היי, אני צריך עזרה!

maor1710

New member
היי, אני צריך עזרה!

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבקשה. שלחתי קורות חיים לחברת ישראייר. למשרת דייל אוויר. אבל אני לא זוכר מתי מגיעים ב - 15 באוקטובר, זאת אומרת באיזה שעה. אני אשמח מאוד אם תאמרו לי באיזה שעה צריך להגיע ולאיפה בדיוק? ושאלה שנייה, אמרו לי שבאל על גם כן מחפשים דיילים, אבל נכנסתי לאתר של אל על ולא מצאתי שם בלוח דרושים דרישה לדיילים. המון המון תודה! ויום טוב לכולם! וכמובן בהצלחה!

קבל עזרה ראשונה

הראיונות נערכים בטרמינל אחד-טרקלין מצדה.נמצא בקצה הדרומי של הטרמינל הישן.הראיונות ימשכו 4 ימים ,כל יום לפי סדר הא-ב של שם משפחה.יום ג למשל מ ס' עד ק'.נא להביא :קורות חיים,כלי כתיבה ושתי תמונות פספורט.מי שיתקבל, יעבור קורס בן כמה שבועות.לאחר ההצטרפות למשפחת ישראייר,תצוות/י לטיסות ישראייר לאילת ופעם ב...לטיסות חו"ל.השכר הבסיסי 20 שקל לשעה,ללא שכר על המתנות מתארכות,בשדה היעד.

maor1710

New member
תודה רבה! אפשר עוד קצת?

אם שם המשפחה שלי מתחיל באות כ', באיזה שעה אני צריך להיות בנתב"ג? אגב עם הרכבת אפשר להגיע לשם, נכון? ועוד משהו קטן, אפשר להגיע עם ג'ינס? או שחייבים לבוא בצורה קצת יותר מכובדת? המון המון תודה! ויום טוב!

dgalit

New member
חפש קצת בדפי הפורום

לינור העלתה כאן את המודעה עצמה.. כתוב שם בהצלחה

באמת זה ככה?

כמעט ורק טיסות לאילת? 20 שקל לשעה בלי תשלום על שהיות? מאיפה הנתונים האלו? באמת?

הראיונות למשרת דייל/דיילת אויר מחר

כמה זמן נראה לכן הראיונות יקחו? צריך לבוא בדיוק ב-14.00??

dgalit

New member
תום היה בראיונות

וכתב על זה (נראה לי שבקומונת דיילי אוויר).. זה לא ממש ראיון מחר.. זה יותר סינון ראשוני, הסבר על החברה/עבודה, ואח"כ שולחים לכם זימונים למיונים.. בהצלחה.

maor1710

New member
עברתי כבר כמה פעמים על דפי הפורום ואני לאמוצא

אני לא מוצא, בדפי הפורום את המודעה לגבי המשרה של 'דייל אוויר לישראייר', אני אשמח אם מישהו יעזור לי. זה די דחוף - כי זה כבר מתחיל מחר.

dgalit

New member
עצלן ../images/Emo3.gif.. הנה:

כותרת משרה: דיילי/ות אויר תאור המשרה: הופעה ייצוגית. נסיון שירותי קודם - יתרון. מגורים באיזור גוש דן - חובה. עברית ואנגלית ברמה גבוהה (שפה נוספת יתרון). המעוניינים/ות מוזמנים/ות למשרדי החברה בנתב"ג, טרמינל 1, סמוך לטרקלין מצדה. יש להצטייד בקורות חיים, 2 תמונות פספורט וכלי כתיבה. מועמדים/ות ששם משפחתם/ן מתחיל באותיות: א'-ב' - 10.10.07 בשעה 10:00. ג'-ו' - 10.10.07 בשעה 14:00. ז'-י' - 15.10.07 בשעה 10:00. כ'-נ' - 15.10.07 בשעה 14:00. ס'-צ' - 16.10.07 בשעה 10:00. ק'-ת' - 16.10.07 בשעה 14:00. חניה בתשלום בחניון טרמינל 1. בהצלחה

maor1710

New member
אין עלייך!!!!!!!

את לא מבינה כמה עזרת לי! עברתי כמה פעמים בפורום ולא מצאתי את זה. המון המון תודה!!!! אגב אפשר להגיע לשם עם הרכבת, נכון?

dgalit

New member
כן

אבל תשים לב, הרכבת מגיעה לטרמינל 3.. יש שאטל לטרמינל 1 (ו2 ולהשכרת רכב ו..), אני לא יודעת כל כמה זמן, תגיע מוקדם

tomfresh

New member
זה מה שיקרה מחר....

במקור רשמתי את זה לבחורה אז להתייחס בהתאם:) אז ככה... זה לא ממש יום מיון זה יותר כמו יום פתוח, מה זה אומר: קודם כל באים אנשים מכל הסוגים של החברה הישראלית ובאמת הכל מהכל...פרחות, נשים בגיל 45 וגם גברים מה שאת רוצה...זה לא משנה... כולם מתכנסים בחדר (עומדים) מחכים לכם אחראי שירות בטיסות דיילת ראשית ודיילת, הבחור מציג מצגת, מסביר על החברה תנאים וכו'...בתום ההסבר שהוא נשמך כ 20 דקות כולם מוסרים להם קורות חיים עם תמונת פספורט...זה ה-כ-ל! כל הקורות חיים נמסרים למכון חיצוני שיעביר ימי מיון, במידה והקורות חיים ימצאו מתאימים יתקשרו אליכם תוך חודש כדי לזמן אתכם באמת ליום מיון. לא צריך להשקיע בלבוש...אפשר לבוא איך שרוצים, גם ככה היום הזה כמו שהבנתם לא חשבו בכלל ואין לו שום משקל! עוד משהו הקורס צפוי להיפתח ב 9.12 והוא נמשך 5 שבועות. שכר בשנה ראשונה נע בין 4000 ל 4500 ש"ח...שוב פעם, תלוי בטיסות שאת עושה. זהו בגד

uselessid

New member
מה זה החרבנא הזה ...

4000 - 4500 שקלים ?!?! זה אשכרה יריקה בפרצוף ,מי רוצה להיות דייל בשכר הזה ? ועוד לסבול את כל החלאות אדם שטסים ל\מאילת ... שמתייחסים אלייך כמו זבל . אחרי זה צריך לשלם לפסיכולוג או לסדנה להוצאת עצבים במשך כמה שנים....

maor1710

New member
חודש???

יכול להיות שחודש שלם אני אמתין לתשובה ולא אחפש עבודה, ובסוף יאמרו לי שאני לא מתאים?? ניראלי ממש לא בסדר...

למעלה