היי אני פה !

SimsY

New member
היי אני פה !

אהלן אנשים - אני מקווה שהכל בסדר איתכם אני מאוד אוהב את הפורום אבל אין לי הרבה זמן להכנס לכתוב עברה עליי תקופה פשוט מזעזעת מכל המובנים ב-3 חודשים האחרונים אז הרבה לא כתבתי בשום מקום - אפילו את הבלוג שלי זנחתי בקיצור ממש לא נעים - עכשיו המרגש קצת יותר טוב אז אני מקווה לתפוס חזרה את כל המקומות שבהם "התנחלתי" ועברי אני אוהב אותך - בברכת נפרד לבינתיים GOD SAVE THE LIDER ! מי שרוצה לדבר איתי באיי סי קיו 82005535 או במסנג'ר [email protected] ככה נוכל לשמור על קשר טוב יותר אם שוב חס ושלום אני אצטרך ל"התפנות" (מקווה שלא יקרה לי או לכם - ותהיה לנו רק שנה טובה)

שלום שלום ../images/Emo24.gif

שמח שחזרת אלינו אדון איש. מקווה שהיה לי אפילו חלק פצפון בזה
צר לי על התקופה הלא נחמדה שעברת. אנחנו פורום תומך מאוד (רמז, רמז) בכל אופן, שתהיה גם לך שנה נהדרת בלי צורך בהתפנויות שונות... איש יקר גל

SimsY

New member
תודה מתוק - טוב הקטע הוא

שהמון דברים התפנצ'רו לי בחיים האישיים וגם בכלל וזה ממש עשה לי חרא גם החבר שלי (BOYFRIEND) החליט משום מה שצר לו איתי והחליט ללכת אז בכלל הייתי הכי לבד בתקופה הכי קשה זה באמת היה סיוט היו ימים שפשוט אמרתי קיוויתי שסימסניישן תמחק מהמפה כי כבר אין לי כח לזה. נו טוב - מילא Smile - live today, and leave the past behind ... יכול להיות רעיון ממש טוב
טוב בכל אופן מי שרוצה יש לו את המספר שלי באיי סי קיו ובמסנג'ר כי במונולוגים אני לא ממש טוב אז בכל אופן נדבר לפחות היה לי את עברי .... עכשיו אני חייב לו כבר 2 .... (איזה מזל שגנבתי את הפוסטר הגדול שלו ממצעד הגאווה, שששש..... אל תספרו לאף אחד זה סוד) נו טוב
(אגב, כבר ציינתי במקרה שעברי הוא הגבר הכי חמוד שפגשתי בחיי ? וגם הכי מוכשר) אין אני אומר לכם, מלאך ! כל הפוזות שכל המפורסמים דופקים והכל כל זה ממש דוחה אותי - לעברי אין את זה למרות שהוא הכוכב הכי זוהר בשמי הסלבס הישראלי ועל זה (בנוסף לכל הדברים האחרים) אני מאוד מעריך אצלו בקיצור למות עליו שנאמר: "ואתן בסימסניישן עברי, לידר" סימס ד' פרק ה' פסוק 20

beenINSANE

New member
טוב...

אני לא מכירה אותך כי אני חדשה אבל קודם כל ברוך השב לפורום וחוץ מזה נראה לי שיש לך פה מערכת תמיכה לא רעה בכלל... וגם אני טובה בלהקשיב לצרות אם מישהו צריך...

SimsY

New member
להקשיב לצרות של אחרים ?

קודם כל תודה - אני שמח על הקבלת פנים
דבר שני - את טובה בלהקשיב לצרות של אחרים ? חשבת לעשות מזה כסף ? את יודעת פסיכולוגים זה מעיין בלתי נדלה וגם מקבלים על זה כסף
לחלופין את בטח צופה הרבה בטלנובלות כי שם יש בלי סוף מזה
משהו כמו זה למשל: כשהבת של האחות של החבר הולכת לעשות הפלה אצל רופא אליל חצי עיוור אחרי לילה עם אותו חבר, היא נהיית נורא חולה ואז האחות יוצאת למסע נקמה באותו חבר שאגב קוראים לו שנטר ואז מגלה שהיא לא אחותו אלא בת האח של אמא שלו. באותו זמן קטיל סטוקן שהיה איזה גבר חד פעמי בחייה של האחות (שאגב קוראים לה מרלן שארל) בזמן הטיול שלה לנורבגיה מופיע על מפתן ביתה ואומר לה שהיא בהיריון ממנו. היא נכנסת להלם וישר שואלת אותו - אתה בטוח שהוא ממני ? ובסוף מסתבר שהוא היה טראנסוויסט והוא בכלל אישה - מרלן מתמוטטת כאשר נודע לה שהיא קיימה יחסי מין עם אישה ללא ידיעתה וסובלת מזעזוע מוח קשה - אחרי 3 חודשים היא מתעוררת ומאמצת לעצמה זהות אחרת. במשך כל הסדרה היא בטוחה שהיא ויקטור לזלו, מנחת ארוויזיון 87' ומחפשת את נציג אירלנד ג'וני לוגן שהבטיח לה שאם הוא זוכה הם מתחתנים והנה הוא זכה והיא נעזבה לאנחות. באותו זמן באירלנד ג'וני מתארגן לכתוב את השיר ה-20 שלו לתחרות באינסטנבול - והיא מתכננת נסיעה לתורכיה ולנקום בבן אדם שהרס את חייה. היא חוטפת את זוכת השנה שעברה סארטב ארנר - עושה ניתוח פלסטי כדי להראות כמוה - ויוצאת לתורכיה לתחרות. באותו הזמן הבת שלה (ההיא שעשתה בהתחלה את ההפלה אצל הרופא אליל והייתה נורא חולה) הבריאה והולכת לחפש את אמא שלה - שנטר, ששכב איתה וכתוצאה מזה היא נכנסה להיריון והייתה צריכה ללכת לרופא אליל כדי לעשות את ההפלה יוצא כדי לעצור אותה כדי שאמא שלה לא תזכור בחיים מי היא. המשך בפרק הבא....

beenINSANE

New member
יקירי...

צר לי לאכזב אותך אבל אני ממש לא צופה בטלנובלות! פשוט באיזשהו שלב בחיים פתאום קלטתי שאנשים באים אלי עם הצרות שלהם ואולי זה בגלל שאין לי ממש חיים משלי אז אתה יודע... those who can- do, those who can't- teach...

SimsY

New member
טוב אז חשבת על להפוך את זה

למקצוע - לפחות תרוויחי מזה כסף 300 שקל לשעה זה די מכובד

Ez sLeeP

New member
ברוך הבא סימסיישן!!...

אני לא יודע אם הייתי פה בתקופה שכתבת פה, כנראה שלא.. אני נדבו'ש, בנו של האיש היקר מכולם..! מתוך מגמת עצלנות נרחבת, אני מזמין אותך לאייסיקיו שלי, כהצעת נגד, ולו רק כדי לא לעבור את התהליך המייגע של הוספת משתמש.. :) (53280320) נדבו'ש.

SimsY

New member
אין בעייה

שלחתי לך הודעה שתוסיף אותי אגב - אם אתה אוהב טלנובלות כדאי שתבדוק את מה שכתבתי בהודעה הקודמת אולי אתה כמקצוען תצליח לנחש מה יהיה הסוף
אגב אתה הבן של עברי ? אף פעם לא ידעתי שעברי עבר קיסרי
.....

Ez sLeeP

New member
האיש היקר מכולם,

הוא כמובן גלוש (איש יקר בחולצת פסים). נסלח לך לעכשיו. אין בליבי מקום לטלנובלות. אופרות סבון עוד איכשהוא. צר לי.

SimsY

New member
טוב ...

בשבילי עד היום עברי היה האדם היקר מכולם - אז הבנתי את ככה נו טוב מילא ... אגב זה בסדר, גם אני לא מסתכל טלנובלות חוץ מ"שנאה מעבר לפינה" אבל זה רק בגלל שאני חולה על יהודה לוי

היי דרלינג

לא בטוח שאתה זוכר אותי בשמי הקודם HFT .... שמחה שאתה פה... אני בטח אשכח להתחבר אליך למסנג'ר (וגם כי אני לא יודעת איך לחפש בו אנשים) אז השם שלי שם זה פשוט hofitlevi אם מדובר ביהוו...אם אתה מתכוון לאיאואל אז זה ladyHladyHladyH הייתי רוצה לראות אותך שם:) הרגש טוב תמיד!

SimsY

New member
תודה - נו טוב

אני משתדל :) - אני מקווה שאני אמצא אותך במסנג'ר - עם איזה תיבת דואר נרשמת לשירות של מסנג'ר ?

SimsY

New member
אגב ../images/Emo32.gif

אם מישהו צריך - אני כבר "בגמלאות" אבל אם מישהו צריך את האתר הזה סיכומים של חומר לימודי לתיכון http://www.ibheb.com/~sikum/

למעלה