אפשר לדעת מזה אדוויל???????????????
S SNoochy BooChyS1 New member 8/5/04 #12 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif השתלבות מהירה בפורום אני בטוח שהפורום הוא לןא אותו דבר שהוא היה לפני שנה וחצי... אני יודע שהוא לא מה שהוא היה לפני חצי שנה בערך, כי אני הצטרפתי אז...
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif השתלבות מהירה בפורום אני בטוח שהפורום הוא לןא אותו דבר שהוא היה לפני שנה וחצי... אני יודע שהוא לא מה שהוא היה לפני חצי שנה בערך, כי אני הצטרפתי אז...
Y yaarangel New member 8/5/04 #13 ברוכה השבה...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif השתלבות מהירה אני יערה..ואאמממ אני חדשה אז אין סיכוי שאנחנו מכירות.. זהו ברוכה הבאה
ברוכה השבה...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif השתלבות מהירה אני יערה..ואאמממ אני חדשה אז אין סיכוי שאנחנו מכירות.. זהו ברוכה הבאה
M midnight dragon New member 8/5/04 #15 ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif
O Orbital Shadow New member 8/5/04 #18 ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif אני הצטרפתי רק השנה אז אני לא ממש זוכרת אותך בכל מקרה ברוכה השווה
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif אני הצטרפתי רק השנה אז אני לא ממש זוכרת אותך בכל מקרה ברוכה השווה
D D Elfithh New member 8/5/04 #19 תודה איזה חמודיםםםם : ) וסייבר.. לא נורא הקטע שגם אני לא ממש זוכרת אותך חחחח וכה אני בטוחה שכל אלו שבזמן שהייתי פה נעלמו.. אין לי משוג למה עזבתי! זה קורה לי כל הזמן נטישת פורומים כזאת בטח גם פה יקרה לי מתישו (העומס העומס)
תודה איזה חמודיםםםם : ) וסייבר.. לא נורא הקטע שגם אני לא ממש זוכרת אותך חחחח וכה אני בטוחה שכל אלו שבזמן שהייתי פה נעלמו.. אין לי משוג למה עזבתי! זה קורה לי כל הזמן נטישת פורומים כזאת בטח גם פה יקרה לי מתישו (העומס העומס)
T The Snow fox New member 10/5/04 #51 ../images/Emo63.gifברוכה השבה קוראים לי עידן ואני פה מאמצע אוקטובר.
D D Elfithh New member 10/5/04 #71 אוקיי 69 תגובות! : ))) כבר לא. :| בכל מקרה מזה אדוויל כחול/ירוק/טורקיז/משו?! הרסתם!