היי אני חדש

FireZeroX

New member
למה יש לי הרגשה מוזרה שיונתן הוא

גוקוססג2... לא יודע... בדרך כלל גוקו נגד נובים אבל הפעם הוא היה בעד... נראה לי הוא בודק אותנו... אני לא מבטיח שאני צודק...

PernaLonga

New member
וגם אם כן אז מה אכפת לך?

זה יזיז לך את האשך השמאלי אם כן? שמע אחי הקטן ברוך הבא לפורום ואל תשים לב לילדים האלה. הם אולי גדולים ממך בגיל אבל קטנים בשכל... :\

FireZeroX

New member
מה קטנים בשכל?! אז אני פאראנואיד,

אז מה? זה לא אומר שום דבר, פשוט תודה שקצת קצת חשוד שילד בן 8 כותב ככה בלי שגיאות וגם "הרהרתי עם אמא שלי"... ואחרי המקרה של מקיטה המנוול, שעדיין לא הבנתי את הפואנטה בקטע של מקיטה המנוול, אני משתדל לבדוק משתתפים חדשים. שוב, אף פעם לא אמרתי: "היי! הוא לא בן 8!! הוא משקר!!" תמיד אמרתי שאני לא בטוח, אבל ככה נראה לי.

gokussj2

New member
מספיק עם השטויות

דבר ראשון זה לא אני דבר שני אני נגד כאלה שמציפים פה בהודעות מפגרות , אם אתה לא יכול להבין שהוא היה בסדר אז אין טעם אפילו להסביר לך

FireZeroX

New member
טוב אני מוכן להתחיל מחדש, אבל שתדע

שאני לא אהיה מופתע אם יום אחד "יהונתן הקטן" יגיד שהוא גוקוססג2 ושהוא בחן איך אנחנו מתייחסים לילד בן 8 שגם כותב בלי שגיאות ויודע על הסדרה... עדיין, תמיד יש הסיכוי שזו מין פאראנויה שלי, אז אם זה ככה, על תעלו אותי על המוקד, אני פשוט קצת חשדן מאז "מקיטה המנוול"....

gokussj2

New member
מצטער הפעם זה לא אני...

כשאני בוחר שמות אני מחפש את המקוריים יותר(שישמעו גם מפגרים קצת במקרים מסויימים)

אתה רק חושב

אתה רק חושב שאני לא בן8 אבל אתה חושב בגלל הכינוי יהונתן הקטן 27 נכון תגיד את האמת אבל אם לא היו עושים לי את הכינוי הזה היתה חושב שאני יותר גדול נכון אז כדאי לך להפסיק להתכתב איתי בסדר? חפיף פעם בשבוע ..כן בסדר אתה מבין אותי? אז יאלה ביי

sapir tech1

New member
בחייך... ילד בגיל 8 יכתוב ברמת ה

כתיבה שלך? ועוד בלי שגיאות כתיב?

matan 18

New member
השירשור הזה

איבד כל קשר עם הנושא המרכזי, DBZ! צריך להחזיר אותכם לדר הישר... אז תגיבו על הציור המהמם שלי. :) עדיף על בילבולי שכל על ילד בן8 או יותר...

למעלה