היי אני חדש

היי אני חדש

ויש לי שאלה קטנה: מדוע לומר לנבערי העם שמוצא האדם מהקוף ולפגוע להם באגו. דבר שגורם להם רק להתרחק מהאבולוציה. תאמרו את האדם האדם בגירסת הבטא שלו הייה: חידק. דג. צפרדע. קנגרו. וגם קוף. למה להזכיר רק את הקפיצה האחרונה. דברו אבולוציה. ועוד שאלה שאשמח אם משהו ישיב עליה: מה הערכה למשך הזמן שבה נוצר מהחומר את אבני התא הבסיסיות? האם גם היום זה ממשיך?

Levos

New member
כי אי אפשר לפרט כל פעם

את כל השושלת של ההתפתחות. וגם, לא היו אבות קודמים שהיו צפרדע או קנגרו, אלא דו-חי לא ידוע ויונק כיס לא ידוע. כדור הארץ נוצר לפני כ-4.5 מילארד שנה, והיה חם ביותר. לפני כ-3.8 מיליארד שנה יש כבר עדויות לחיים. כלומר אבני הבניין לחיים והתא הראשון נוצרו תוך מספר מאות מליוני שנה. היום זה לא ממשיך, כי העולם שורץ חיים, וכל חומר אורגני שייווצר יאכל בתאבון ובמהירות.

miyamoto

New member
אפשר ללכת עוד לאחור,

מוצאנו ממופע אור-קולי מרהיב. לא היה פוגע לי באגו.

SilentMike

New member
תשובה ילדותית:

זה לא אנחנו זה הם. ילדותית או לא התשובה הזו תואמת למציאות. דרווין לא כתב שום דבר על קופים במוצא המינים, אבל המתנגדים ידעו בדיוק על מה הוא מדבר בכל מקרה. באופן היסטורי אלו הבריאתנים שמעלים ומדגישים פעם אחר פעם את "הקוף".

miyamoto

New member
כמובן,

כדי לעורר תגובה אימפולסיבית ומתהלמת. סתם טריק מלוכלך. מי שזה עובד עליו, מגיע לו.

Wakamusha

New member
זה גם לא כזה מדויק

המדויק הוא שמוצא האדם ומוצא הקוף הוא זהה. והאב הקדמון של שני אלה כנראה היה אורגניזם עם תכונות אופייניות לשניהם. האב הקדמון של האדם *ממש* לא היה שימפנזה. זה פשוט היה האב *גם* של השימפנזה, ממנו השימפנזה ואנחנו התפצלנו לפני כ6 מיליון שנה בערך. בכל מקרה, איני מבין מה התועלת של לא לפגוע בנבערים באגו.. זה לא שהם מבינים על מה לכל הרוחות מדובר, בכל מקרה. כל מה שהם מבינים זה שאפיקורסים עושים משהו שונה ממה שהם רואים כקדוש.

למעלה