היי אני חדש

היי אני חדש

שלום אני חדש פה אני בן 17 ודיי מתחרפן כבר מכל החיים האלה. מצד אחד האמונה שלי חזקה מאוד ואני מרגיש שאני רק עולה בדבקות שלי בה' אבל תמיד יהיה תחלק הזה שבי(שבכל מי שבפורום הזה) שדופק הכל אשמח לדבר עם מי שמוכן מעבר לכך אני נער דתי טיפוסי- בני עקיביסט בנשמה, אוהב טיולים, מת על המדינה שלי ומת להיות כבר בצבא יום טוב לכולם

tiramisu1

New member
חזק ואמץ! לא פשוט לקום ולכתוב בפורום כזה

ועוד בגיל כ"כ צעיר. זו התחלה טובה. העיקר לא להיות מהמדחיקים. בהצלחה!

סבבב

New member
ברוך הבא למשפחתנו...

כשהייתי בגילך - לא הייתי מעז אפילו להעלות על במחשבה את שכתבת... אתה אכן כמונו, כמו כולנו, או רובנו - מאמין, בניעקיבאיסט (או בוגרי תנועות נוער דומות), ציוניים, מתים על המדינה והצבא... וכן, כולנו או רובנו - מתוסבכים עם עצמנו... לא קל להיות דתי שנמשך לגברים... ברוך הבא למשפחת הפורום. אני מקווה שתמצא פה את מקומך ותכתוב בפורום... והכי חשוב - אין לך מה להתחרפן מהחיים האלה - כי תמיד עדיף את החיים האלה על דברים קשים יותר...

likud1

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

דבר ראשון, באמת כל הכבוד על הבגרות שלך לקבל את זה ולכתוב כאן בפורום בגיל כזה. כמו שכבר אמרו כאן, אני לא העזתי לחשוב על זה בגיל 17 וגם לא מאוחר יותר. תישאר בפורום ותראה שלמרות כל ההתלבטויות והקשיים, הכי חשוב זה לחיות עם עצמך ולאהוב את עצמך כמו שאתה. שתהיה שבת שלום ומבורכת.

למעלה