם הדגשה על - את מפנקת אותו. מסז´ טוב תוך כדי על מנת לפרוק את הלחץ וכל מיני כאלה רק יעשו טוב. גברים הם פשוטים בקטעים האלה.

SENDA

New member
לא מסכים.

השאלה היא מה הבחור אוהב. סקס זה מצויין אבל בנוסף, אני לא מאמין בסקס כמתנה, זה הנורמל. השאלה היא מה הבחור אוהב. אם מכוניות אז תארגני לו קורס נהיגת ראלי או משהו. אוכל משובח
תקחי אותו למסעדה אנינת טעם (יש הרבה שפים שמארחים בבית - אווריה אינטימית ואוכל מצויין. אוהב חוויות ? טיסה בשמי הארץ, באנג´י אם יש בארץ או העיגול שבדולפינריום. לכל בחור יש את הדברים המיוחדיםן שלו ולפי זה אפשר לכוון, תני פרטים ונזרוק רעיונות.

נתן.ל

New member
ללא הפרטים של אותו בחור ספציפי

אני מאמין שהוא אוהב סקס כמו כל אחד אחר, ועם מידת פינוק מעל המצופה תיהיה לו חוייה נעימה ביותר. אם אתה לו רוצה - אז לא תקבל

ליאן.

New member
תמונות עירום שלך !

זה לא חייב להיות עירום מלא.. את יכולה ללבוש בייבי דול או להסתתר מאחורי כרית גדולה בצורת לב..
זה (גם) יעלה לו חיוך

greywolf

New member
אני כנראה שמרני יותר

המתנות שאני נתתי כשרציתי שייזכרו אותי כעבור זמן, והמתנות שקיבלתי מא/נשים בעבר שנעלמו במרוצת הזמן הם דברים סטנדרטיים שהיו טעוני משמעות עבור הצד המקבל: ספר שהזכיר נושא שנדון, פסל בעשייה עצמית או מיניאטורה.

ליאן.

New member
אני חושבת שבת זוג צריכה להעניק

לבחיר ליבה דברים שאחרים לא יכולים לתת.. הכי חשוב שלא יהיו יבשושים ובנאלים. ספר או פסל אלו דברים שאפשר לקבל גם מהסבתא....
לעומת זאת, ספר שירים אירוטי עם הקדשה חמימה ומיוחדת.. או פסל אירוטי בפוזה מעניינת, אלו רעיונות לא רעים בכלל..

greywolf

New member
אני חושב שהמשמעות היא העיקר ולא

התוכן. הרווח העודף הוא כביכול המשמעות המיוחדת עבור המקבל. הארוטיקה היא רק חלק מרצף של הקשרים בין בני זוג, יכולה להיות גם בת זוג שתרצה שבן זוגה יחשוב עליה כשיקבל מתנה בהקשרים אחרים.

למעלה