היי אני חדש

היי אני חדש

קוראים לי יהונתן ואני בן8 ואני חולה על הסדרה דרגון בול ג'י טי ואני אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי תמונות, משחקים, קלפים ועוד. אשמח עם מישהו יתכתב איתי.

ssj38

New member
חחחח נראה לך שמישהוא מאמין לך?

חחחח ילד בן שמונה XDDD

matan 18

New member
מה יש להאמין

או לא להאמין??? למה סתם להשמיץ ילד בן 8 הרי שכולנו ההינו בני 8... אז אל תעלב ילד. אתה עוד תגדל...

FireZeroX

New member
נראה לי שהוא התכוון שהוא לא בן 8...

הרי קוראים לו יהונתן הקט 27 (דגש על ה-27)...

matan 18

New member
כן זה

באמת נראה לי קודם קצת חשוד... אז כנרא אני נפלתי בפח.

תגובה לכל הספקנים

כנראה שלא שמעתם על ילדים בני שמונה שהם יותר חכמים מכם. יכול להיות ילד בן 13 או 15 טפש ובלי שכל. אני לא מבין מה יש כאן לא להאמין? כל החברים בכיתה שלי רואים דרגון בול ג'י טי. נראה לכם שזו תכנית למבוגרים? או שאולי ילד בן שמונה לא יכול לכתוב במחשב? וחוץ מזה, יש כאלה שקוראים לעצמם בפורומים בשמות של חיות או חפצים כמו: המלך, הכריש, הפצצה. אז זה אומר שהם כרישים? מלכים? פצצות? אני מאוכזב מהרמה השכלית של המגיבים! מילא, בכיתה שלי, כיתה ב' 5 לא כולם חכמים אבל חשבתי שכאן יש ילדים יותר גדולים עם יותר שכל. ביי לכל החשדנים!

FireZeroX

New member
ה"ב' 5" הסגיר אותך....

"בכיתה שלי, כיתה ב' 5", כאילו אתה מדגיש שאתה בכתה ב, ועוד גם אומר 5 כדי שיישמע אמיתי, אבל את מי בפורום זה מעניין באיזה ב' אתה?! הסגרת את עצמך... ותמיד יש את האפשרות שלא, שאתה סתם רפה שכל שחושב שהדבר שמעניין את אנשי הפורום זה לדעת באיזה ב' אתה.

gokussj2

New member
טוב מה יש לכם

הוא לא עשה לכם כלום סתם נטפלתם אליו , צאו מהקטע.

gokussj2

New member
תגיד לי

מה איכפת לך שיקרא לעצמו איך שבא לו , כל עוד הוא כותב פה דברים הגיוניים אז הוא בסדר גמור.

gokussj2

New member
זה סתם היה מיותר...

מילא יש כאלה שבאים וסתם פותחים הודעות לא חסרות מטרה , אבל הוא בא הציג את עצמו יפה וביקש משהו , לפי דעתי הוא היה בסדר גמור סתם אתם רגילים כבר שחדשים הם מפגרים, אבל הוא לא כזה.

תודה לכל המגיבים!

פשוט לא בא לי להשאר כאן בפורום אחרי קבלת הפנים היפה שלכם. אולי פעם תבינו שישנם ילדים בני שמונה שמסוגלים לכתוב בפורום של דרגון בול ג'י טי ושחושבים שזה דווקא פורום מאד מתאים לגיל הזה כי זה בערך הגיל של הילדים שצופים בסדרה הזאת. גם החברים שלי, בכתה ב' 5 , כן, ב' 5(כנראה שכאשר תהיו גדולים תלכו לפסיכולוג כדי שיטפל בחשדנות החולנית שלכם). בכל מקרה, כמו שאמרתי, שלום לכם! אולי את הבאים אחרי תקבלו יותר יפה. סתם, עוד מחשבה שהרהרתי יחד עם אמא שלי, מה התפקיד של מנהל הפורום הזה? האם הוא לא אמור למנוע פגיעה (גם אם מילולית) במי שבתום לב נכנס לפורום?

gokussj2

New member
אתה לא צריך

להסביר אפילו כי זה ברור שהיית בסדר , אין סיבה שתלך רק בגלל כמה תגובות של מספר אנשים

harar8

New member
אל תקשיב להם../images/Emo8.gif

ברוך הבא לפורום
ואני מקווה שתישאר בפורום הזה למרות זאת. ואני מתנצלת בשם כל מי שהעליב אותך.

FireZeroX

New member
טוב, אז אולי טעיתי, ביג דיל....

ומי פגע בך? אני? קראתי לך אולי רפה שכל אחרי שאמרת ש"אתה מאוכזב מהרמה השכלית" שלי... ורק שתדע, 8 זה ממש לא הגיל של האנשים שצופים בזה. אם האנשים בכתה שלך צופים בזה והם בני 8, זה לא אומר שזה רוב הקהל של הסדרה. בכלל, הגיל הממוצע של חברי הפורום הוא נדמה לי 17 או 18... אני אישית בן 14 עוד חודש וחצי.

מה ואם אני יקרא לעצמי שמוליק 87

אז אני בן שמונים ושבע? זה שמישהו כותב מספר בשם שלו זה לא אומר שזה הגיל שלו...

למעלה