היי אני יעל....

היי אני יעל....

אני בת 13.... רק רציתי להסב את תשומת לבכם למשהו.... סדרות שוות: המעבדה של דקסטר, פרה ותרנגול. אני יודעת שזה אידיוטי אבל אני חולה על זה.... בקשר למעבדה של דקסטר.... שמתם לב שהמשקפיים של דקסטר משנות צורה כל הזמן כשהוא מדבר. במקום העיניים המשקפים.... בקשר לסדרה הכי טובה... חברים, רק בגלל שאי אר נהרסה כי מתעסקים יותר מדי בחיים בפרטיים של הכוכבים. יעל

חיפושיט

New member
צודקת

אנימצייה למבוגרים באמת דבר מעולה וחבל שאנשים שכחו את הסימפסונז.. חברים זה נחמד, לא יותר סדרות ממש מעולות הייתי אומרת שכולם אוהבים את ריימונד , פרייזר, מפגשים מהסוג האישי, נישואים פלוס האגדית, אה וגם באפי <ענקקקקקק חייבים לראות בסטאר וורלד> ועוד כמה דברים טובים...

~*~gaL

New member
אהלן יעל B-)

נעים להכיר. ועכשיו.. למה את חושבת שאי. אר. נהרסה? אי. אר. לא נהרסה, זה בטוח. והשנה יהיו יותר סיפורים על החולים שם, ככה שמעתי, אז הנה.. רק בשבילך ;-)

ממ...

מתעסקים המון בחיים האישיים של הרופאים והאמת שאני רואה את זה לא בשביל לדעת שמארק בוגד באליזבת(זה לא קרה.. נכון?) אלא בשביל המקרים של החולים, ובנתיים אני לא רואה את זה משתפר, עוד סדרה טובה הבית הלבן

~*~gaL

New member
לא, זה לא קרה..

ושמעתי פשוט שיהיו יותר סיפורים על החולים, זה מה שאמרו בכל אופן. (ד``א - מחר יומולדת לקרטררררררררררררררררר (30) מזל``ט!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) )

חברים אחלה סדרה :)

את צודקת... דבר ראשון אני לא מבינה מה מצאו בסדרה מפגרת כמו ``לגעת באושר`` כל מי שאני מכירה ובאמת כל מי שאני מכירה (אפילו סבתא שלי!) צופה בסדרה הזאת! צפיתי בפרק אחד והזדעזתי מהתוכן ומאיכות השחקנים בסדרה, אני משתתפת בחוג תיאטרון ואפילו ילדים בני 13 משחקים יותר טוב מהשחקנים בסדרה הזאת! אם עושים סדרה עם שחקנים שלא יודעים לשחק עד שיעשו סדרה עם כלבים (שמשחקים יותר מהשחקנים הנ``ל) יהיה יותר מעניין!!!!!!!!!!!!!!! :-(

למעלה