היי אני חדש

guy861

New member
היי אני חדש

הי מה המצב אנשיםםם זאת הפעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה אז נעים מאודדד אני ישמח לעזור ולתת עצות מתי שצריךךך שיהיה לכם המשך יום מקסיםםם...

Darkenes sky

New member
אהלן

גבר גבר.. Welcome לפורום "רוחות והעולם הבא" שהוא בניהולי.. סתם סתם.. אבל..ברוך הבא.. והשתלבות נעימה.. רגע..כולם אומרים :"השתלבות נעימה" אז אני אגוון.. HAVE FUN! =)) ויום קסום גם לך! =) ו...אייסיקיו ג'וקס.. תנסה לא להרוס למסכן!

guy861

New member
תודה מתוקההה

אני ינסה להשתלב מאמי .. למרות שבטח אני לא יכנס הרבה כי אני מתגייס בעוד חודש ואני רוב הזמן בעבודהה ויום קסום גם לך חיחייי

Darkenes sky

New member
מממ...=)

בהצלחה בגיוס! =) שמור על עצמך.. ו...כשתוכל ותרצה תכנס.. לגבי הסיאנס.. עוד לא יצא לי לנסות..ואני גם לא חושבת שאני אי פעם אנסה.. אני לא רוצה להסתכן בכניסה לבית משוגעים לחולי נפש..=\

guy861

New member
חיחי טוב

תודה נשמההההה אני ינסה שלמרו עלע צמי כמה שיורת כי הבריאות היא חשובה מעל הכללללללללל חיחי ובקשר לסיאנס האמת גם אני פוחד להסתכן אבל בכל זאת אני מתעניין בנושא הזה . חבר שלי סיפר לפני יומיים שלפני כמה שנים הוא שעה סיאנס עם כמה חברה , הוא סיפר לך שזה היה ממש מפחיד לראות את הרוח .. וזה .. ואני מזה בדילמה אם לעשות או לא ..?

Darkenes sky

New member
אממ..

כמו שאני תמיד אומרת.. "הסקרנות הרגה את החתול" טוב..את האמת אני לא תמיד אומרת את זה..למעשה אני לא אומרת את זה בכלל.. אבל..זה משפט דיי נכון..=) אולי ישנם דברים שלא כדאי לעשות..למרות הסקרנות הרבה..

guy861

New member
תכנסו

יש לי שאלה תגידו מישהו עשה פעם סיאנס? האמת אני מזה סקרן ..לגבי הנושא של סיאנס ואני רוצה לעשות מכל מיני סיבות אבל אני יודע שלפי האמונה היהודית אסור לעשות סיאנס כי אנחנו מפריעים לרוחות... עוד דבר אחד אם מישהו באמת עשה .. שיספר קצת על איך הוא הרגיש? בתודה גיאוששש

batel15

New member
שאלה..

אם זה מפריע לרוחות למה הם באות??? ולא עשיתי אפילו שממש רציתי... אני פשוט לא מכירה אישית מישו שרוצה לעשות...וזה מעצבן....

ברוך הבא קודם כל ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

זה נכון שלפי היהדות אסור להעלות רוחות באוב ולשאול דרכן מה יהיה בעתיד, לגבי ההפרעה למנוחתן זה תלוי מאוד, כי יש סיאנס שחרור שהוא למשל משחרר רוח שכלואה בבית מסיבה כזו או אחרת כך שלא כל הסיאנסים מזיקים אלא אם כן הם נעשים שלא בפיקוח ועל ידי ילדודס סקרניים שרוצים לראות מה זה וכיו'.. אז יש סיכוי טוב שיהיה מסוכן לערוך את הסיאנס, לגבי שאלותיך יש תחושה של קור ויש איזה פחד באוויר אבל אני ערכתי סיאנסים רבים ועם הזמן לומדים ליהנות מזה ולעזור בעזרת הסיאנסים... עוד שאלות יענו בשמחה...
לינוי

pRincEsSa16

New member
ברוך הבא!!!!!

אני מעיין! השתלבות נעימה בפורם! (אני מקווה בשבילך..)

pRincEsSa16

New member
ובקשר לסיאנס...

אני עשיתי... אבל אם ספר תנ"ך ומפתח... בקשר לסיאנס עם הלוח והכוס... עדיין לא החלטתי אם לעשות או לא... אני בהתלבטות
קיצררר זה דבר מסוכןן...ומסקרןן... אבל אני לא ממש מציעה לך לעשות אותו! כמה שסיאנס מסקרן ומפתה ככה הוא מסוכן! אי אפשר לדעת איזה רוח תעלה...ומה יקרה!

guy861

New member
תודה מאמוששש

סבבוש מאמי אני שמח שלפחות יש אנשים שאכפת להם .. ובקשר לסיאנס .. צודקת זה מאוד מסקרן ומפתה וגם מסוכן. ותודה על עצה אני יקח אותה בחשבון בדילמה שאני נמצא בה כי אני רוצה לעשות אבל חברים שלי לא ממש בקטע הזה, ותגידי ואיך היה לעשות סיאנס עם ספר תנך ועם מפתח..? שמעתי שגם זה מסוכן אבל פחות מאשר עם לוח והכוס ועושים את בבית קברות נכון..?

לא חייבים לעשות סיאנסים בבית קברות

זה לא כמו בסרטים... אפשר לעשות בכל מקום.... זה מסוכן כל עוד לא עושים את הסיאנס עם מדיום או מישהו מנוסה בתחום נאמר מתקשר וכיו'... אני אישית עשיתי עם הכוס והלוח ובאנגלית, לוא דווקא בעברית כי אנגלית היא שפה אוניברסלית, ואגב לא יותר מסוכן לערוך סיאנס עם כוס לעומת עם תנך ומפתח, ואני אישית מוצאת את השימוש בתנך כמבזה לדת ישראל...
לינוי

pRincEsSa16

New member
אממממממ

אנחנו לא עשינו בבית קברות.... כל פעם שהייתה מסיבה כולנו היינו עושים סיאנס! זה היה משהו נורמלי כזה... חוץ מאלה שלא רצו להשתתף או שפחדו... בקשר לבית קברות.. אני וחברה שלי רצינו לעשות שם! זה הכי כיף ומפחיד! אבל בכניסה לבית קברות חברה שלי השתפנה =[ אז הלכנו... והעלתי שם את סבא שלי ז"ל! זה היה ממש מרגש לדבר איתוווו! אני מאוד מקווה שזה באמת היה הוא... למרות שכל השאלות ששאלתי הוא ענה נכון!

וואוו הזכרת לי את הפעם שעשיתי סיאנס

בפולין וזה היה מטורף, ממש ישבתי שם איזה 6 שעות רצוף ונתתי לקולות לצוף ולרוחות לפרוק מה שהיה להם זה היה נוראי מבחינה ריגשית ופיזית כאב לי למחרת כל הגוף... בהזדמנות אני אספר גם על איזו חוויה מאוד מטריפה שהייתה לי בפולין...עם איזו רוח של מישהו...חחח...
לינוי

טוב בעיקרון לא רציתי כל כך להכנס

לזה .. אבל בכל מקרה אני אספר בקצרה, הייתי במחנה ההשמדה אושוויץ' והיתה איתי במסע עוד חברה שיחד ידענו שנעשה סיאנס והתחלנו לשמוע מעין לחישות שאמרו לנו לחפש משהו שהיה קבור באדמה ואח'כ אמרו לנו שהוא מתחת לשרפרף וככה הרוחות שיחקו איתנו ורואים את זה בקלטת וידיאו של המסע שאנחנו כמו שתי מטורפות הולכות מפה לשם ומשם לפה.. עד שבסוף פשוט צעקתי "שקט"! כבר לא יכלתי לשמוע את הלחישות בראש שלי ומצאתי את עצמי חופרת בור באדמה ליד המחראות שיש שמה כמו בורות ספיגה כאלה...וזה היה ממש מוזר.. ויותר מהכל קשה לאללה נפשית וריגשית והכל...
לינוי

pRincEsSa16

New member
WOW

איזה מגניבב... אולי אלה רוחות של אלה שהושמדוו והם רצו שתמצאי משהו? בטוח הם שיחקו איתך? אולי זה יותר מזה?

למעלה