היי אני חדש ...

eladisko

New member
היי אני חדש ...

אני חדש פה אני אוהב את עמיר יש לו אחלה קול...!! מקווה להנות פה. וגם שמעתי את הדיסק החדש רוב השירים יפים יש חלק שהייתי משנה אבל דיסק שווה.. אם יהיה לי כסף אני יקנה מקורי :)

iCp

New member
../images/Emo4.gif

בבבבבבבבבבבבבברוך הבא.... נראה לי....

star211

New member
לכל משתפי הקבצים למינהם!

יש כאילו שהסבר כמו תלכו לקנות כי זה גזל וזה הפסד כספי לזמר עובד והם מבינים והם לא מורידים ויש את החלק היותר קשה שגם הסברים לא עובדים עליהם אז תקשיבו מבחינתי הורדה של מוסיקה של אומן זה כמו שתגנבו כסף או תשדדו מה שבטוח שהיו זמנים שהייתי מבליג אבל שמדובר בעמיר בניון אין ספק שזה לא יעבור סתם ככה.. אתרים מסוימים שאני לא אנקוב בשמם הפסיקו להפיץ דיסקים של עמיר אחרי שיחות מאוד קשות איתם בכל אופן אני מודה להם על ההבנה.. אנחנו בתקופה שבה לאומן ממש קשה להתקיים חבר טוב שלי זמר והוא חדש בעולם המוסיקה צריך לשלם על כל שיר שהוא מוציא בסביבות ה-20 אלף שקלים.. (יחצ"ן, אולפן הקלטות, נגנים,כותב, מלחין ועוד..) אנשים יקרים אנחנו שאוהבים את עמיר מבקשים ממכם תלכו ותקנו את הדיסק זה עולם אחר מהעתקה תרגישו טוב עם עצמכם וזה כולל תמונות תודות מילים של השירים ועוד ועוד.. בכל אופן המאבק נגד אותם אנשים שעדיין לא יבינו המשך, אוהב אותכם שבוע קסום.. ושכחתי להגיד נעים מאוד לכולם.. תומר.

גרציה פ

New member
תומר ברוך בואך../images/Emo24.gifמילים כדורבנות

אבל לה נרפה וננסה לעורר את המצפון אצל כל אילו שאצלם לצרוב זאת פעולה שולית.

מסכימה לכל מילה.

אני לא מקבלת את התירוץ של "אין לי כסף אז אצרוב". לי זה נשמע "אין לי כסף אז אגנוב". למרות שהדיסק עולה 50 ש"ח ויש כאלה שבשבילם זה סכום די גבוה, אז עדיף פשוט לוותר ולקנות את הדיסק המקורי כשיהיה כסף. אני יודעת אומרים שיש מיתון... אז 50 ש"ח לדיסק זה לא זול בשביל חלק ואני עוד קניתי 4 אבל אני מאמינה שלפעמים צריך לפנק את עצמינו, אתם לא מוציאים 100 ש"ח לפחות על חולצה? אז מה זה 50 ש"ח לדיסק ? ועוד עמיר בניון. ואני אגיד את זה הכי ברור: אין כסף - אל תיקנו.

למעלה