רשום שם בכניסה לפורום:" אם אתה אוהב בנים (או את מלינדה דוליטל) הגעת למקום הנכון". זה רשמי. מלינדה היא המרכנן הרשמי של הקיץ, אפילו בפורום שמעדיף ריענון גברי
גרים בוי - גם אני אהיה רק בחודש הבא בן 23! ובהחלט, אני אוהב את מלינדה (ואת לקישה!!) עוד מהאודישן הראשון שלה! חוץ מזה אני באוניברסיטה, לומד תיאטרון ושואף להיות שחקן במשרה מלאה ביום מן הימים.. הניק שלי על שם אחד השירים האהובים עליי ביותר (קונפייד אין מי של קיילי - טיפוסי, אני יודע).. וזהו בערך - הגיע הזמן ללכת למיטה... נעים להכיר את כולם!!
קניתי את הדיסק הכפול האחרון שלה של ההופעה בסידני אחרי שהיא ניצחה את הסרטן... אוחחחח איזה שירים... קונפייד באמת מצויין. אני גם אוהב מאוד 'ספינינג ארוונד', 'פוט יור האנד און יור הארט' ', 'אספשלי פור יו', הדואט עם בונו היה יפה... חח הקיצר אחלה הופעה! עכשיו רק תגיד שאתה אוהב את קלי קלארקסון ומחכה לדיסק השני שיצא בספטמבר ולסינגל החדש שיצא ממש החודש!!! |אהההההה|
../images/Emo47.gif אה זה השני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
לא ידעתי שהיה לה אחד לפני.. קטע... כן, זה אחלה דיסק... כל שיר פגז. oh and i don't know i don't know what he's after but he's so beautiful he's such a beautiful disaster