היי ,אני טראקית חדשה

bewiched

New member
היי ,אני טראקית חדשה

אני הכי אוהבת את הדור הבא, במיוחד את גורדי ואת דיטה ולדעתי פיקארד הוא הקפטן הכי טוב שהיה . מי לדעתכם הוא\היא הקפטן הכי טוב\ה?מי הדמות האבובה עליכם ומאיזה סידרה?

Bufreak

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo70.gif

גם אני טרקי יחסית חדש,. *בקול של מסוממים* כבר שנה ומשהו אני מכור. בקשר לשאלתך,אני מעדיף את אההמ רגע תני לי להחליט... אוקיי ג´נויי(איך לעזאזל כותבים את השם שלה בעברית?!). חשבתי שאני אוהב את סיסקו הכי אבל כנראה שלא. סליחה משה...

אני טרקרית מכיתה ה´

ואין כמו פיקארד (רציתי להגיד ג´נוואי כי היא אישה אבל הקול שלה מה זה מעצבן אותי)

Bajoran Preist

New member
בנג´ו, אתה בטוח שלא סוחטים אותך

באיומים לומר את זה?
דרך אגב, דויד, אתה יכול להרגע, אני לא כועס- וגם לי יש ערעורי כפיאה בקשר להאם סיסקו הוא הקפטן הטוב מכולם... פעם זה היה ברור שצפיתי רק ב-DS9, אבל עכשיו זה יותר מעורפל. לא יודע. (לא קירק! וגם לא ארצ´ר!!!) נ.ב אני מקווה שיושבי הפורום לא יתרגזו שאני ודויד(הממ Bufreak) פונים זה אל זה בשמנו הפרטי, זאת פשוט בדיחה פרטית שלנו. אני חושב... ומה כולם רוצים מהקול של ג´יינויי? הוא לא מרגיז אותי במיוחד, או בכלל... אני נוטה לא לחשוב עליו. (כולם בלשון הגזמה)

Bufreak

New member
הסבר:

ללמה לפי דעתי ג´יינויי היא הקפטן הכי טובה(למרות שגם אני לא בטוח בבחירה ה*מאוד* חשובה הזאת
). את קירק אני לא ממש מכיר,אך מהסרטים שייצא לי לראות שבהם הוא "קיפטן" הוא לא עשה רושם הכי טוב(לזכור שהצהרתי שאני לא מכיר אותו). את פיקארד,או את כל הצוות של הדור הבא(למעט דאטה וורף)אני ממש ממש לא אוהב. דברי כפירה בהמשך(אוהבי TNG לדלג): הם פשוט כל כך מעצבנים ומשעממים שבא לי להשטלט על האנטרפרייז ולהשמיד אותם. חסר להם הבוייש צ´ארם´ שיש בסדרות האחרות(ב´חלל´, יש את באשיר וסמיילי(מותר לי לקרוא לו ככה?),ב´וויאג´ר´ יש את טום פאריס ואם אתם מתעקשים,הארי(ההומו)(לא שיש משהו רק בזה)(אני מודע לכך שהוא לא באמת הומו)קים,וב´ארצר,טריפ וטאפול´(השם שהענקתי לסידרה)יש את טריפ). סיסקו...געגועים לסיסקו וסידרתו...היה קפטן משובח. אבל הוא היה קצת פורמלי ולעיתים רחוקות חם(ראיתי רק את שתי העונות האחרונות,אז...). וג´יינויי, הקפטן המקופטנת הראשונה הסדרות הטרק(בתפקיד הראשי דההה). הצליחה(כנראה) להוביל את הספינה והצוות ברחבי שטחים בלתי מוכרים ואפופיי סכנה ופחד. הצליחה לעבור אלפיי או אולי מיליוני
טיים לופס ומוזרויות שונות. הצליחה לשרוד שבע שנים(!) מבלי שהצוות ירצח אותה בדם קר בגלל הקול המרגיז שלה(פה אני מצטרף רשמית לקהילת ´שונאי הקול של קאת´רין´). בגלל זה היא הקפטן(ית) הכי טובה, לדעתי.

B a n j o

New member
והנה משהו מקורי

שמת לב שצריך רק פעם אחת לתת לאישה לנהוג בחללית והיא כבר תלך לאיבוד בצד השני של הגלקסיה?

Bajoran Preist

New member
בנג´ו, אתה בטוח שלא סוחטים אותך

באיומים לומר את זה?
דרך אגב, דויד, אתה יכול להרגע, אני לא כועס- וגם לי יש ערעורי כפיאה בקשר להאם סיסקו הוא הקפטן הטוב מכולם... פעם זה היה ברור שצפיתי רק ב-DS9, אבל עכשיו זה יותר מעורפל. לא יודע. (לא קירק! וגם לא ארצ´ר!!!) נ.ב אני מקווה שיושבי הפורום לא יתרגזו שאני ודויד(הממ Bufreak) פונים זה אל זה בשמנו הפרטי, זאת פשוט בדיחה פרטית שלנו. אני חושב... ומה כולם רוצים מהקול של ג´יינויי? הוא לא מרגיז אותי במיוחד, או בכלל... אני נוטה לא לחשוב עליו. (כולם בלשון הגזמה)

android

New member
אני טרקי מכיתה ג´

ולפי דעתי פיקארד הוא הקפטן הכי טוב(והצוות שלו הוא גם הכי טוב)(סוף סוף עוד מישהו שהדמויות האהובות עליו הן דאטה וג´ורדי)

טוב, תראו

קירק סתם מתלהב, סיסקו- נובאמת. הפך למעין ישו. צדיק. לא קונה את זה. ג´נוואי היא שווה אבל אני ממש לא אוהבת את הכל שלה. מי נשאר? פיקארד! שהוא גם מגניב בלי קשר.

Bajoran Preist

New member
אני? ../images/Emo2.gif

לא הבנתי ת´אמת מה הקשר, אבל בכל מקרה אני עדיין לומד מתמטיקה בבית ספר ולאחר כמויות הטריגונומטריה שעברו עליי היום, אתה יכול להבין את האירוניה שחולפת בי כרגע...

B a n j o

New member
הקול שלה

מאוד מתאים לסטיגמה של מורות מתמטיקה (למרות שלי היו מורים ומורות צעירות) מצטער, אני סיימתי בי"ס כבר לפני אי אילו שנים אז אני רגיל לדבר בלשון עבר. וכמו-כן, צר לי, על כמויות הטריגו שלמדת היום. וד"א, תסמוך עליי, אתה לא תזכור כלום עוד כמה שנים !!! היה לי מבחן מתמטיקה (אל תשאל אותי איך זה מתקשר לבי"ס לטבחות אבל זה מה יש), ובשביל להתכונן הייתי צריך עזרה מאחותשל חבר שבכיתה ו´, היא הייתה צריכה ללמד אותי מההתחלה

Bajoran Preist

New member
חה!

כיתה ו´??!? טוב, בכל מקרה, בהצלחה בטבחות
והמורה שלי בכלל(אבל בכלל) לא מזכיר את ג´נוויי...

הקול של ג´יינווי

יש בו משהו מעצבן, בהחלט, אבל אני חושבת שזה לא הקול עצמו שמעצבן אלא יותר חוסר ההתאמה בין איך שהיא נראית לאיך שהיא נשמעת. כשראיתי אותה פעם ראשונה והיא התחילה לדבר נגרם לי הלם מסוים... הוא פשוט לא מתאים לשאר הגוף שלה... מחוספס כזה... טאשה נ.ב- ברכת ברוכים המצטרפים לשני החדשים...

Mnementh

New member
3 דמויות אהובות

1) ז´ן לוק פיקארד - שחקן בעשר רמות יותר מכל שחקן עשר בסטאר-טרק ובכלל נדיר שחקן כ´כ טוב בסדרות טלביזיה. שיחק דמות מדהימה סוחפת . הקפטן הטוב ביותר ואדם נערץ. פטריק סטוארט. 2) דאטה - ברנט ספיינר - שחקן מדהים, שהביא את הדמות לשיאים אדירים עם ההתפתחות שלה, פשוט יוצא דופן ומרתק, מהנה בטירוף. 3) גורון (מייקל אוריילי? דורון? שכחתי לרגע) - שחקן מדהים ששיחק את י´ור המועצה הקלינגונית באופן מסעיר. מת עליו

למעלה