היי אני חדש

Fortuneteller

New member
היי אני חדש

הייתי קורא סמוי כבר כמה זמן (לא הרבה) וידידה שלי שכנעה אותי ללהתחיל לכתוב, חוץ מהידידה שלי אני בארון לחלוטין (ולא מתכנן לצאת בזמן הקרוב, נחמד כאן קריר וחשוך
) עוד כמה כמה שבועות אני אהיה בן 15 (עוד חודש וקצת אם אני לא טועה) זהו בערך..... מקווה להנות

שעטנז

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

גאד, אתה כל כך צעיר! תשמור על עצמך. חחחח כולי אמא לביאה.
אבא אריה בעצם
בכ"מ, תהנה

royilo

New member
שלום...

עכשיו שהצטרפת אני לא הכי חדש.. ברוכים הבאים...

חח או מיי גאד זה אשכרא נשמע כאילו

אתה מתכנן משו
לא לפתות ילדים פה!! "היי מיצי מיצי... היי מיצי, רוצה לעשות מצוות פרו ורוו.." חח מוכר לך מאיפשהון המשפט הזה

starfield

New member
חחח

זה אני כתבתי בתגובה לאחת התמונות שלך נכון???? אני זוכר רק לפי ה"פרו ורבו" אבל אתה לא קטין אז מותר לי :] לא שיצא לי מיזה משהו כי אין לי שרירים, בעסה =[

Fortuneteller

New member
תודה אני שמח להיות פה ../images/Emo8.gif

ובקשר לגיל כן נו אני ילד... אבל אני מאמין שכולכם הייתם בגיל הזה (או שלא?) וממי שדיברתי איתו בכיתה ח' (אני לא הכיתה ח' ד"א) בערך הם ידעו את הנטייה שלהם אז אני מאמין שהדבר היחידי שיוצא דופן זה שבגיל כלכך צעיר הצטרפתי לפורום (השוק
). אבל אם לא הייתה לי ידידה כל כך תומכת גם אני הייתי סגור מופנם ועוין כלפי העולם הזה (ולא הייתי מצטרף לפורום שזה היה ההלם האמיתי
) חוץ מזה לימדו אותי לא לקחת ממתקים מאנשים מזיעים במעיל ארוך באמצע הקיץ אז אני חושב שאני אהיה בסדר

Fortuneteller

New member
ידידה שלו גם אמרה לו לפסק ../images/Emo3.gif

-הידידה בהליך האקרי מתוחכם שכולל עיסוק במחשב בזמן שהקורבן הלך לאכול מנגו- הי כולם D:~!

Fortuneteller

New member
סורי אני חייב להגיב לזה...

ידידה שלו אמרה לו לשים סמני פיסוק!!!!!

למעלה