היי אני נמצא במועדון גו

bladi skito

New member
היי אני נמצא במועדון גו

ויש לנו מורה שהרמה שלו היא d9 ויש לנו לוח גו שגודלו 19x19 ויש לנו לוח שגודלו 9x9

Mor L

New member
חחח

9דאן באינטרנט זה לא 9דאן במציאות... זה בקושי ברמה של לעבור את בחינת המקצוענים

imdark

New member
ממש לא נכון

למען האמת הרמה שלך באינטרנט בדרך כלל יותר נמוכה מהרמה שלך בחיים ודאן 9 בKGS הוא הרבה יותר ממספיק כדי להיות מקצוען אבל באמת אין לפי מיטב ידעתי בארץ שחקנים ברמה של דאן 9 בגלל שלפי ההגדרה דאן 9 הוא הרמה הגבוהה ביותר של מקצוענים ואין בארץ בכלל מקצוענים פעם אחרונה ששמעתי הרמה הגבוהה ביותר שיש לשחקן בארץ הוא דאן 4 לפי דירוג אירופאי ובקשר לגודל הלוח והלוח מאיפה הוא? קניתם אותו? לנו יש לוח 9 של המועדון ושלוש לוחות 9 של השחקנים וגם 19 שלי ו19 של חבר

bladi skito

New member
בקשר למה ששאלת על הלוחות

את הלוח גו שגודלו 19x19 אח של חבר שלי קנה לחבר שלי מתאילנד ואת הלוח גו שגודלו 9x9 הוא הדפיס מהאינטרנט ולי יקנו לוח גו או בתחילת החופש או ביום ההולדת שלי

imdark

New member
הוא לומד דרך האינטרנט

או שהוא פוגש אותו? יכול להיות שהמורה הזה עובד אליכם עם אתה יכול לומר לי איך קוראים לו אני ישאל את שביט דרך אגב המורה לוקח ממכם כסף על זה? עם כן אז מורה אמיתי ברמה של דאן 9 עולה הרבה מאוד אבל זה גם כבוד גדול למצוא בן אדם ברמה כזו גבוהה שמוכן ללמד שחקנים מתחילים

bladi skito

New member
נראה לי שחבר שלי התבלבל שהוא אמר

שהוא דאן 9 המורה הוא דאן 4 והמורה הוא איתן אהרוני מעביר שיעור הגו אני לא מכיר אותו דרך האינטרנט הוא בא פעם אחת למועדון שלנו

Mor L

New member
עכשיו זה הגיוני

אין דאן 9 בארץ אבל בהחלט יש מספר אנשים שהם דאן 4-5. איך הוא לומד אצלו? אפשר להירשם לשיעורים פרטיים?

Mor L

New member
אתה יכול להביא

את הפרטים שלו? איסיקיו? משהו?

bladi skito

New member
תגיד לחבר שלי את זה המורה הוא המורה

של חבר שלי והחבר שלי אמר לי שהרמה שלו היא דאן 9

somename1992

New member
imdark יש לך טעות

רוב ה9 דאנים בkgs לא מספיק טובים בשביל להיות מקצוענים למשל תסתכל על הרשימה של backpast הוא מקצוען 1p והוא ניצח מלא 9 דאנים מקצוען ברמה אחת חזק מ9 דאן kgs (למרות שיש מיוחדים כמו mymy) ובארץ הרמה הגבוה ביותר היא 5 דאן אירופאי.

למעלה