היי אני נדב אני מג´גלנג הרבה אבל המומחיות שלי היא דוויל-סטיקס. יש כאן עוד כמוני?
ד דוויל סטיקס 68 New member 29/5/02 #1 היי אני נדב אני מג´גלנג הרבה אבל המומחיות שלי היא דוויל-סטיקס. יש כאן עוד כמוני?
ט טוסט עם גבינה צהובה New member 5/6/02 #2 יופי. אם אתה מומחה בדוויל סטיקס מה עוד אפשר לעשות איתם מלבד סלטות, הליקפוטרים, עם מקל אחד ומתחת לרגל?
יופי. אם אתה מומחה בדוויל סטיקס מה עוד אפשר לעשות איתם מלבד סלטות, הליקפוטרים, עם מקל אחד ומתחת לרגל?
I izharn New member 5/6/02 #3 מאחורי העורף, מאחורי הגב... קסקייד, ועוד הרבה דברים רק שאין לי מושג איך אומרים אותם בכתב....
ה הבוחשת בקדירה New member 14/6/02 #4 נדב? מהיכן? האם היית בקונביינשיין האחרון? בפסח בסחנה? תזדהה בטל´ ובשם משפחה ולדעתי כדאי את כל "מקצועות" הג´אגלינג לרכז במקום 1 אחרת אפשר לפתוח פורום לכדורים או לקלאבס או לדייאבלו... או ל... אבל למען כולנו הכי כדאי לרכז הכל בפורום 1
נדב? מהיכן? האם היית בקונביינשיין האחרון? בפסח בסחנה? תזדהה בטל´ ובשם משפחה ולדעתי כדאי את כל "מקצועות" הג´אגלינג לרכז במקום 1 אחרת אפשר לפתוח פורום לכדורים או לקלאבס או לדייאבלו... או ל... אבל למען כולנו הכי כדאי לרכז הכל בפורום 1
O ooziz New member 6/7/02 #6 היי נדב זה עודד נדב זה עודד מהמחוננים ויש לי גם דוויל סטיקס ואחשייו גם אני מומחה!!!