מסכימה עם תירזה..
גם אני אם לבנות, ודבר ראשון שאני לא עושה לעולם, הוא לתת לבנות שלי תחושה שאני טובה מהן..ובכל מקרה אני יודעת שלכל אחת מהן יש תכונות נהדרות וגם חסרונות, בדיוק כמו שאצלי, אז מה פתאום שאבוא בטענות? וזה לא שולל את העובדה שאמא, תפקידה לתת קודם כל גיבוי, אמון ואהבה לילדיה, וגם להעיר לעיתים כמו על בלגנים, או על תזונה לא בריאה, אבל יש הבדל מהערה כזו לבין מילים גסות ומעליבות כמו "את חזירה"..(ויכוחים זה בהחלט חלק מהקשר). כאמא לשלוש בנות מאד שונות זו מזו, אני יכולה ממש להרגיש את הכאב שלך, וגם להעריך אותך מאד על כך שאת יודעת שאימך אוהבת אותך מאד ואיכפתית מאד. כנראה באמת צריך מישהו מקצועי יותר כמו יועצת שיסביר לה שכך לא מראים אהבה. והיחס שלה מרחיק אותך מלהראות כלפיה רגשות, וזה לא שאת עצמך נערה קרה. את רגשית וחמימה מאד ורואים זאת באופן הכתיבה שלך. להעליב אותך זו לא דרך ללמד אותך או לתת לך כלים לחיים. חבל חבל, היא מפספסת אותך ואת נשמעת מקסימה.. אני רק יכולה להציע שתאמרי לאימך שאת מבקשת לשוחח יחד עם היועצת, ולא פעם אחת אלא שיחות הבהרה אחדות, או אצל פסיכולוגית שתוכל ליישר קו ביניכן, האמא שלך חייבת להבין שככה היא מאבדת אותך כבת וחברה לעתיד, למרות שבוודאי במשך הזמן היא תתאפס ו"תחזור אלייך"..מאחלת לכן המון שמחה והצלחה.