היי.. אני צריך עזרה..

To Die For Love

New member
היי.. אני צריך עזרה..

שמעו.. אני איך אפשר להגיד.. חובב שמלות... אני מסתובב עם חצאיות ושמלות וכל זה (אני לא הומו.. אני דו.. אבל במקרה הזה יש לי חברה).. אז... אתמול עלה לה רעיון.. היא רוצה להפוך אותי לדראג קווין.... עכשיו הקטע הוא ככה.. אני לא רוצה להראות כמו בת במתלבשת כמו בת.. אני רוצה להראות כמו בן שמתלבש כמו בן.. כאילו... אני הייתי רוצה שתיתנו לי "חוקים" של הדראגים..ואם חשוב הגיל תגידו לי אני אכתוב

miss tamborin

New member
וואי....

לא הבנתי כלום... מישהו מוכן להסביר?

sarah

New member
דבר ראשון:../images/Emo99.gif יאמי

אני אוהבת כשבנים לובשים חצאיות. דבר שני
אין לי מושג בעניין 'חוקים דראגיים' אבל לא הבנתי בדיוק מה היא רוצה? שבאופן קבוע תסבוב במלבושי בנות? 0_0 ואם לא? היא רוצה שמדיי פעם תתתחפש לאישה?
עם המצב הוא כזה- אני לא רואה בעיה
אם לא אכפת לך מדיי פעם לעשות את זה, אני בטוחה שהיא תשמח
שרה

To Die For Love

New member
הסבר....

אז ככה... אני לובש כל יום חצאיות וכאלה.... יום חמישי הלכתי לחברה שלי וגנבתי לה מהארון שמלה לבנה עם פרחים (די מגוכחת) ומעל זה לבשתי חולצת רשת צמודה.. והסתובבנו ככה ברחוב אני חברה שלי וידידה שלה... סתם לכיף... וקיצור אני וחברה שלה חשבנו אולי להפוך אותי לדראג קווין... אז רציתי לדעת איך הופכים לדראגר... יותר מובן?

black buttercup

New member
אוי...זה מאוד מורכב...

אתה צריך לעבור מבחנים קשים וארוכים שבודקים סיבולת לב ריאה ואת עמידות הגוף בזרמים חשמליים בעוצמה של 50 וולט! תגיד לי מה נסגר איתך? ממתי יש חוקים לדברים האלו? לך לחברה שלך, קח איזו שימלה, תלבש, תתאפר, תשים עקבים..וואלה! דראג קווין! אני מקווה שעניתי לך על השאלה!

sarah

New member
כן.

חיים מוזרים... 0_0
רק גם חזה מלאכותי... באעבה, שרה

Blackice

New member
*תשובה לא בהכרח מלומדת*

מכיוון שאני לא ממש מבין בדראג\קרוסדרסינג. אז ככה- המונח "דראג קווין" מתייחס למופעים בהם בנים מתלבשים ומתאפרים כבנות, ומזיזים את השפתיים למילות שיר שמתנגן ברקע. ע"ע פרסיליה מלכת המדבר. בשאר הזמן, הם מתלבשים בבגדים של בנים, ולא ממש מתאפרים (לא איפור של דראג בכל אופן.) אם הבנתי נכון, אתה מדבר על ללכת דרך קבע בשמלות, וזה קרוסדרסינג crossdressing . אר.. וגם יש מושג, transvestite שאני לא ממש בטוח מה הוא אומר.. אבל זה משהו קרוב אני חושב. חיפוש מהיר בgoogle על המילה crossdressing הניב את זה: מדריך איפור לקרוסדרסינג: http://www.tgcosmetics.com אתר עם כל מני לינקים שנראה לי די יעיל: http://www.pmpub.com שוב, כפי שציינתי, זה שליפה מהירה של כמה שניות.. אם תחפש בעצמך אני בטוח שתמצא מה שאתה מחפש.. וכפי שכבר ציינו, אולי תמצא גם עזרה בפורום טרנסג'נדרים וחברים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=496 מקווה שעזרתי ארז

אני חושבת

שטרנסווסטייט הוא אדם ש"מתעורר מינית" מלבישת בגדי נשים... אבל אני באמת לא בטוחה בקשר לזה.

Sonata Of Tears

New member
אוף.יש לך חברה. זה לא הוגן!

תגיד חמוד,לא יכלת להגיד בקיצור שאתה גותי?? חחח כאלו..גם שומע גותי.גם מתלבש גותי..נוו איזה יופי :) וואי....יש לך תמונות שלך?????. אני כל כך אוהבים בנים גותייים!!!!!! יש לך אייסקיו? (זהו סופית ,לא משנה מי הוא ,מה הוא,ואיך הוא נראה,נדלקתי חחח). ואגב..ראיתי פעם דראג גותי...והוא (או היא? ) היה מאד מאד יפה..אתה יודע.פשוט ממירים את זה לצבעים וסגנון גותי יותר...

To Die For Love

New member
../images/Emo9.gif

האייסי זה 177710333 עולם אכזר אני חייב להודות.. כמה שאנשים שונאים גוטים פתאום אני קולט שיש מלינים שאוהבים גוטים... איזה כיף זה....

לכולם לקרוא בבקשה!!!

זה בקשר להודעה ש TO DIE FOR השאיר ולרצונו להיות דראג!! אני החברה שלו, כן כן אני אותה אחת וכל הדברים שהוא סיפר עלי לא נכונים, אוקיי אולי קצת! סתם..... אני מכירה את אסף (ספי במילותי) הרבה זמן... והוא תמיד אהב להתלבש מוזר, וללבוש חצאיות.. כשהוא בא אלי הוא בדק קצת את הארון, ומצא לו שמלות והכל... ולקח אפילו שמלה פרחונית וחצאית.. ספי מאוד אוהב להתלבש כך, וזה גורם לו אושר, וספי מאושר אני מאושרת! אז ספי ואני חשבנו (אוקיי אוקיי אני חשבתי) שזה יהיה מיוחד עם ספי יעשה את מה שהוא אוהב, ואז חשבנו על דראג... ספי קיבל את הרעיון ואני הצעתי להלוות לו בגדים(יותר נכון הוא לקח). ואני רוצה ללכת איתו לקנות בגדים, ולעזור לו באיזה דרך שהוא יבחר. אפילו עם בנים(מקרה שיכול לקרות עקב מצב רגיש) ואני רק רוצה שהוא יהיה מאושר! ושבבקשה תעזרו לו להבין את עולם הדראג כדי שספי יהיה מאושר!! תודה! ואני תומכת נהלבת של גאים,והשנה אני אלך למצעד הגאווה לעודד את כל אלה שיצאו מהארון ואת האומץ שלהם!!

To Die For Love

New member
סאן שייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני אוהב אותך!! רק אותך!!! תמיד!!! ואין לך למה לקנאת כי אני תמיד אוהב אותך ואני אף פעם לא אעדיף שום דבר במקומך... תביני אני נואש לך!!!!!! אני פשוט צריך אותך בשביל לחיות!!!! אני אוהב אותך!!!!!!!!!!!!!!

LeeCooper69

New member
נכווווון. הזכרת בפורום אופנה שלקחת

לאחותך שמלה......
זה בסדר אם אתה מרגיש טוב עם זה

למעלה