היי, אני חדש!

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אתה כנראה לא הסתכלת בדף הראשי

רשום שם בכניסה לפורום:" אם אתה אוהב בנים (או את מלינדה דוליטל) הגעת למקום הנכון". זה רשמי. מלינדה היא המרכנן הרשמי של הקיץ, אפילו בפורום שמעדיף ריענון גברי

white star

New member
../images/Emo54.gif חחחח

מזל שאני לא רואה את אמריקן איידול אז אני לא מתייחס לשטויות כאלה

white star

New member
../images/Emo54.gif אוייש תנוחי

דיווה זאת אישה מבוגרת עם רקורד מאחוריה (רצוי כמה שיותר הזוי) לא ילדה בת 16 התוכנית ראליטי

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif היא מבוגרת ואני אומר בהתהוות

כי עכשיו היא תפרוץ ללא ספק עם דיסקים משלה. אנחנו ניפגש עוד עשרים שנה ונראה איפה מלינדה דוליטל תהיה

white star

New member
../images/Emo54.gif סבבה

נראה אותה זמרת שכוחה באיזה באר אפלולי חולמת על ימי התהילה

שעטנז

New member
מכיר את חיה?!

איזה חיה, אתה שואל?! חיה בסרט
אתה באמת עובד על עצמך אם זה הסנריו שאתה בונה עליו...

Confide In Adam

New member
תודה לכולם ../images/Emo98.gif

גרים בוי - גם אני אהיה רק בחודש הבא בן 23! ובהחלט, אני אוהב את מלינדה (ואת לקישה!!) עוד מהאודישן הראשון שלה! חוץ מזה אני באוניברסיטה, לומד תיאטרון ושואף להיות שחקן במשרה מלאה ביום מן הימים.. הניק שלי על שם אחד השירים האהובים עליי ביותר (קונפייד אין מי של קיילי - טיפוסי, אני יודע).. וזהו בערך - הגיע הזמן ללכת למיטה... נעים להכיר את כולם!!

Li r a N

New member
בשעה כזו עדיין ערים?../images/Emo9.gif

ברוך הבא גבר גבר. השתלבות מהנה!

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אווו אוהב את קיילי גם...

שוב צובר נקודות
קניתי את הדיסק הכפול האחרון שלה של ההופעה בסידני אחרי שהיא ניצחה את הסרטן... אוחחחח איזה שירים... קונפייד באמת מצויין. אני גם אוהב מאוד 'ספינינג ארוונד', 'פוט יור האנד און יור הארט' ', 'אספשלי פור יו', הדואט עם בונו היה יפה... חח הקיצר אחלה הופעה! עכשיו רק תגיד שאתה אוהב את קלי קלארקסון ומחכה לדיסק השני שיצא בספטמבר ולסינגל החדש שיצא ממש החודש!!! |אהההההה|

Confide In Adam

New member
כן, יש לי גם את הדיסק,

אני מחכה עכשיו לדי וי די! בקשר לקלי קלארקסון, כן, אני אוהב.. אבל אתה מתכוון לדיסק השלישי, לא השני
השני היה מצויין.. hear me וaddicted פשוט אדירים!

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אה זה השני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא ידעתי שהיה לה אחד לפני.. קטע... כן, זה אחלה דיסק... כל שיר פגז. oh and i don't know i don't know what he's after but he's so beautiful he's such a beautiful disaster

white star

New member
../images/Emo54.gif רגע...

איך אומרים באנגלית - let me get this streight... השם משפחה שלה זה "דוליטל"? חחחחחחח

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אבל מה היא קשורה לכאן?

דיברנו פה על קלי, תעקוב
כן אבל באחת התוכניות היה שלט עם השם שלה של אוהדים אז הם מחקו את הדוליטל וכתבו melinda do-lots.. חמוד

Confide In Adam

New member
כן, הראשון היה Thankful

שהיא הוציאה ממש אחרי שהיא זכתה באיידול. אחר כך בא Breakaway...

למעלה