היי אני עתליה

D Elfithh

New member
היי אני עתליה

ו.. אממ כעיקרון אני לא ממש חדשה! פשוט בטח אפחד לא זוכר אותי פה.. אני ממש אולדסקולית היתי לפני איזה שנה ומשו אם לא יותר.. אני לא זוכרת בדיוק ת'כינוי שהייתי איתו אבל באיזה דיאנדי אחד הייתי אורסולנה:) ו... אממ אני זוכרת מפה ת'אמת כמה.. את דימה! שלא נראה לי שהוא פה.. ומילי... ו.. זהו נראה לי :) ממ לשים תמונה??

Mamimi

New member
עתליה!!!!ברוכה הבאה!../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

השתלבות חדשה מהירה! ואל תשכחי לקרוא את מחזור שער המוות,כי אני לא בטוחה שיש אותו בתיכון,ואין את כל הסידרה בספריות הקרובות(בדקתי גם בספריה החדשה)... חחח ברוכה הבאה!!!

D Elfithh

New member
יו אני זוכרת את זה במעומעם!

אבל איזה יופי שיש את כל הסדרה בסיפרייה המעאפנה בבצפר שלנו!! פספסתי כמה ספרים :( אני צמכה לחרוש עליהם מהר! תזכירי לי יום שני, טוף?

python 4

New member
אותי היית זוכר?../images/Emo99.gif

אה כן, וברוכה הבאה/השבה/החוזרת.

SaberTooth

New member
כן... אתה האיש שחושב שנילס שלו...

או האיש שחושב שהאדוויל ירוק.. המפ... אי אפשר לשכוח אותך.

midnight dragon

New member
שאלתי אתמול במדורה../images/Emo15.gif

ואמרו לי שהוא כחול, סייבר אני מכריזה עליך בזאת כמנצח

python 4

New member
מידנוש יקירתי,

אלא אם מנכ"ל אדוויל ישראל היה במדורה שלך, תרשי לי לא לקבל את דעת חבריך למדורה. האדוויל הוא ירוקקקקקקקק!!!!!!!

python 4

New member
למה, בגלל שחבר של הדר אומר שהם

כחולות אז הם כחולות? זו עדות שמיעה, לא קבילה בבית משפט. יש לך הוכחות יותר חותכות? כי לי כן - יש לי פה קופסא של אדויל ובתוכה - הפלא ופלא - קפסולות ירוקות. בחיי, אנשים לא לומדים לקחים מפרשיית דרדסבא?

python 4

New member
כתבתי שיר מיוחד לאירוע |מתרגש|

אדוויל לא כחול ואף אינו לבן הוא לא צהוב כמו חול ואף לא מגוּוָן לסייבר יש לִמחוֹל כלומר יש לו לסלוֹח המחשבה שהוא כחוֹל גרמה לקצר מוֹח כן אדוויל הוא ירוק וזו עובדה מוגמרת it's as solid as a rock כן כך אני אומרת איתי לא מתווכחים ומי שרק יעֶז יהיה מטרת המטווחים נסקול אותו כמו עֵז

למעלה