היי אני חדש קוראים לי נועם ואני בן 8 וחצי ואני מעריץ את מייקל ג'קסון
M midnightcat New member 6/8/06 #2 ברוך הבא!../images/Emo24.gif אתה הכי צעיר פה. הרוב מעל גיל 16. אני אנה. השתלבות נעימה
A AnItA SoRiN New member 6/8/06 #3 ישששששששש!!!!!!!!!../images/Emo13.gif סוף סוף אני לא הכי קטנהההההההההההה ברוך הבא נועםםם בטוחה שתשתלבבב ותודהה
ישששששששש!!!!!!!!!../images/Emo13.gif סוף סוף אני לא הכי קטנהההההההההההה ברוך הבא נועםםם בטוחה שתשתלבבב ותודהה
G g a g a New member 6/8/06 #4 ברוך הבא נועם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני איריס, נעים מאוד מקווה שתהנה גלישה נעימה
G g a g a New member 6/8/06 #7 לא נורא אם אתה צריך עזרה בקשר למייקל או בקשר לתפוז, אתה מוזמן לשאול פה או לשאול אותי במסר אישי תבלה
H HOT4Umichael New member 7/8/06 #8 8.5 ?????? באמת?? חחחח וואייי זה באמת קטן....בגיל הזה התחיל אצלי טירוף black or white בכל אופן ברוכה הבאה חמוד.. ספר לנו קצת על עצמך... אני נטלי בת 19.5 תהנה...
8.5 ?????? באמת?? חחחח וואייי זה באמת קטן....בגיל הזה התחיל אצלי טירוף black or white בכל אופן ברוכה הבאה חמוד.. ספר לנו קצת על עצמך... אני נטלי בת 19.5 תהנה...
F FavO r i Tes New member 7/8/06 #10 היי ברוך הבא אני אורית../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif השתלבות נעימה
W weet New member 8/8/06 #12 תודה יש לי הרבה שירים שאני הכי אוהב שלו ... אחד מהם זה "jam" ואני רוקד בדיוק כמוהו ! אני התחלתי להעריץ את מייקל מגיל 7
תודה יש לי הרבה שירים שאני הכי אוהב שלו ... אחד מהם זה "jam" ואני רוקד בדיוק כמוהו ! אני התחלתי להעריץ את מייקל מגיל 7